Monster Hunter -elokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter -elokuva sai uuden trailerin

Monster Hunter

Milla Jovovichin tähdittämä tuleva Monster Hunter -elokuva on saanut uuden trailerin. Trailerilla nähdään muutamia pelin ikonisimpia hirviöitä.

Elokuvan ohjaajana toimii Paul W.S. Anderson, joka on aiemminkin ohjannut peliaiheisia elokuvia, kuten vuonna 1995 Mortal Kombat ja 2002 Resident Evil.

Elokuvan pääosia näyttelee Tony Jaa, Resident Evil -tähti Milla Jovovich, Hellboysta tuttu Ron Perlman, Ant-Manissa ollut räppäri T.I. sekä näyttelijä Meagan Good. Muutamaan otteeseen siirretty julkaisupäivä on tällä hetkellä luvattu joulukuun 30. päivälle.

Monster Hunterista ilmestyy myös uusi peli Switchille maaliskuun 26. päivä, ja se kulkee nimellä Rise.

Kommentoi

Mortal Kombat -fanit ovat puhuneet – vuoden 1995 filmatisointi edelleen suosikki Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat -fanit ovat puhuneet – vuoden 1995 filmatisointi edelleen suosikki

Videopelisarja Mortal Kombat on saanut vuosikymmenien aikana lukuisia filmatisointeja, niin live-action versioina- että myöskin animaatioelokuvina. Viimeisin vuonna 2021 julkaistu elokuva oli valtaisa menestys, mutta tosifaneilla oli siltikin paljon sanottavaa vastaan. Tämä oikeastaan lähinnä elokuvan uuden päähenkilön vuoksi, jolla ei ollut mitään tekemistä Mortal Kombat -videopelisarjan kanssa.

Redditin Mortal Kombat -langassa käyty tosifanien keskustelukin antaa vahvan yksimielisen näkemyksen siitä, mikä onkaan se kaikkien aikojen MK-filmatisointi. Ja ei, se ei ole edellä mainittu suuren budjetin rymistely, vaan nyt palataan ajassa liki 30 vuotta taaksepäin. Useankin mielestä ”Ainoaan ja oikeaan vuoden 1995 filmatisointiin”

”Vieläkään ei ole ollut parempaa kuin ensimmäinen”, sanoo -käyttäjä Jataaka.

Monet ovat samaa mieltä ja sanovat, että on vain yksi selkeä hyväksyttävä vastaus.

”Ensimmäinen on paras. Kaikesta juustoisuudesta huolimatta. Tarkka ja kunnioittava myös pelejä kohtaan. Väittäisin, että se on paras videopelielokuva ja toiseksi paras videopelisovitus.”

Mitäkä toimituksessamme asiasta ollaan mieltä? No vuosi 1995, totta kait! Listauksen Mortal Kombat -filmatisoinneista tulemme julkaisemaan sivustollamme myöhemmin.

Kommentoi

The Division 2 -pelin neljäs pelivuosi tulee päätökseen liekkimeressä Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -pelin neljäs pelivuosi tulee päätökseen liekkimeressä

The Division 2

Ubisoft laajentaa suosittua Tom Clancy’s 2 -peliä neljännen pelivuoden päätösosalla. Voit katsoa julkaisutrailerin alta.

Kuvitteellisen lähitulevaisuuden synkkiin pandemian jälkeisiin tapahtumiin sijoittuva 2 -toimintapeli on kertonut alati laajentuvaa ja jännittävää tarinaa jo vuosien ajan. Pelin yhdestoista kausi, Reign of Fire, päättää pelin neljännen pelivuoden uudella käänteellä.

Kun Black Tusk- ja True Sons -ryhmät liittoutuivat keskenään ja kapteeni Lewis liittyi osaksi -tiimiä, ovat rintamaviivat piirtyneet uudenlaisiksi. Tämä on osaltaan tuonut Natalya Sokolovan esille varjoista johtamaan Black Tuskia entistäkin aggressiivisemmalla tavalla. Samalla Hunters-ryhmä on aktivoitunut Yhdysvaltojen pääkaupunkialueella uudella tavalla.

2 -pelin draamankaari saa uutta vauhtia tapahtumiinsa, kun pommeja tuhoamaan lähetetty räjähdeasiantuntija Zachary ”Stovepipe” Beattie onkin liittynyt Black Tuskin joukkoihin. Tämän myötä etsimistehtäväksi laajentunut kokonaisuus vie -agentit jahtaamaan neljää vastarintakohdetta. Vain nämä neutraloimalla on agenteilla mahdollisuus päästä Stovepipen jäljille ja pysäyttää Black Tiuskin tulenarat suunnitelmat.

Reign of Fire -kausi tarjoaa sekä paljon uutta tekemistä että uusia aseita, varusteita ja taitoja tarjolle. Mukana on esimerkiksi aiemmasta The Division -pelistä tuttu pelaajasuosikki eli NinjaBike Messenger Bag -varustereppu.

Uusien varustelisäysten ohella päivitys tuo pienempiä muutoksia pelimekaniikkaan moninpeli- ja käyttöliittymäpuolelle sekä hienoisia korjauksia olemassa oleviin varusteisiin, hahmokykyihin ja havaittuihin bugeihin. Uuden kauden myötä tulee ostettavaksi myös uusi kausikohtainen Season Pass -laajennuskortti täynnä kosmeettisia päivitysosia.

2 on saatavilla sekä PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille, että PC:lle. Peli toimii myös ja sekä S -konsoleilla.

Ubisoft on myös parhaillaan kehittämässä myös ilmaispelattavaa samaan universumiin sijoittuvaa Tom Clancy’s The Division: Heartland moninpeliä. Myös The Division -aiheinen mobiilipeli on tulossa. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-palvelussa.

Kommentoi