Microsoft ja Axe tuomassa markkinoille Xbox-deodorantin ja suihkugeelin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft ja Axe tuomassa markkinoille Xbox-deodorantin ja suihkugeelin

Axe, joka tunnetaan osassa englanninkielistä kielialuetta nimellä nousi kohdistetun markkinoinnin esimerkiksi 2000-luvun alussa Effect -mainoksillaan, jossa mies teki itsestään vastustamattoman suihkuttamalla päälleen brändin deodoranttia. Markkinointitekniikka vetosi tavoitettuun yleisöön, eli pariutumisrintaman vilttiketjuun. Toistaiseksi vain Australialaiset ja Uuden Seelannin tosipelaajat voivat kohta suihkuttaa päälleen todellista konsolintahkoajan voimamyskiä, koska on paljastanut tuovansa ko. markkina-alueelle Xbox -deodorantteja ja suihkugeelejä. Koska pitäähän nyt Fortnitessa pikkulapsille huutavankin tuoksua raikkaalta.

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä :lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös 2 ja GameCube -konsoleille sekä :lle että :lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi :lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Resident Evil Village -kauhupeli laajenee hyytävällä lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil Village -kauhupeli laajenee hyytävällä lisäosalla

Resident Evil Village

Tokyo Games Show 2022 -pelitapahtumassa esiteltiin pian julkaistavan Resident Evil Village -kauhupelin uutta lisäosaa. Winters’ Expansion -jatkoseikkailun uusia ominaisuuksia käytiin läpi esittelyvideolla, joka tuo tapahtumien hyytävän tunnelman eloon vaikuttavalla tavalla. Päähahmo Ethan Wintersin uudet hahmoanimaatiot ovat komeaa katsottavaa ja päivityksen myötä on peli pelattavissa myös odotetussa kolmannen persoonan kuvakulmasta katsoen.

Lisäosaan sisältyvässä Shadows of Rose -tarinassa tutustutaan 15 vuotta pelin tapahtumien jälkeiseen aikaan Rose Wintersin etsiessä parannusta omille kyseenalaisille voimilleen. Hänen on kuitenkin pakko turvautua niihin selvitäkseen hengissä kohtaamisista hirveiden kasvonsyöjien kanssa. Voimien avulla Rose voi tainnuttaa vihollisiaan päästäkseen karkuun elävää painajaista.

Resident Evil Village on saatavana sekä 5, PlayStation 4, ja S- sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi