Minecraftin Caves & Cliffs -päivitys myöhästyy osittain Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraftin Caves & Cliffs -päivitys myöhästyy osittain

Minecraft

Studiosin suosittuun Minecraft -peliin pitkään työstetty Caves and Cliffs -päivitys viivästyy ainakin osittain, sillä päivitys tullaan nyt julkaisemaan kahdessa osassa.

Kehittäjä Mojangin mukaan ensimmäinen osa päivityksestä saapuu pelaajille kesän aikana alkuperäisten suunnitelmien mukaan, mutta toista osaa joudutaan odottamaan jopa vuoden loppupuolelle asti. päätti pilkkoa päivityksen osiin varmistaakseen sisällön laadun sekä pitämään mahdolliset tekniset ongelmat aisoissa. Positiivista ilmoituksessa on sentään se, että pelaajat saavat edes osan suunnitelluista uudistuksista jo kesän aikana. Päivityksen monimutkaisemmat ja laajemmat uudistuksen saapuvat loppuvuoden osiossa, mutta kesän päivityksessä nähdään jo uusia hahmoja sekä materiaaleja.

Mojangin ilmoitus päivitykseen liittyen on nähtävillä alapuolelta.

” Päivitys on todella kattava ja tulemme muuttamaan jokaista osaa Minecraftin maailmasta” Suunnittelija Henrik Kniberg kuvaili päivitystä. Kehitystiimi joutuu tekemään töitä varmistaakseen sulavan pelattavuuden päivityksen myötä. ”Uudet vuoristot ja tunnelit vaativat muutoksia maailmojen mittoihin ja luovat samalla uusia ongelmia Minecraftin suorituskykyyn” Kniberg valaisee pelaajia aiheesta. Onneksi kaikki uudet ominaisuudet eivät vaadin niin suuria valmisteja peliin, vaan esimerkiksi Aksolotlit ja Vuohet saapuvat pelimaailmaan kesällä uusien alueiden kera. Tulevan päivityksen ominaisuuksia pääsee jo testamaan kokeellisella puolella, jonka voi aktivoida pelin Bedrock -version asetuksista. Java -versio saa ladattavia paketteja, joissa osa uusista ominaisuuksista on pelattavissa.

Kommentoi

Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee Kommentit pois päältä artikkelissa Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee

Microsoftin julkaisi tällä kaksi uutta värivaihtoehtoa Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjaimiin. Punainen ja sininen versio seuraavat viime vuonna julkaistua valkoista versiota, jolloin pelaajat voivat valita suosikki värinsä.

Ohjaimet ovat erinomaisia e-urheiluun ja mahdollistavat pelikokemuksen kustomoinnin, ja niissä on säädettävät ohjaustatit, kuminen pinnoite paremman otteen saavuttamiseksi ja lyhennetty hair trigger lock -ominaisuus paremman ohjattavuuden herkkyyden saavuttamiseksi.

Hinnat alkavat 144,99 eurosta ja ohjaimet ovat ennakkotilattavissa valikoiduilta -jälleenmyyjiltä.

Listätietoa valmistajan sivuilta
Kommentoi

Sateenkaaret saapuvat Rainbow Six Siege -moninpeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Sateenkaaret saapuvat Rainbow Six Siege -moninpeliin

Rainbow Six Siege

levittää söpöyden ilosanomaa Rainbow Six Siege -pelissä rajoitetun ajan Rainbow is Magic -pelitapahtumassa, joka on täynnä pehmeitä ja karvaisia otuksia.

Rainbow is Magic -pelitapahtuma valtaa suositun Rainbow Six Siege -verkkopelin kentät jo kolmannen kerran. Mukana ovat niin yksisarviset, pehmonallet kuin söpöyttä hehkuvat ääniefektitkin. Rajoitetun ajan pelitapahtuma on pelattavissa 29. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisen ajan eli vaaleanpunaiseen hehkun saattelemiin koitoksiin voi syöksyä heti.

Uudessa Bop the Teddy -pelitilassa pelaajat haastetaan suojelemaan ystävällistä herra Karhua. Samalla pelaajien pitäisi onnistua eliminoimaan kilpailevan joukkueen Karhu ja selvitä otteluista voittajina. Pelaajien ohjaamat operaattorit on jaettu omiin arkkityyppeihinsä, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä ja kranaattinsa. Käytössä on lukematon määrä uudelleensyntymiä ja taistelukenttänä on koominen versio Presidential Plane -pelikartasta.

Kirjautumalla peliin tapahtuman aikana pelaaja palkitaan Magic Collection -paketilla. Näitä saa myös lisää suorittamalla pelin viikkohaasteita.

Pelin operaattorit on tämän taianomaisen tapahtuman aikana jaettu kolmeen hahmoluokkaan. Näitä ovat vauhdikas ja tainnutuskranaateilla varustettu Speedy, kilpeä ja savukranaatteja hyödyntävä Stronk sekä Flexy, jolla on käytössään adrenaliinitehoste ja poksahtavat kranaatit.

Rainbow is Magic -varustekokoelma sisältää uusia maagisen kosmeettisia varusteita, joilla taianomaista tunnelmaa voi ylläpitää vaikka läpi vuoden. Ilmaispakettien lisäksi pelaaja voi käyttää pelin sisäistä valuuttaa kosmeettisten päivitysten ostamiseen sekä uusille että vanhoille operaattoreille.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta. Rainbow is Magic -tapahtuma on pelattavissa 29. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisen ajan.

Kommentoi