Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin

Microsoft Surface Duo

on päivittänyt applikaation Androidille ja samalla se on saanut tuen myös kaksinäyttöiselle Surface Duo -laitteelle.

Päivitys mahdollistaa pelien pelaamisen virtuaalisella ohjaimella suoraan laitteen ruudulta. Parhaillaan yli 50 peliä tukee Xbox Touch Controls -ohjaimia. Esimerkiksi Sea of Thieves, ja tukevat ohjaimia. Pelaajat voivat myös käyttää Bluetooth ohjaimia sekä Xboxin omia ohjaimia.

Kommentoi

Suosittu Among Us saapuu vihdoin PlayStation ja Xbox -konsoleille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Among Us saapuu vihdoin PlayStation ja Xbox -konsoleille joulukuussa

Among Us

Suuren suosion Among Us -moninpeli on saapumassa vihdoin ja Xbox -konsoleille joulukuun 14. päivä.

Peli tulee olemaan saatavilla digitaalisena sekä fyysisenä versiona. Saatavilla tulee olemaan myös Impostor ja Ejected -versiot, jotka sisältävät paljon lisäkrääsää kuten pipon ja pehmolelun.

Pelissä pelaajat valmistelevat avaruusrakettia lähtövalmiiksi, mutta yksi miehistönjäsenistä on petturi, joka yrittää tappaa muut. Yhdessä joudutte selvittämään kuka on huijari. Pelata voi 4-10 pelaajaa netissä tai paikallisessa verkossa.

on saatavilla parhaillaan PC:lle. Peli saapuu 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi