Microsoft ja Axe tuomassa markkinoille Xbox-deodorantin ja suihkugeelin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft ja Axe tuomassa markkinoille Xbox-deodorantin ja suihkugeelin

, joka tunnetaan osassa englanninkielistä kielialuetta nimellä nousi kohdistetun markkinoinnin esimerkiksi 2000-luvun alussa Axe Effect -mainoksillaan, jossa mies teki itsestään vastustamattoman suihkuttamalla päälleen brändin deodoranttia. Markkinointitekniikka vetosi tavoitettuun yleisöön, eli pariutumisrintaman vilttiketjuun. Toistaiseksi vain Australialaiset ja Uuden Seelannin tosipelaajat voivat kohta suihkuttaa päälleen todellista konsolintahkoajan voimamyskiä, koska on paljastanut tuovansa ko. markkina-alueelle -deodorantteja ja suihkugeelejä. Koska pitäähän nyt Fortnitessa pikkulapsille huutavankin tuoksua raikkaalta.

Miksi jotkut pelit toimivat PS5:llä paremmin kuin Xbox Series X:llä? – tekniset asiantuntijat selittävät Kommentit pois päältä artikkelissa Miksi jotkut pelit toimivat PS5:llä paremmin kuin Xbox Series X:llä? – tekniset asiantuntijat selittävät

Ikiaikainen kysymys: miksi jotkut pelit toimivat sujuvammin väitetysti heikommalla :llä verrattuna mahtavaan :ään? Digital Foundry, pelaajien luotettava tekninen asiantuntija, on vihdoin valottanut tätä mysteeriä.

Vaikka molemmat konsolit julkaistiin marraskuussa 2020, Series X ylpeilee kiistattoman etulyönnin – 12 teraflopia GPU-tehoa verrattuna PS5:n 10,28 teraflopiin. , edelliseen sukupolveen kuuluneen Xbox Onen suorituskyvyn heikkoudesta traumatisoituneena, pyrki raakaan tehon ylivoimaan. He markkinoivat ylpeästi Series X:ää maailman tehokkaimmaksi konsoliksi.

Mutta pelikenttä on muuttumassa. Huolimatta Xbox Series X:n ilmeisestä lihasvoimasta, jotkut pelit toimivat todistetusti sujuvammin PS5:llä. Mistä siis oikein on kyse?

Digital Foundryn kehittäjien kanssa käymien keskustelujen mukaan PS5:n salainen ase on kolmiosainen strategia: tehokkaampi GPU-kääntäjä, alemman tason ohjelmointirajapinnat (API) ja korkeammat kellotaajuudet. Tämä yhdistelmä mahdollistaa PS5:n pysymisen ei vain Xbox Series X:n rinnalla vaan jopa ylittää sen tietyissä tilanteissa.

Otetaan esimerkiksi . Digital Foundryn analyysi äskettäisestä Shadow of the Erdtree -lisäosasta paljasti yllättävän kuvataajuusetsun PS5:lle. Mutta tässä se kinkkinen kohta on: se on väitetysti heikompi konsoli, joka tarjoaa sujuvamman suorituskyvyn.

Digital Foundry kuitenkin korostaa, että Microsoftin lähestymistavalla on myös puolensa. Xbox Series X:n arkkitehtuuri jakaa yhtäläisyyksiä -kehityksen kanssa, mikä tarjoaa etuja pelinkehittäjille. He selittivät että on tilanteita, joissa Xboxin ekosysteemi ja ominaisuusjoukko tuottavat etuja. Vaikka Elden Ring saattaisi toimia nopeammin PS5:llä, Xbox Series X:n parempi muuttuvan virkistystaajuuden (VRR) toteutus luo kokonaisuutena sujuvamman ja johdonmukaisemman pelikokemuksen.

Tulevaisuutta ajatellen huhut vellovat PS5 Pro -julkaisusta myöhemmin tänä vuonna. Se voisi hyödyntää samoja vahvuuksia, jotka tekevät PS5:stä kilpailukykyisen nyt. Kuvittele parempaa GPU-suorituskykyä yhdistettynä koneoppimiseen perustuvaan skaalaukseen – tehokas yhdistelmä.

Tämä konsolien tehokilpailu tulee epäilemättä jatkumaan. Microsoftin huhuttu käsikonsoli ja väistämätön seuraavan sukupolven Xbox todennäköisesti synnyttävät uuden kierroksen vertailuja ja keskusteluja. Yksi asia on varma: pelaajat hyötyvät lopulta tästä terveestä kilpailusta, joka pakottaa sekä Sonyn että Microsoftin innovoimaan ja tarjoamaan parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Kuumuutta luvassa myös pelirintamalla – nämä odotetut pelit julkaistaan heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kuumuutta luvassa myös pelirintamalla – nämä odotetut pelit julkaistaan heinäkuussa

Heinäkuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Tässä lyhyt katsaus siihen mitä heinäkuu tuo tullessaan.

The First Descendant (PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 2. heinäkuuta

on uusi kolmannen persoonan looter-shooter peli, joka julkaistaan 2. heinäkuuta 2024. NEXON Gamesin kehittämä ja Unreal Engine 5:llä pyörivä peli lupaa huippuluokan grafiikkaa ja strategisia pomotaisteluita. Pelaaja ottaa Descendantin roolin, jonka tehtävänä on taistella hirviömäisiä olentoja vastaan ja pelastaa ihmiskunta. Peli tarjoaa ainutlaatuisia hahmotaitoja, jännittävää aseenkäyttöä ja jännitystä etsiessä voimakkaita päivityksiä.

Final Fantasy 14: Dawntrail (PC, PS, Xbox)

Julkaisu: 2. heinäkuuta

on tuleva viides laajennusosa suosittuun MMORPG-peliin Final Fantasy XIV. Se julkaistaan 2. heinäkuuta 2024, ja sen myötä pelaajat pääsevät seikkailemaan läntisellä Turalin mantereella. Dawntrail tarjoaa monipuolisen kulttuurimaailman ja haastaa soturit tutustumaan tuntemattomiin alueisiin ja kohtaamaan pelottavia uhkia. Koe henkeäsalpaavat maisemat, kiehtovat tarinat ja tuntemattomaan sukeltamisen jännitys yhdessä muiden seikkailijoiden kanssa.

Zenless Zone Zero (PC, PS5, Mobile)

Julkaisu: 4. heinäkuuta

on tuleva ilmainen fantasiatoimintapeli, joka julkaistaan 4. heinäkuuta 2024. miHoYo (Genshin Impactin kehittäjät) vie pelaajat futuristiseen New Eridu -kaupunkiin, joka on ihmiskunnan turvapaikka mystisten dimensionaalisten halkeamien, Hollowsien keskellä. Proxy-taistelijana ohjaat ihmisiä läpi näiden vaarallisten halkeamien, taistelet outoja olentoja vastaan ja paljastat Hollowsien salaisuudet. Luvassa on vauhdikas taistelujärjestelmä, eloisa pelimaailma ja mukaansatempaava tarina, joka yhdistää scifi-elementtejä urbaaniseen fantasiaan.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak
(PS4, PS5, PC, Switch)

Julkaisu: 5. heinäkuuta

on toiminta-RPG vauhdikkaassa Calvardin tasavallassa. Toisin kuin sarjan edeltävät osat, Daybreak asettaa sinut Van Arkriden, Sprigganin, saappaisiin. Sprigganit ovat etsiviä, jotka tarttuvat töihin, joita kukaan muu ei halua. Sukella Calvardin synkkään alamaailmaan Vanin ottaessa vastaan hämäräperäisiä toimeksiantoja, jahdatessa palkkioita ja selviytyessä poliittisen myllerryksen sekä moraalisen epämäärääisyyden täyttämässä maailmassa.

Daybreak tarjoaa virkistävän sekoituksen reaaliaikaista ja vuoropohjaista taistelua, jolloin voit päästää irti voimakkaista hyökkäyksistä säilyttäen silti Trails-sarjan tunnetun strategisen syvyyden. Tutki monimutkaista poliittista maisemaa, selvitä salaliittoja ja valitse oma polkusi tässä The Legend of Heroes -saagan ainutlaatuisessa luvussa.

Once Human (PC)

Julkaisu: 9 heinäkuuta

Once Human heittää sinut suoraan epätoivoiseen selviytymistaisteluun. Tämä moninpeliseltä selviytymispeliltä avoimessa pelimaailmassa, joka julkaistaan 9. heinäkuuta 2024, pääset pelaamaan ihmishahmona, joka on muuttunut oudon apokalypssin seurauksena. Tutki vääristynyttä maailmaa, jota hallitsevat hirviömäiset olennot, jotka olivat aikoinaan ihmisiä.

