Minecraft -pelin keksijä ei ole tervetullut pelin 10-vuotisjuhlaan Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -pelin keksijä ei ole tervetullut pelin 10-vuotisjuhlaan

juhlistaa toukokuun 17. päivä Minecraft -peli 10 vuotista taivalta. Pelin alkuperäinen kehittäjä Marcus ”Notch” Persson ei kuitenkaan ole tervetullut viralliseen juhlatilaisuuteen.

Persson julkaisi pelin alunperin 17. toukokuuta 2009 ja myi pelin oikeudet Microsoftille vuonna 2014 yli kahdella miljardilla. Kaikki viittaukset Perssoniin poistettiin pelistä maaliskuussa ilmestyneessä päivityksessä. Juhlatilaisuuteen mies ei ole tervetullut tämän aiempien kyseenalaisten kommenttien vuoksi. Persson on tunnettu laukovan rasistisia ja syrjiviä kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Minecraftin 10-vuotisjuhlat järjestetään pelin kehittäneen ruotsalaisen Mojang -pelifirman toimistolla Tukholmassa.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria

Forza Motorsport

Seuraavasta Forza Motorsport -pelistä on saatu ensimmäiset trailerit, jotka voit katsoa alta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden keväällä PC:lle ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas Forza Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna -henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Peli tukee laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon. Pelissä myös sää voi vaihtua ja renkaista irtoava kumi kasautuu radalle, vaikuttaen ajoon.

Mukana on autoja kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle keväällä 2023.

Kommentoi