Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä Kommentit pois päältä artikkelissa Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä

Ruotsalainen kehittäjä Burning Planet julkistaa -pelin, joka on painovoimaa koetteleva 3D-seikkailu, jossa kaikki muuttuvat kiveksi.

Indie-pelikehittäjä, muusikko ja debyyttikirjailija Niklas Hallin (, ) on lyöttäytynyt yhteen Burning Planetin eli Max Malmquistin ja Karl Rosqvistin kanssa, joilla molemmilla on pitkä tausta punk rock/metallibändeissä (kuten Danzig, Junk Stars ja Michael Monroe). Nyt he ovat valmiita paljastamaan seuraavan projektinsa.

”Olen soolopelinkehittäjä Ruotsista. Vuonna 2017 julkaisin Yono and the Celestial Elephantsin, Zelda-tyyppisen seikkailupelin, joka kertoo nuoresta ja naiivista norsujumalasta. Nyt on vihdoin tullut aika paljastaa seuraava projektini, Molly Medusa: Queen of Spitille, ja tällä kertaa hyödynnämme 3D-maailmaa!”

kertoo pelin kehittäjä Niklas Hallin.

Molly-parka! Kuvanveistäjän oppilapsena seikkailee kirottu käärmetukkainen Meduusa – ja niinpä jokainen elävä olento, jonka lähelle hän menee, muuttuu välittömästi kivipatsaaksi. JOKAINEN elävä olento! Viholliset ja ystävät, pomot ja kaupustelijat, hirviöt ja liittolaiset, jopa eläimet ja pienet hyönteiset, kaikki muuttuvat kiveksi.

Mollyn matka vie hänet mystisten temppelien läpi, ja hän kamppailee yksinäisyyden sekä vieraantumisen kanssa. Näiden temppelien sisällä painovoima on ”paikallista”. Mollyn ”alas” lasketaan siitä pinnasta, jolla hän parhaillaan seisoo, mikä tarkoittaa, että hän voi helposti kävellä seiniä pitkin tai vaikkapa ylösalaisin katossa. Tämä mahdollistaa sen, että tasosuunnittelu voi kiertyä itseensä ja kiemurrella labyrinteiksi, jotka ovat fyysisesti mahdottomia. M. C. Eschermäisillä aarteenmetsästysretkillä painovoimapulmia ja epäeuklidista arkkitehtuuria säestävät kivettyneet viholliset.

Molly Medusa julkaistaan Nintendo Switchille keväällä 2023.

Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi

Vaikka markkinoille on sittemmin putkahtanut pienempiä ja taskuun sopivampia laitteita, ei voida kiistää, että Nintendon vuonna 1989 julkaisema yksivärinen vauhditti merkittävästi mobiilipelaamisen nousua. Se antoi pelaajille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden pelata kunnolla tien päällä.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 1

 Kuva: Arnov Sharma

Kannettavuus on ollut keskeinen elementti niin Game Boy -sarjassa kuin myös Nintendon myöhemmissä -, - ja -perheissä. Modajaaja Arnov Sharma on kuitenkin päättänyt kulkemaan virtaa vastaan luomalla hirvittävän suuren :n.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 2

 Kuva: Arnov Sharma

Laite sisältää :n ja on kustomoidussa 3D-tulostetussa kotelossa.

Kuten näette, tämä ei ole mikään tavallinen käsikonsoli, Sharma sanoo. Se on paksu ja leveä, hieman valtava ja todellinen möhköfantti.

Jos innostuit rakentamaan tällaisen itse, Sharma onneksi listannut kaiken tarvitsemasi täällä.

Hän kuitenkin huomauttaa, ettei ole tyytyväinen joihinkin asioihin, kuten sisäisen painon jakautumiseen, näyttöön eikä siihen, että laitteessa ei tällä hetkellä ole akun ilmaisinta.

Projekti oli kokonaisuudessaan onnistunut, mutta joitakin ongelmia on korjattava seuraavaa iteraatiota varten, hän toteaa.

LÄHDE

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Space Marine 2 tarjoaa vauhdikasta toimintaa sekä yksinpelinä että yhteistyössä tai muita pelaajia vastaan. Warhammer 40,000 -universumin synkkää tunnelmaa henkivä peli sijoittaa pelaajat avaruusjalkaväen eliittisotilaiden saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan vihollisia vastaan.

Moninpelipuolella pelaajat voivat valita puolensa joko Imperiumia tukevien Space Marinejen tai kaaoksen nimissä taistelevien Chaos Space Marinejen joukoista. Pelaajat jaetaan kahden kuuden hengen tiimiin ja ottelevat toisiaan vastaan kolmessa eri pelimuodossa: suoraviivaisessa Annihilationissa, taktisemmissa Seize Ground- ja Capture & Control -tiloissa.

Yhteistyöpeliä kaipaavat voivat puolestaan lyöttäytyä kavereiden kanssa kolmen hengen joukkueeksi ja taistella hirviömäisiä vihollisia vastaan Operations Mode -pelitilassa.

Monipuolisuutta peliin tuovat kuusi erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja varusteensa. Hahmoja voi myös muokata mieleisekseen erilaisten panssarivaihtoehtojen ja värien avulla. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti tuo mukanaan uusia kosmeettisia vaihtoehtoja ja pelattavaa, kuten uusia tehtäviä, aseita ja vihollisia.

Space Marine 2 ilmestyy 9. syyskuuta 2024 :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.