Minecraftin Caves & Cliffs -päivitys myöhästyy osittain Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraftin Caves & Cliffs -päivitys myöhästyy osittain

Minecraft

Mojang Studiosin suosittuun Minecraft -peliin pitkään työstetty Caves and Cliffs -päivitys viivästyy ainakin osittain, sillä päivitys tullaan nyt julkaisemaan kahdessa osassa.

Kehittäjä Mojangin mukaan ensimmäinen osa päivityksestä saapuu pelaajille kesän aikana alkuperäisten suunnitelmien mukaan, mutta toista osaa joudutaan odottamaan jopa vuoden loppupuolelle asti. Mojang päätti pilkkoa päivityksen osiin varmistaakseen sisällön laadun sekä pitämään mahdolliset tekniset ongelmat aisoissa. Positiivista ilmoituksessa on sentään se, että pelaajat saavat edes osan suunnitelluista uudistuksista jo kesän aikana. Päivityksen monimutkaisemmat ja laajemmat uudistuksen saapuvat loppuvuoden osiossa, mutta kesän päivityksessä nähdään jo uusia hahmoja sekä materiaaleja.

Mojangin ilmoitus päivitykseen liittyen on nähtävillä alapuolelta.

” Päivitys on todella kattava ja tulemme muuttamaan jokaista osaa Minecraftin maailmasta” Suunnittelija Henrik Kniberg kuvaili päivitystä. Kehitystiimi joutuu tekemään töitä varmistaakseen sulavan pelattavuuden päivityksen myötä. ”Uudet vuoristot ja tunnelit vaativat muutoksia maailmojen mittoihin ja luovat samalla uusia ongelmia Minecraftin suorituskykyyn” Kniberg valaisee pelaajia aiheesta. Onneksi kaikki uudet ominaisuudet eivät vaadin niin suuria valmisteja peliin, vaan esimerkiksi Aksolotlit ja Vuohet saapuvat pelimaailmaan kesällä uusien alueiden kera. Tulevan päivityksen ominaisuuksia pääsee jo testamaan kokeellisella puolella, jonka voi aktivoida pelin Bedrock -version asetuksista. Java -versio saa ladattavia paketteja, joissa osa uusista ominaisuuksista on pelattavissa.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi