Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Mikromaksut saapuvat tänään Battlefield V -peliin 23

Viime vuonna ilmestynyt toiseen maailmansotaan keskittyvä -peli on saamassa mikromaksut tänään. Alunperin peli ilmestyi ilman niitä, mutta on nyt tuomassa Battlefield Currency -valuutan, jota ostetaan oikealla rahalla.

Mitä tällä valuutalla sitten voi hankkia? Kosmeettisia tavaroita, jotka eivät vaikuta pelattavuuteen. Samoja kosmeettisia päivityksiä voi myös tienata pelaamalla itse peliä.

Dice ilmoitti myös tuovansa myös uuden harvinaisuustason tavaroihin. Aiempien Common, Uncommon ja Rare luokitteluiden lisäksi pelissä on nyt myös Epic -taso. Kaikkia tasoja pystyy hankkimaan jo olemassa olevalla Company Coin -valuutalla. Yhtiö tuo myös uusia Elite -hahmoja peliin, joita voi käyttää moninpelissä ja Firestorm battle royale -tilassa. Myös nämä hahmot ovat vain kosmeettisia eivätkä tuo etulyöntiominaisuuksia.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan 30

DICE on tuomassa Battlefield 5 -peliin uuden ilmaiskartan Mercuryn, joka vie taistelut Kreikkaan. Kartta on pelattavissa tulevana torstaina toukokuun 30. päivä ja se on osa pelin Chapter 3: Trial By Fire -päivitystä.

Kartan taustat juurtaa toisen maailmansodan saman nimisestä operaatiosta vuodelta 1941. Pääasiallisesti kartalla Briteillä on käytössään tankkeja ja Saksalaiset hallitsevat ilmatilaa. Kartta on suunniteltu monille eri pelityypeille ja siinä on yhtäläisyyksiä aiemmista Battlefield -peleistä tuttuihin karttoihin kuten Guadalcanal, Altai Range sekä Monte Grappa.

DICE on päivittänyt peliä tasaisesti uusilla kartoilla ja pelitiloilla, kuten suositulla battle royale tila Firestormilla. Battlefield 5 ilmestyi viime lokakuussa ja se myi yli 7 miljoonaa kappaletta kahdessa kuukaudessa.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla 38

Toiseen maailmansotaan keskittyvä on saamassa oman battle royale -pelitilan nimeltään Firestorm maaliskuun 25. päivä. Pelin uusimalla trailerilla mehustellaaan tulevaa pelitilaa; kanssapelaajien jyräämistä traktorilla, kaaosta ja tulirenkaan vääjämätöntä polttoa. Tietenkään unohtamatta pelisarjalla ominaista sankarointia.

Firestorm -lisäosa tuo peliin tähän mennessä isoimman kartan Halvoyn, joka mahdollistaa 64 pelaajan battle royale -taistelut. Pelata voi joko yksin tai neljän hengen ryhmässä. Ryhmiä on yhteensä 16.

Battlefield V on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Battlefield 1 lisäosat saatavilla ilmaiseksi tämän viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 1 lisäosat saatavilla ilmaiseksi tämän viikon ajan 26

Tämän viikon ajan syyskuun 11.–18. päivä kaikki Battlefield 1 ja Battlefield 4 -pelien lisäosat on ladattavissa ilmeiseksi.

Electronic Arts valmistautuu tempauksella Battlfield V -pelin julkaisuun, joka tapahtuu marraskuun 20. päivä.

Lisäosat ovat ladattavissa PC:lle Origin tilin kautta täältä, Xbox One -konsolille Microsoft Storesta täältä, sekä PS4:lle PlayStation Storen kautta täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi