Microsoftin Xbox Game Pass -palvelu sai uuden nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin Xbox Game Pass -palvelu sai uuden nimen

Game Pass

on nimennyt ja For PC -palvelunsa uudelleen pudottaen molemmista nimistä Xbox -osuuden pois.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että palvelu olisi saapumassa kilpaileville alustoille, kuten esimerkiksi -konsolille. Vaikka aiemmin Microsoftin tahtotila oli tuoda palvelu muille alustoille, ei kuitenkaan näillä ole ollut halua ottaa palvelua käyttöön.

Samalla Microsoft on poistanut vuoden jäsenyyden Xbox Live Gold -palvelustaan. Jäljellä on kuitenkin vielä yhden ja kolmen kuukauden jäsenyydet. Elokuun Xbox Live Gold ilmaispelit julkaistiin viime viikolla.

Kommentoi

Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä

Vigor

Loottiräiskintä Vigor on nyt pelattavissa ilmaiseksi -konsolilla. Pelillä on ollut tähän mennessä yhteensä 5 miljoonaa käyttäjää.

Alunperin vuonna 2018 Xbox One -konsolille ilmestynyt moninpeli sijoittuu post-apokalyptiseen Norjaan. Pelissä yhdistyvät lootin keräys, räsikintä ja tukikohdan rakentaminen. Voit haastaa muita pelaajia erilaisissa pelimuodoissa.

Switchin lisäksi peli on saatavilla Xbox One -konsolille. Peli on tulossa myös Playstation 4 ja Playstation 5 -konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Rocket League pelattavissa ilmaiseksi – tienaa samalla 10€ Kommentit pois päältä artikkelissa Rocket League pelattavissa ilmaiseksi – tienaa samalla 10€

Rocket League

Suosittu Rocket League -moninpeli on nyt saapunut ilmaisjakeluun konsoleille ja PC:lle. Pelin lataamalla PC:lle Epic Games Storen kautta tienaat samalla myös 10€ kupongin.

Uusi ilmaisversio sisältää mm. uudistetut turnaukset ja myös haasteet ovat saanet uudet järjestelmät taustalleen. Päivityksen myötä peli saa myös alustojen välisen ristiinetenemisen.

Pelin Steam -palvelusta hankkineet tulevat saamaan vielä päivityksiä ja pystyvät pelaamaan vielä muiden alustojen kanssa ristiin. Pelin jo entuudestaan hankkineet saavat myös kaikki peliin ilmestyneet lisäosat, tagin joka näyttää milloin pelaaja on aloittanut Rocket Leaguen pelaamisen, yli 200 Common tavaraa päivitetään Legacy tasolle, sekä muita lisäkilkkeitä.

Rocket League on saatavilla ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storen kautta sekä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille.

Kommentoi