Valve aikoo ryhtyä valmistamaan VR-laseja Microsoftin ja HP:n kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Valve aikoo ryhtyä valmistamaan VR-laseja Microsoftin ja HP:n kanssa

Valve x HP x Microsoft VR-lasit

Juuri odotetun : Alyx VR-pelin julkaissut on ilmoittanut ryhtyvänsä yhteistyöhön Microsoftin ja :n kanssa, kehittääkseen uudet VR-lasit.

Vielä ei ole täysin varmaa millaiset lasit on kyseessä, mutta yhtiöt lupaavat niiden olevan seuraavan sukupolven lasit ja että ne asettavat uuden standardin VR-laseille. Toivottavaa olisi myös, että lasien hintaluokka olisi houkuttelevampi.

Valven omat Index VR-lasit ovat hintaluokaltaan sieltä suolaisemmasta päästä. Pelkät lasit maksavat 539 euroa ja koko laitteistosta joutuu pulittamaan 1 079 euroa. Lasit loppuivat nopeasti heti kun lanseerattiin viime vuoden puolella. Pelaajat ovat saaneet odottaa uutta pelisarjan osaa jo 12 vuotta.

Eilen ilmestynyt Half-Life: Alyx tukee myös muiden valmistajien laseja kuten HTC Vive ja Oculus Rift. Myös Windows Mixed Reality -lasit ovat tuettuina ja näiden valmistajiin kuuluu myös HP.

Kommentoi

Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox cloud gaming

on julkaisemassa omaa Project xCloud -pilvipelipalveluaan myöhemmin tänä vuonna osana Xbox Game Pass -tilausta. Nyt oheislaitevalmistaja 8BitDo on lanseerannut palvelulle omistetun oman ohjaimensa.

Ohjaina lainaa muotonsa Super Nintendolta, mutta ohjain on yhteensopiva kaikkien Android älypuhelimien ja tablettien kanssa. Laitteen voi kiinnittää ohjaimen mukana tulevalla kiinnikkeellä. Ohjaimessa on sisäänrakennettu akku, joka latautuu USB-C liittimen avulla. Akun kestoksi luvataan 18 tuntia.

Laite on työstetty yhdessä Microsoftin kanssa ja se on virallisesti yhteensopiva xCloud -palvelun kanssa.

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox Cloud Gaming -ohjain tulee myyntiin syyskuun 21. päivä ja se on jo ennakkotilattavissa Amazonista.

Kommentoi

Minecraft Dungeonsin Jungle Awakens -päivitys ilmestyy keskiviikkona Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Dungeonsin Jungle Awakens -päivitys ilmestyy keskiviikkona

Mojang ilmoitti, että Minecraft Dungeonsin ladattava Jungle Awakens -päivitys ilmestyy kuluvan viikon keskiviikkona, eli heinäkuun 1. päivä. Lataus on saatavilla kaikille, jotka ovat hankkineet Hero Edition -tason. Vanilla editionsin pelaajat pääsevät päivitykseen käsiksi, kun nostavat tasoaan Hero Pass -kortilla.

Uusi päivitys tuo vaaralliseen viidakkoon mukanaan kolme uutta tehtävää, joissa joudutaan mittelöimään mysteerisen voiman kanssa. Pelaaja saa käyttöönsä uusia aseita, haarniskoita ja tavaroita, jotta pärjää vaanivia kauhuja vastaan.

Mikäli Minecraftin Dungeonsia haluaa fiilistellä kaikella mahdollisella tavalla, voi pelin yli kolmetuntista soundtrackia kuunnella Spotifyn kautta:

Kaiken kukkuraksi Jungle Awakens -päivityksen soundrtrackia pääsee myös kuuntelemaan:

Mojangin Sofia Dankis tiedotti:

”That’s right, the first Dungeons DLC is on its way! Jungle Awakens will be released on July 1, so get ready to battle new mobs such as the Leapleaf and Whisperer before ultimately saving the day by defeating the Jungle Abomination.”

Kuva: Mojang, Microsoft

Kommentoi