Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin

Viime vuonna ilmestynyt toiseen maailmansotaan keskittyvä -peli on saamassa mikromaksut tänään. Alunperin peli ilmestyi ilman niitä, mutta on nyt tuomassa Battlefield Currency -valuutan, jota ostetaan oikealla rahalla.

Mitä tällä valuutalla sitten voi hankkia? Kosmeettisia tavaroita, jotka eivät vaikuta pelattavuuteen. Samoja kosmeettisia päivityksiä voi myös tienata pelaamalla itse peliä.

Dice ilmoitti myös tuovansa myös uuden harvinaisuustason tavaroihin. Aiempien Common, Uncommon ja Rare luokitteluiden lisäksi pelissä on nyt myös Epic -taso. Kaikkia tasoja pystyy hankkimaan jo olemassa olevalla Company Coin -valuutalla. Yhtiö tuo myös uusia Elite -hahmoja peliin, joita voi käyttää moninpelissä ja Firestorm battle royale -tilassa. Myös nämä hahmot ovat vain kosmeettisia eivätkä tuo etulyöntiominaisuuksia.

Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan

TTK Games

Entinen EA DICEn luova johtaja Lars Gustavsson on ilmoittanut perustavansa uuden pelistudion nimeltään (Time To Kill Games). DICEn ja DICE LA:n entisten johtajien luotsaamana TTK Games on määrä julkaista uusi ja korkealaatuinen uuden sukupolven verkkoräiskintäpeli.

TTK Gamesin tavoitteena on olla verkottuneen viihteen arvostettu edelläkävijä, joka yhdistää alan veteraanien asiantuntemuksen uuden sukupolven kehittäjien uusimpiin ideoihin ja syvään vuorovaikutukseen pelaajien kanssa. Studion perustamisen taustalla on tietoinen sitoutuminen innovointiin ja laatuun, ja sitä tukee studiokulttuuri, jossa loistavat ideat voivat tulla mistä tahansa, jotta pelaajille sekä verkkoyhteisöille voidaan tarjota uusia ja unohtumattomia kokemuksia.

TTK Gamesin perustajia ovat:

Lars Gustavsson, Toimitusjohtaja ja luova johtaja. 24 vuotta pelialalla työskennellyt veteraani, joka oli tuottajana :lle ja valvoi sitten -sarjaa luovana johtajana, kunnes jätti tehtävänsä marraskuussa 2022 ja perusti TTK Gamesin.

Daniel Berlin, Vanhempi suunnittelujohtaja. Berlin tuli alalle vuonna 2007 ja sai suunnittelukokemusta muun muassa World in Conflict- ja -peleistä. DICEen siirryttyään hän työskenteli useiden Battlefield-pelien parissa johtavana maailmansuunnittelijana ja suunnittelujohtajana, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä .

Vidar Nygren, Teknologiajohtaja ja tekninen johtaja. Nygren on ollut pelitekniikan insinööri teini-ikäisestä lähtien, ja hän liittyi DICEen vuonna 1996, jolloin hänestä tuli Battlefield-pelisarjan tekninen johtaja. Tässä tehtävässä hän johti myös Frostbite-pelimoottorin kehittämistä, jota käytetään nykyään useissa Electronic Artsin julkaisemissa peleissä.

Peter Hoyles, Taiteellinen johtaja. Hoyles liittyi DICEen vuonna 2003 ja työskenteli taiteilijana monilla Battlefield-sarjan osa-alueilla, ja nousi DICE LA:n studion taiteelliseksi johtajaksi. Hoyles palaa nyt Tukholmaan Skydance New Median palveluksesta Los Angelesista.

”Pelaajille termi 'Time to Kill' määrittelee, miltä räiskintäpeli tuntuu ja kuinka nopeasti se etenee. Olemme tehneet siitä studion nimen ja osan studiokulttuuriamme. Meille termi 'TTK' ei ole vain käsityötaitoa pelin täydellisen nopeuden tai välittömyyden löytämisessä – se kertoo siitä, miten ihmiset ovat tappaneet aikaa pelaamalla tuhansia vuosia. Koko urani ajan olen tehnyt pelejä, jotka kannustavat tiimityöskentelyyn, ystävälliseen kilpailuun sekä oman mielen ja refleksien käyttämiseen tavoitteen saavuttamiseksi ja vastustajan päihittämiseksi. Olemme intohimoisia videopelejä kohtaan, koska mielestämme ei ole parempaa tapaa tappaa aikaa.”

sanoo Lars Gustavsson, luova johtaja ja toimitusjohtaja

TTK Games on varmistanut merkittävän rahoituksen yhdistettynä luovaan vapauteen. Studio rekrytoi nyt hybridi- ja Tukholmassa sijaitseviin tehtäviin kaikista tieteenaloista aina vastavalmistuneista johtajiin asti.

Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Wreckfest, Battlefield V ja Stranded Deep Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Wreckfest, Battlefield V ja Stranded Deep

Wreckfest

tarjoaa toukokuussa -tilaajille kolmea peliä ilmaiseksi. Luvassa on romurallipeli Wreckfest: Drive Hard, Die Last, sotapeli sekä selviytymispeli .

Näistä Wreckfest on suunnattu vain -konsolille ja kaksi muuta sekä PS5, että -konsoleille.

Pelit tulevat ladattavaksi toukokuun 4. päivä. Siihen asti ladattavissa ovat huhtikuun pelit , sekä .