Microsoft lanseerasi uudet langattomat Xbox -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft lanseerasi uudet langattomat Xbox -pelikuulokkeet

Microsoft Xbox Wireless Headset

on julkaissut uudet Wireless Headset -pelikuulokkeet, jotka toimivat ja S sekä -konsoleilla, :llä ja mobiililaitteilla.

Kuulokkeet yhdistyvät laitteisiin langattomasti Bluetoothin avulla, joten erillistä donglea ei tarvita. Microsoft lupaa kuulokkeiden olevan kestävät ja muokattavissa.

Kuulokkeiden säätämiseen on oma Xbox Accessories -sovellus, jonka kautta erilaisia ominaisuuksia, kuten mikrofoonin herkkyyttä tai LED-valojen voimakkuutta voi säätää.

Akun kestoksi luvataan täydellä latauksella 15 tuntia ja 30-minuutin pikalatauksella 4 tuntia.

Hintaa Xbox Wireless Headset -kuulokkeille kertyy n. 100 euroa ja ne tulevat saataville maaliskuun 16. päivä.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

Diablo 2: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan :lle, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille sekä |S -laitteille.

Kommentoi

Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi

Artifact

Valve on ilmoittanut keskeyttävänsä Artifact 2.0 -korttipelin kehityksen. Pelin oli määrä olla uudistunut versio alunperin vuonna 2018 ilmestyneestä Dota -aiheisesta korttipelistä.

Valven viestin mukaan se ei onnistunut saamaan pelajaamäriä haluamalleen tasolle, joten jatkokehitys tuntui turhalta. Pelaajat voivat jatkossa ladata Artifact Classic ja Artifact Foundry (aiemmin Artifact 2.0 beta) versiot täysin ilmaiseksi.

Pelaajien pelissä ostamat kortit on muutettu erityisiksi keräilijäversioiksi, joita pystyy edelleen kauppaamaan. Varsinainen pelin kauppapaikkaominaisuus on kuitenkin poistettu. Jatkossa uusia kortteja saa ainoastaan pelaamalla.

Kommentoi