Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin

Microsoft Surface Duo

on päivittänyt Xbox Cloud Gaming applikaation Androidille ja samalla se on saanut tuen myös kaksinäyttöiselle -laitteelle.

Päivitys mahdollistaa pelien pelaamisen virtuaalisella ohjaimella suoraan laitteen ruudulta. Parhaillaan yli 50 peliä tukee Xbox Touch Controls -ohjaimia. Esimerkiksi Sea of Thieves, Gears 5 ja Minecraft Dungeons tukevat ohjaimia. Pelaajat voivat myös käyttää Bluetooth ohjaimia sekä Xboxin omia ohjaimia.

Kommentoi

Mini DayZ 2 -mobiilipeli ilmestyi iOS ja Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Mini DayZ 2 -mobiilipeli ilmestyi iOS ja Android -laitteille

Mini DayZ 2

Suositun DayZ selviytymispelin pikseligrafiikkainen mobiiliversio Mini DayZ 2 on vihdoin ilmestynyt ja on ladattavissa ilmaiseksi iOS ja -laitteille.

Peli yhdistelee toimintaa ja räiskintää ja siinä tehtävänäsi on yksinkertaisesti selviytyi zombien hyökkäykseltä. Vastaasi saat myös muita pelaajia ja joudut keräämään resursseja sekä rakentamaan tukikohtaasi.

Mini DayZ 2 on suora jatko-osa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Mini DayZ: Zombie Survival -pelille.

Mini DayZ 2 on saatavilla iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Play -kauppapaikalta.

Kommentoi

Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa

Just Dance 2022

Just Dance 2022 on suunniteltu yhteistyössä Todrick Hallin kanssa. Hall on tunnettu laulaja, tanssija ja koreografi, joka tuo mukanaan peliin uusitun hittibiisinsä Nails, Hair, Hips, Heels. Pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua hänen musiikkivideonsa tekemiseen, joka julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Lisätietoja tästä löytyy pelin kotisivuilta.

Just Dance on ilmiömäinen tanssipelisarja, joka on valloittanut puolelleen yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonaa kopiota myynyt tanssipelisarja uudistuu tälle vuodelle tuomalla mukanaan 40 hittikappaletta ja peräti 700 kappaleen musiikkikirjaston.

Uusien kappaleiden lisäksi Just Dance 2022 sisältää monta suosikkipelimuotoa, kuten hikoiluttavan Sweat-tilan, hauskan yhteistyöpelimuodon, pikapelaamiseen tarkoitetun pelitilan ja hauskoihin tanssitaistoihin kutsuvan World Dance Floor -moninpelitilan.

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Just Dance 2022 julkaistaan 4. marraskuuta Nintendo Switch, Xbox Series X ja S, Xbox One, PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleille. Lisäksi peli julkaistaan Google Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja -versioina.

Kommentoi