Once Humanissa sinun tulee kerätä resursseja, rakentaa puolustuksia ja taistella hengestäsi. Muokkaa aseitasi, tutki outoja ulottuvuuksia ja paljasta apokalypssin salaisuudet. Yhdistä voimasi ystävien kanssa kukistaaksesi pelottavia pomoja ja luodaksesi turvapaikan tässä armottomassa uudessa maailmassa.

Ace Combat 7 (Switch)

Julkaisu: 11. heinäkuuta

: Skies Unknown nousee taivaalle Nintendo Switchillä Deluxe Edition -pakettina 11. heinäkuuta 2024!

Tämä ilmataistelusimulaattori asettaa sinut maailman edistyneimpien hävittäjien ohjaimiin taistelemaan sodan runtelemalla Strangerealilla. Otat roolia palkkasotamiehenä, jolla on tunnus ”Trigger”, ja puhdistat maineesi hallitsemalla taivasta.

Deluxe Edition sisältää koko Ace Combat 7: Skies Unknown -pelin sekä bonusarsenaalin lentokoneita, lisätehtäviä ja kosmeettisia herkkuja. Odota henkeäsalpaavaa visuaalista tyyliä, tiukkoja koiratappeluita ja huikeita ilmasodankäynnin kokemuksia – kaikki liikkeellä ollessasi!

TMNT: Splintered Fate (Switch)

Julkaisu: 17. heinäkuuta

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat palaavat vauhdikkaaseen roguelike-toimintapeliin Nintendo Switchille TMNT: Splintered Fate -pelissä!

Pelin julkaisu on 17. heinäkuuta, ja siinä pääset ohjaamaan kaikkia neljää Turtles-kilpikonnaa, Leonardoa, Raphaeliä, Donatelloa ja Michelangeloa, heidän taistelussaan jatkuvasti muuttuvilla tasoilla pelastaakseen mestari Splinterin pahalta Shredderiltä ja tämän Foot Clanilta.

Pelissä on jokaiselle kilpikonnalle ainutlaatuiset kyvyt, tilapäisiä ja pysyviä päivityksiä avattavaksi sekä mahdollisuus 4 pelaajan yhteistyöhön.

Dungeons of Hinterberg (PC, XSX/S)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

Seikkailijat ja lomailijat huomio! Idyllisissä Itävallan Alpeissa piilee salaisuus – hirviöitä vilisevät luolastot! , joka julkaistaan 18. heinäkuuta 2024, on ainutlaatuinen toimintaseikkailuroolipeli, joka yhdistää monster-slaying jännityksen rentouttavaan lomakohteeseen.

Päivisin voit tutustua Hinterbergin viehättävään kylään, joka on uusi turistikohde. Sitten, luotettavan miekkasi ja hyödyllisen matkaoppaan kanssa aseistautuneena, sukella piilotettuihin luolastoihin öisin. Hallitse taikuutta, ratkaise pulmia ja taistele fantastisten petojen kanssa paljastaessasi salaisuudet, jotka piilevät rauhallisen pinnan alla.

Dungeons of Hinterberg tarjoaa viehättävän sekoituksen tutkimusmatkaa, taistelua ja kevyttä huumoria. Joten pakkaa laukkusi, ota miekkasi ja valmistaudu lomaan, joka on toista laatua!

Flintlock: The Siege of Dawn (PC, PS4, PS5, XSX/S, Xbox One)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

on toiminta-RPG joka heittää sinut suoraan epätoivoiseen taisteluun jumalallisia olentoja vastaan. Maailma on muinaisten jumalien tuhoamisen partaalla, ja sinusta tulee Nor – taitava soturi, jolla on luotettava välityspistooli ja voimakasta magiaa.

Tutki laajenevia taistelukenttiä ja hallitse ainutlaatuista taistelutyyliä, joka yhdistää raa'at lähitaisteluhyökkäykset tyydyttävään aseen paukkeeseen ja tuhoisiin taikakykyihin. Flintlock lupaa haastavan Souls-like -kokemuksen, mutta pienellä twistillä – nopeatempoinen toiminta, jonka avulla voit purkaa vihollisiisi räjähtäviä komboja. Riittävätkö taitosi kukistamaan jumalat ja pelastamaan ihmiskunnan? Ota välityspistoolisi ja selvitä se!

Nintendo World Championships: NES Edition (Switch)

Julkaisu: 18. heinäkuuta

Huomio kaikki retro-pelaajat ja speedrun-harrastajat! Legendaariset Nintendo World Championships -kilpailut tekevät paluun, tällä kertaa digitaalisessa muodossa Nintendo Switchille.

Nintendo World Championships: NES Edition, joka julkaistaan 18. heinäkuuta 2024, antaa sinun testata taitosi yli 150 klassisessa haasteessa 13 rakastetusta NES-pelistä. Kisaa aikaa vastaan soolo speedruneissa, taistele ystäviesi kanssa kerskausoikeuksista paikallisessa moninpelissä tai yritä vain lyödä omat ennätyksesi.

Olitpa sitten kokenut konkari tai NES-ajan tulokas, Nintendo World Championships: NES Edition tarjoaa nostalgisen ja haastavan kokemuksen kaikille. Pyyhi siis virtuaalinen ohjaimesi pölystä ja valmistaudu todistamaan, että sinulla on ainesta mestariksi!

The New Denpa Men (Switch)

Julkaisu: 22. heinäkuuta

Valmistu iloiseen säväykseen! Omituiset Denpa Menit ovat palanneet upouuteen seikkailuun Nintendo Switchille, osuvasti nimettynä . Peli julkaistaan ilmaiseksi pelattavaksi 22. heinäkuuta 2024, ja se tuo uutta virtaa rakastettuun kaavaan.

Nappaa nämä sähköistit pikku-alienit, muokkaa niiden asuja mielesi mukaan ja tutki värikästä saarta, joka pursuaa salaisuuksia. Yhdistä voimasi ystävien kanssa paikallisessa yhteistyötilassa nappaamaan entistä harvinaisempia Denpa Menejä.

The New Denpa Men tarjoaa ihastuttavan sekoituksen olentojen nappaamista, tutkimusmatkailua ja mukauttamista, kaikki paketoituina viehättävään ilmaiseen pelikokemukseen. Se on sähköistä hauskaa kaikille, olivatpa he sitten Denpa Men -veteraaneja tai sarjan uusia tuttavuuksia!

Frostpunk 2 (PC)

Julkaisu: 25. heinäkuuta

Varaudu purevaan kylmyyteen, sillä saapuu takaisin 25. heinäkuuta 2024! Tämä jatko-osa suosittuun kaupunkia rakentavaan selviytymispeliin heittää sinut takaisin karuun, jäätyneeseen maailmaan. Tällä kertaa ihmiskunta on kuitenkin mukautunut.

Frostpunk 2 ei keskity pelkästään selviytymiseen. Johdat yhteiskuntaa, joka on oppinut menneisyydestä. Käytössäsi on uusia teknologioita ja yhteiskunnallisia rakenteita. Resurssien taistelut ja valtataistelu eivät kuitenkaan ole kadonneet minnekään.

Pelin mittakaava on laajentunut, ja voit hallinnoida valtavia kaupunginosia, joilla on omat erityistarpeensa. Ohjaatko kansasi uuteen utopiaan, vai ottaako tyrannian jäinen ote vallan? Tekemäsi valinnat määrittävät sivilisaatiosi kohtalon Frostpunk 2:ssa.

Earth Defense Force 6 (PC, PS4/5)

Julkaisu: 25. heinäkuuta

hyökkää taisteluun 25. heinäkuuta 2024 tuoden sarjaan räjähtävän uuden luvun.

Tämä kolmannen persoonan räiskintäpeli heittää sinut sotilaan saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan puolesta armotonta avaruusinvaasiota vastaan. Valitse neljästä ainutlaatuisesta sotilasluokasta, joilla kaikilla on omat vahvuutensa ja pelityylinsä. Raivaa läpi hyönteishyökkäyksiä raskaalla aseistuksella, paahda vihollisia selkärepulla varustetulla jetpackillä tai ota taktisempi lähestyminen torneilla, joita voit itse sijoitella.

Earth Defense Force 6 lupaa kaoottisen ja viihdyttävän kokemuksen. Kohtaa hirviömäisiä uusia vihollisia, taistele rinnakkain muiden sotilaiden kanssa ja nosta hahmosi tasoa avataksesi tuhoisia uusia kykyjä.