Microsoftin Flight Simulatorin alpha-testaukset rullaavat jo kiitoradalla Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin Flight Simulatorin alpha-testaukset rullaavat jo kiitoradalla

Kiitoradalla rullaaminen on aiheellinen vertaus, sillä alpha on lähes valmis julkaisuun. Testipelaajaksi hakeneet alkavat saada kutsuja lennonjohdolta lokakuun 17. päivä ja lentoon peli nousee 24. päivä. Peli on laaja. Bingin karttapalvelulta peli sai 2 petabyteä dataa sisältäen yli kaksi miljoonaa kaupunkia, 45000 lentokenttää ja kaikki maailman tiet ja vuoret. Myöskin Microsoftin Azure on käytössä siirtäen 1.5 triljoonaa puuta peliin. Myöskin esimerkiksi rakennusten renderöinti on tehty mahdollisimman tarkaksi. Ja tarkkuudesta kertoo se, että esimerkiksi jokainen ruohontupsu on tehty erikseen.

Kuulemma netinkään ei tarvitse olla hirmunopea ja jopa offlinena peli on muikea. Voit myös valita alueita valmiiksi cacheen nauttiaksesi nettipelaamisen laajuudesta ja yksityiskohdista. Peli ilmestyy :lle ja Xbox Onelle.

Kommentoi

Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä

Project CARS 3

Simply Mad Studios on julkaisemassa seuraavaa Project CARS 3 -peliä tänä kesänä. Peli on ensimmäinen, jonka yritys julkaisee uuden omistajansa Codemastersin kautta.

Ensimmäisen trailerin ja kehittäjien antaman haastattelun GamesRadarille perusteella pelisarjan uusin vedos on viemässä sitä enemmän Forzan tai jopa Need For Speedin suuntaan. Kehittäjien mukaan tarkoituksena on tuoda peli houkuttelevammaksi uusille pelaajille.

Vannoutuneet pelisarjan fanit saattavat tässä vaiheessa nostaa kulmakarvojaan, mutta Simply Madin toimitusjohtaja Ian Bell kuitenkin vakuuttaa, että pelistä löytyy edelleen simulaatio-ominaisuudet.

Muina uusina ominaisuuksina ovat autojen entistä parempi muokattavuus. Myös pelin tekoälyä on parannettu ja uratila on täysin uudistettu. PC:llä peli tulee myös virtuaalilaseja ja jopa 12K:n resoluutioita.

Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä PC:lle sekä Playstation 4 ja -konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa

Elite Dangerous: Odyssey

Avaruussimulaatio Elite Dangerous on saamassa neljännen kautensa nimeltään Odyssey ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sitä myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi