Microsoftin ja ZeniMaxin kaupat ovat nyt valmiit – osa tulevista peleistä yksinoikeudella Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin ja ZeniMaxin kaupat ovat nyt valmiit – osa tulevista peleistä yksinoikeudella Xboxille

Bethesda Softworks

Microsoftin viime syksynä julkistama ZeniMaxin ja Bethesdan studioiden hankintaprosessi on nyt saatu virallisesti päätökseen. Samalla on ilmoittanut, että osa tulevista peleistä tulee olemaan yksinoikeudella Xbox -konsoleille, PC:lle ja Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

ZeniMaxin osto kasvattaa Microsoftin Xbox Game Studioiden määrän 15 aina 23. Bethesdan alaisuudessa työskentelee yhteensä 2300 ihmistä ja sen alaisiin studioihin kuuluu mm. , , , Tango Gameworks, sekä .

Bethesdan tulevat yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille julkaistavat Deathloop ja Ghostwire: Tokyo -pelit ilmestyvät normaalisti. Nähtäväksi jäänee miten tuleville Indiana Jones, Starfield ja Elder Scrolls VI -peleille tulee käymään.

Kommentoi

Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa

Minecraft Legends

Kauan odotettu Legends on vihdoin julkaistu ja me olemme valmiina ottamaan sen avosylin vastaan!

kuljettaa pelaajat muutoksen partaalla olevaan maailmaan, joka on täynnä lumoavia biomia ja runsaita luonnonvaroja. Pelaajien tulee pelastaa Ylämaailma Piglinien hyökkäykseltä keräämällä liittolaisia ja johdattamalla heidät strategisten taisteluiden läpi.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Minecraft Dungeons vuonna 2020.

Minecraft Legends on nyt saatavilla useille eri pelialustoille, mukaan lukien Series X|S, Xbox One, (Windows ja ), Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass Ultimate konsoleilla ja PC:llä, , PlayStation 4 ja PlayStation 5 sekä Samsung Smart TV:n Gaming Hub.

Pelin julkaisutrailerin voit ottaa haltuun alta:

Kommentoi

Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain

Elite Series 2 -ohjain on monipuolinen ja yksilöllistettävä ohjain, joka on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat parempaa tarkkuutta ja hallintaa pelikokemuksessaan.

Xbox Elite Series 2 -ohjainta voi räätälöidä omaan pelityyliin sopivaksi vaihtuvilla ohjainsauvoilla ja paddle-painikkeilla. Siihen voi tallentaa kolme mukautettua profiilia ja yhden oletusprofiilin, ja profiilia voi vaihtaa lennossa. Ohjain toimii Xbox Onella ja Windows 10 -laitteilla langattomasti, Bluetoothin tai USB-C-kaapelin avulla. Akku kestää jopa 40 tuntia ja sen voi ladata kantokotelossa olevan USB-C-kaapelin ja lataustelakan avulla.

Errori unboxasi testaukseen saapuneen ohjaimen. Mitä myyntipakkauksesta löytyikään? Videon katsottavissa alta:
Kommentoi