Metallica esiintyi Blizzconissa – esitys jouduttiin striimeissä peittämään kellon plimputuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa Metallica esiintyi Blizzconissa – esitys jouduttiin striimeissä peittämään kellon plimputuksilla

BlizzCon

Vallitsevän koronapandemian takia World of Warcraftista tunnettu piti vuotuisen tapahtumansa täysin verkossa.

Osana avajaispäivän ohjelmaa esitti For Whom The Bell Tolls -kappaleen, jota pystyi kuuntelemaan ongelmitta Blizzardin virallisilta kanavilta. Vähemmän onnekkaat olivat tosin Twitchin virallisen pelikanavan lähetyksen seuraajat, jotka joutuivat DMCA:ta vältelläkseen peittämään yhtyeen musiikkia soittokellojen helinällä.

Blizzconissa kuultiin pelien saralta uutta infoa Diablo 2 -remasteroinnista sekä nähtiin tuoretta pelikuvaa Overwatch 2:sta.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan PC:lle, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series X|S -laitteille.

Kommentoi

Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia

Diablo II: Resurrected

Paljon huhuiltu Diablo II: Resurrected -uusinto julkistettiin Blizzardin toimesta tovi sitten. Uusinnosta on saatavilla lisää tietoa aina tasaisin väliajoin, ja nyt uutena informaationa on se, että peli aikoo hyödyntää PS5-konsolin DualSense-ominaisuuksia.

Pelin kehittäjät eivät ole selventäneet kovin yksityiskohtaisesti, miten ominaisuuksia aiotaan hyödyntää, mutta esimerkiksi konsolin peliohjainten haptista teknologiaa aiotaan käyttää hyödyksi pelikokemuksessa.

Yksi uusi ominaisuus pelissä on myös esimerkiksi kursorin sisällyttäminen teleporttaamisen helpottamiseksi.

Pelin grafiikat on päivitetty tähän päivään ja se tukee 4K -resoluutiota. Kaikki hahmot, tavarat ja varusteet on myös remasteroitu. Myös pelin Battle.net -moninpelituki on päivitetty.

Diablo II: Resurrected sisältää perus pelin lisäksi Lord of Destruction -lisäosan ja se saapuu :lle sekä aiemmalle ja uudelle konsolisukupolvelle sekä Switchille. Peli tukee myös ristiinetenemistä eri alustojen välillä

Puristeille on luvassa myös valinta, jolla peli muuntuu täysin alkuperäisen näköiseksi.

Diablo II: Resurrected ilmestyy vielä tämän vuoden puolella  ja S,  ja  -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi