Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin

Viime vuonna ilmestynyt toiseen maailmansotaan keskittyvä V -peli on saamassa mikromaksut tänään. Alunperin peli ilmestyi ilman niitä, mutta on nyt tuomassa Currency -valuutan, jota ostetaan oikealla rahalla.

Mitä tällä valuutalla sitten voi hankkia? Kosmeettisia tavaroita, jotka eivät vaikuta pelattavuuteen. Samoja kosmeettisia päivityksiä voi myös tienata pelaamalla itse peliä.

ilmoitti myös tuovansa myös uuden harvinaisuustason tavaroihin. Aiempien Common, Uncommon ja luokitteluiden lisäksi pelissä on nyt myös Epic -taso. Kaikkia tasoja pystyy hankkimaan jo olemassa olevalla Company Coin -valuutalla. Yhtiö tuo myös uusia Elite -hahmoja peliin, joita voi käyttää moninpelissä ja Firestorm battle royale -tilassa. Myös nämä hahmot ovat vain kosmeettisia eivätkä tuo etulyöntiominaisuuksia.

Kommentoi

Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Wreckfest, Battlefield V ja Stranded Deep Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Wreckfest, Battlefield V ja Stranded Deep

Wreckfest

Sony tarjoaa toukokuussa PS Plus -tilaajille kolmea peliä ilmaiseksi. Luvassa on romurallipeli Wreckfest: Drive Hard, Die Last, sotapeli V sekä selviytymispeli Stranded Deep.

Näistä Wreckfest on suunnattu vain 5 -konsolille ja kaksi muuta sekä PS5, että PlayStation 4 -konsoleille.

Pelit tulevat ladattavaksi toukokuun 4. päivä. Siihen asti ladattavissa ovat huhtikuun pelit Oddworld: Soulstorm, Days Gone sekä Zombie Army 4.

Kommentoi

Toukokuun PS Plus -pelit vuotivat? – luvassa Godfall ja Disco Elysium Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus -pelit vuotivat? – luvassa Godfall ja Disco Elysium

Disco Elysium

Näyttäisi siltä, että PS Plus tilaajille olisi luvassa ensi kuussa varsinaista herkkua, mikäli huhut pitävät paikkaansa.

Huhujen mukaan tarjolla olisi toimintaroolipeli Godfall ja etsivä-roolipeli Disco Elysium. Aiheesta kertoi peliteollisuuden sisäpiiriläinen Nick ”Shpeshal Ed” Baker Twitter -tilillään. Samaisessa viestiketjussa huhuillaan myös PlayStation 4 -ilmaispeleiksi Battlefield V ja Stranded Deep -pelejä.

Godfall ilmestyi viime vuonna PlayStation 5 -konsolille, mutta ei onnistunut kuitenkaan voittamaan täysin kriitikoita.

Disco Elysium on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt isometrinen roolipeli, joka voitti lukuisia palkintoja samaisen vuoden The Game Awards -tapahtumassa.

Sonyn odotetaan paljastavan pelit lähipäivien aikana.

Kommentoi