Minecraft Dungeons sai uuden Luminous Night -kausiseikkailun Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Dungeons sai uuden Luminous Night -kausiseikkailun

Minecraft Dungeons

Suuren suosioon noussut Minecraft -pelin luolastoroolipeliversio Dungeons on saanut uuden Luminous Night -kausiseikkailun.

Luminous Night tuo peliin uusia ominaisuuksia kuten palkintoja emotejen ja ulkoasujen muodossa. Mukana on myös kaksi uutta lemmikkiä Ministrosity sekä Abomination. Pelaajat saavat myös leiriinsä arkun, jossa voi säilyttää omia suosikkitavaroita. Myös pelin torni on saanut uusia kerroksia uusine biomeineen.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan proseduraalisesti luoduissa luolastoissa. Peliä on sittemmin päivitetty useamman lisäosan myötä.

Dungeons on saatavilla myös PlayStation 4, One ja Switch -konsoleille sekä :lle Microsoft Storen kautta.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi