Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä Kommentit pois päältä artikkelissa Molly Medusa: Queen of Spit -seikkailupeli tulossa Switchille keväällä

Ruotsalainen kehittäjä Burning Planet julkistaa Molly Medusa: Queen of Spit -pelin, joka on painovoimaa koetteleva 3D-seikkailu, jossa kaikki muuttuvat kiveksi.

-pelikehittäjä, muusikko ja debyyttikirjailija Niklas Hallin (Yono And The Celestial Elephants, Belladonna) on lyöttäytynyt yhteen Burning Planetin eli Max Malmquistin ja Karl Rosqvistin kanssa, joilla molemmilla on pitkä tausta punk rock/metallibändeissä (kuten Danzig, Junk Stars ja Michael Monroe). Nyt he ovat valmiita paljastamaan seuraavan projektinsa.

”Olen soolopelinkehittäjä Ruotsista. Vuonna 2017 julkaisin Yono and the Celestial Elephantsin, -tyyppisen seikkailupelin, joka kertoo nuoresta ja naiivista norsujumalasta. Nyt on vihdoin tullut aika paljastaa seuraava projektini, Molly Medusa: Queen of Spitille, ja tällä kertaa hyödynnämme 3D-maailmaa!”

kertoo pelin kehittäjä Niklas Hallin.

Molly-parka! Kuvanveistäjän oppilapsena seikkailee kirottu käärmetukkainen Meduusa – ja niinpä jokainen elävä olento, jonka lähelle hän menee, muuttuu välittömästi kivipatsaaksi. JOKAINEN elävä olento! Viholliset ja ystävät, pomot ja kaupustelijat, hirviöt ja liittolaiset, jopa eläimet ja pienet hyönteiset, kaikki muuttuvat kiveksi.

Mollyn matka vie hänet mystisten temppelien läpi, ja hän kamppailee yksinäisyyden sekä vieraantumisen kanssa. Näiden temppelien sisällä painovoima on ”paikallista”. Mollyn ”alas” lasketaan siitä pinnasta, jolla hän parhaillaan seisoo, mikä tarkoittaa, että hän voi helposti kävellä seiniä pitkin tai vaikkapa ylösalaisin katossa. Tämä mahdollistaa sen, että tasosuunnittelu voi kiertyä itseensä ja kiemurrella labyrinteiksi, jotka ovat fyysisesti mahdottomia. M. C. Eschermäisillä aarteenmetsästysretkillä painovoimapulmia ja epäeuklidista arkkitehtuuria säestävät kivettyneet viholliset.

Molly Medusa julkaistaan Switchille keväällä 2023.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

Ubisoft julkaisi uuden polttopalloaiheisen OddBallers -moninpelin Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft julkaisi uuden polttopalloaiheisen OddBallers -moninpelin

OddBallers

Polttopallo on kaikkien tuntema palloleikki, jossa muita pelaajia pudotetaan pois pelistä osumalla heihin pallolla. Tästä yksinkertaisesta ideasta on alkunsa saanut myös intensiivisyyspainikkeen yhteentoista vääntävä OddBallers. Se tuo tuttuun leikkiin kahmalokaupalla hauskuutta, värikylläistä leikkisyyttä ja mielikuvitusta kutkuttavaa absurdiutta.

-bilepelin keskiössä on helposti opittava pelattavuus ja iloluonteinen pelimaailma sekä tietenkin keskeisenä asiana hauska pelaaminen. Koska polttopallo on leikkinä yksinkertainen, OddBallers on lisännyt joukkoon runsaasti omia mausteita ja villejä ideoita. Näin myös pelaajilta odotetaan epäreilujen keinojen ja luovien ratkaisujen käyttöä pelissä menestyäkseen. Mukana on aimo valikoima viihdyttäviä minipelejä, joilla tarjotaan pelaajille hauskanpitoa myös lyhyempiin pelihetkiin.

Mukana on yli 30 erilaista pelikenttää ja yksilöllistä minipeliä, jotka tarjoavat viihdettä ja stressinpurkua pienissä erissä. myös kannustaa pelaajia tarttumaan kaikenlaiseen kättä pidempään pelin tiimellyksessä ja syöksemään apuvälineet sekä ammukset muiden pelihahmojen pärstävärkkeihin.

Pelaajan tavoitteena on saada kisapiste, joka on saavutettavissa keräämällä ennalta määrätty määrä pelipisteitä. Kisapiste voidaan kääntää voitoksi voittamalla kierros minipelissä. Tyypillinen ottelu kestää kymmenestä kahteenkymmeneen minuuttia pelaajien määrittämien voittotavoitteiden mukaan.

Värikkäitä pelihahmoja voi räätälöidä oman maun mukaisesti päästä varpaisiin sadoilla erilaisilla vaihtoehdoilla. Näihin lukeutuvat paitsi erilaiset vaatteet ja asusteet, myös monipuoliset kampaukset.

on pelattavissa moninpelinä paikallisesti ja verkossa. Paikallispeli onnistuu enintään kuuden pelaajan kesken. Tästä poikkeuksena enintään neljää pelaajaa tukeva PlayStation 4/5. Verkkopeliä voi pelata enimmillään kuusi pelaajaa. Kattavan ristiinpelattavuuden ansiosta pelistä voi nauttia eri pelialustoilla pelaavien kavereiden kanssa.

on saatavilla PlayStation 4-, Xbox One- ja Switch -pelikonsoleille että :lle. PC-versio on saatavana Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5, Xbox Series X ja S -pelikonsoleilla.

Kommentoi