Monkey Island tekee paluun uuden pelin myötä tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Monkey Island tekee paluun uuden pelin myötä tänä vuonna

Return to Monkey Island

Kulttiklassikko Monkey Island on saamassa jatkoa tänä vuonna kun ilmestyy. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli on jatkoa vuonna 2010 ilmestyneelle Monkey Island 2: LeChuck's Revenge -pelille ja siinä nähdään jälleen pääosassa Guybrush Threepwood. Ääninäyttelijänä kuullaan myös tuttuun tapaan Dominic Armato.

Pelin kehittäjänä toimii -pelin kehittäjä , yhteistyössä Lucasfilm Gamesin kanssa. Pelin taustalla ovat pelisarjan luoja Ron Gilbert sekä Dave Grossman.

Return to Monkey Island -pelillä ei vielä toistaiseksi ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Monkey Island -pelisarjan luomiseen keskittyvä dokumentti julkaistaan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Monkey Island -pelisarjan luomiseen keskittyvä dokumentti julkaistaan ensi viikolla

Pelidokumentaristit ovat paljastaneet, että heidän seuraava dokumenttinsa tulee käsittelemään -franchisen perintöä sekä tarinaa siitä, miten syntyi.

Uutinen julkaistiin Noclipin Twitter-sivulla 2. helmikuuta, ja dokumentin tekijät julkaisivat 90-minuuttisen dokumentin varhaisen version heidän Patreon-tukijoilleen Patreonissa.

Jaettujen kuvien perusteella näyttää siltä, että Noclip on onnistunut olemaan yhteydessä joukkoon merkittäviä henkilöitä, jotka liittyvät sarjaan. Tähän kuuluvat sarjan alkuperäinen luoja Ron Gilbert, kirjoittaja ja suunnittelija Dave Grossman, Guybrushin ääninäyttelijä Dominic Armato sekä Return to Monkey Island -kehittäjät Jenn Sandercock ja Rex Crowle.

Tämä kanava kannattaa siis ehdottomasti ottaa tilauksiin, sillä kohta kajahtaa!

Xbox-yksinoikeudet saattavat pian ilmestyä myös PlayStation 5:lle – tuleva Indiana Jones ensimmäisten joukossa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox-yksinoikeudet saattavat pian ilmestyä myös PlayStation 5:lle – tuleva Indiana Jones ensimmäisten joukossa

Suositut brändit kuten ja saattavat tulevaisuudessa saapua :lle, kertovat The Verge ja XboxEra.

Tämä viittaa mahdolliseen muutokseen Microsoftin lähestymistavassa pelien yksinoikeuksiin, kun tietyt Xbox-pelit näyttävät ilmestyvän myös muille alustoille, kuten Switchille ja PS5:lle.

, joka on määrä julkaista Xboxilla ja PC:llä joulukuussa 2024, saattaa olla ensimmäinen esimerkki. Lähteiden mukaan se voisi saapua PS5:lle ”muutaman kuukauden kuluttua” jonkin aikaa kestävän yksinoikeusjakson jälkeen.

Starfield, Bethesdan odotettu avaruusroolipeli, löytyy myös huhujen listalta. XboxEra väittää, että Microsoft saattaa julkaista sen PS5:lle ”Shattered Space” -laajennuksen jälkeen vuonna 2024.