Microsoft Flight Simulator saa VR-tuen loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator saa VR-tuen loppuvuodesta

Microsoft Flight Simulator

Elokuussa ilmestyvä uusi on saamassa myös tulevaisuudessa tuen VR-laseille. Peli tulee tukemaan aluksi ainoastaan HP:n, Valven ja Microsoftin yhteistyössä kehitettyjä Reverb G2 -laseja.

VR-tuki tulee olemaan osa ilmaista päivitystä, jota peli tulee saamaan kuukausittain. Muita tulevia ominaisuuksia tulee olemaan mm. Track IR -liikkeentunnistus, kausittaiset sääolosuhteet sekä jaettu ohjaamo.

Pitkänlinjan pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1982 ja edellinen peli Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ilmestyi vuonna 2014.

Microsoft Flight Simulator tulee olemaan saatavilla kolmena eri versiona: Standard, joka maksaa 69,99€ ja on myös saatavilla ilmaiseksi Xbox Game Passin kautta. Standard versio sisältää 20 konetta ja 30 kenttää. Deluxe-versiosta saa pulittaa 89,99€ ja se sisältää aiemman lisäksi viisi konetta ja kenttää. Premium Deluxe -versio puolestaan maksaa 119,99€ ja se sisältää aiempien lisäksi 10 konetta ja kenttää enemmän. Samalla peli saapuu myös Steam -palveluun.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

EA on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch konsoleilla sekä :llä.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi