Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit

HP Reverb G2

Uutisoimme aiemmin :n, Valven ja Microsoftin tulevista virtuaalilaseista ja nyt kyseisistä kakkuloista on saatu lisää tietoa. Lasien tarkoituksena on tuoda lähes Index -lasien tasoista suorituskykyä huokeampaan hintaan.

HP Reverb G2
Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

Reverb G2 -lasit ovat yritysasiakkaiden sijaan suunnattu pelimarkkinoille ja ne tukevat 2160 x 2160 resoluutiota ja 4K -laatua. Resoluution puolesta lasit ovat parhaillaan markkinoiden kärkiluokassa ja enemmän kuin Valven Index -laseissa, joissa on 1400 x 1600 tarkkuus.

Muiden ominaisuuksien joukossa on mm. kaiuttimet, jotka ovat n. sentin päässä korvista. Laseissa on myös kytkin pupillien välisen etäisyyden säätämiseen, sekä magneetilla kiinnitettävät pehmusteet. Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

HP Reverb G2
Lasien mukana tulevat ohjaimet ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset.

Lasien mukana tulevat ohjaimet puolestaan ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset, niistä kuitenkin puuttuu Valve Indexin sormientunnistusominaisuus. Lasit tukevat myös SteamVR ja Windows Mixed Reality -ohjaimia.

Hinnaltaan lasit asettuvat S -lasien kanssa samaan luokkaan. Ei halvimmasta päästä, mutta silti edullisemmat kuin Valven Index -lasit. Laseista voi parhaillaan tehdä ennakkotilauksia, jonka perusteella HP mittaa kysyntää. Reverb G2 tulevat myyntiin syksyllä.

Kommentoi

Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox cloud gaming

on julkaisemassa omaa Project xCloud -pilvipelipalveluaan myöhemmin tänä vuonna osana Xbox Game Pass -tilausta. Nyt oheislaitevalmistaja 8BitDo on lanseerannut palvelulle omistetun oman ohjaimensa.

Ohjaina lainaa muotonsa Super Nintendolta, mutta ohjain on yhteensopiva kaikkien Android älypuhelimien ja tablettien kanssa. Laitteen voi kiinnittää ohjaimen mukana tulevalla kiinnikkeellä. Ohjaimessa on sisäänrakennettu akku, joka latautuu USB-C liittimen avulla. Akun kestoksi luvataan 18 tuntia.

Laite on työstetty yhdessä Microsoftin kanssa ja se on virallisesti yhteensopiva xCloud -palvelun kanssa.

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox Cloud Gaming -ohjain tulee myyntiin syyskuun 21. päivä ja se on jo ennakkotilattavissa Amazonista.

Kommentoi

Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa

Dreams

Media Moleculen ja Playstationin Dreams -pelialusta on saamassa -tuen heinäkuun lopulla. Päivitys tulee olemaan täysin ilmainen pelin omistaville.

Päivityksen myötä tulee myös oppaita, miten VR-pelejä voi luoda. Myös valmiiksi luotuja VR-pelejä on saatavilla.

Inside the Box VR-päivitys ilmestyy Dreamsiin heinäkuun 22. päivä.

Kommentoi