Mortal Kombat 1 -vuoto paljastaa mahdollisesti tulevia hahmoja Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 1 -vuoto paljastaa mahdollisesti tulevia hahmoja

Tunnettu -dataminer on herättänyt kohua pelitaisteluyhteisössä vuotamalla tiedon mahdollisesti tulevista kuudesta DLC-hahmosta.

Tietovuodon takana on @interloko-nimimerkki, joka jakoi YouTube-videolla havaintojaan Mortal Kombat 1 -pelin tiedostoista. Informaatio voi olla spoilereita pelaajille, jotka haluavat yllätyksiä.

Tässä vuototiedon tiivistelmä:

  • Kuusi uutta hahmoa: Vuodon mukaan luvassa on kolme klassista Mortal Kombat -taistelijaa ja kolme vierashahmoa.
    • Mortal Kombat -hahmot: Cyrax, Sektor ja Noob Saibot
    • Vieraat hahmot: Ghostface, Conan barbaari ja T-1000

Ghostface-hahmon tulo ei olisi suuri yllätys. Tähän ikoniseen kauhuhahmoon viitattiin jo aiemmin dataminessa. Lisäksi pelin kehittäjä tunnetaan vieraiden hahmojen käytöstä. Aiemmissa Mortal Kombat -peleissä on nähty esimerkiksi kauhuikonit Freddy Krueger ja Jason Voorhees.

Conan barbaari, hahmo joka usein yhdistetään väkivaltaan Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1982 elokuvaversion ansiosta, sopisi sulavasti Mortal Kombat -universumiin. On mielenkiintoista, että NetherRealm on jo aiemmin mallintanut Schwarzeneggerin hahmon pelisarjaan, sillä Terminator T-800 oli mukana Mortal Kombat 11 -pelissä (ääni ei kuitenkaan ollut Schwarzeneggerin).

T-1000:n mahdollinen tulo on erityisen kiehtova. Huhut vihjaavat, että hahmossa hyödynnettäisiin sekä näyttelijä Robert Patrickin hahmomallia että ääntä. Patrick näytteli T-1000:aa elokuvassa Terminator 2 – Tuomiopäivä. Tämä huhu nousee esiin myös Reptile-ääni näyttelijä lokakuussa 2023 vahingossa vuotamasta informaatiosta, jossa hän kertoi Patrickin äänittäneen Mortal Kombatia.

Hahmojen lisäksi Interloko vihjaa kahdesta uudesta areenasta ja viidestä uudesta selostajasta, mukaan lukien Havik, Noob Saibot, Ghostface, Conan ja T-1000.

Vaikka NetherRealm Studios ei ole virallisesti vahvistanut näitä yksityiskohtia, pelisarjan johtaja Ed Boon on aiemmin todennut, että Mortal Kombat 1 saa tarina-DLC:n ja ”suuren yllätyksen sen jälkeen”.

Mortal Kombat 2 -elokuvan lähestyessä (julkaisu lokakuussa 2025) fanit voivat odottaa lisää innostusta väkivaltaista taistelupeliä kohtaan.

Warner Bros. tuplaa panostuksensa livepalvelupeleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Warner Bros. tuplaa panostuksensa livepalvelupeleihin

artikkelikuva

Warner Bros. Entertainment vahvistaa sitoutumistaan livepalvelupeleihin, mikä merkitsee siirtymistä pois perinteisistä ”kertakäyttöisistä” konsolijulkaisuista. Tätä päätöstä korosti WB Discoveryn pelijohtaja J.B. Perrette äskettäisessä Morgan Stanley -konferenssissa.

Perrette korosti yhtiön aikomusta kehittää pelejä, jotka tarjoavat jatkuvaa osallistumista, antaen pelaajille mahdollisuuden uppoutua virtuaalimaailmoihin, joita luovat franchise't kuten Hogwarts Legacy tai Harry Potter. Hän totesi:

”Sen sijaan että vain julkaistaisiin kertakäyttöinen konsolipeli, miten kehittäisimme pelin… joka on livepalvelu, jossa ihmiset voivat elää ja työskennellä ja rakentaa ja pelata tuossa maailmassa jatkuvasti?”

Vaikka Perrette myönsi AAA-pelimarkkinoiden volatiliteetin, hän ilmaisi luottamuksensa tähän lähestymistapaan. Vaikka äskettäinen Suicide Squad: Kill the Justice League -julkaisu ei täyttänytkään taloudellisia odotuksia, pysyy sitoutuneena livepalvelumalliin.

Lisäksi yhtiö jatkaa olemassa olevien peliensä tukemista säännöllisillä päivityksillä. Esimerkiksi Mortal Kombat 1 sai äskettäin uutta kausisisältöä, mukaan lukien John Cenan äänellä ja hahmona esitetty . Lisäksi fanit voivat odottaa MultiVersus-nimisen Warner Brosin ilmaisen taistelupelin paluuta lähitulevaisuudessa.

Mortal Kombat 1 saa uuden taistelijan ensi viikolla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 1 saa uuden taistelijan ensi viikolla – katso uusi traileri

Mortal Kombat 1 - Quan Chi

-taistelupeli on saamassa ensi viikolla 14. joulukuuta uuden taistelijan, kun Quan Chi liittyy hahmorosteriin. Voit katsoa taistelijan trailerin alta.

Quan Chi syntyi Outworldin kaivokselle raskaaseen työhön vailla tulevaisuutta. Salaperäinen hyväntekijä kuitenkin pelasti Chin hengen ja tarjosi pimeän magian koulutuksen vastineeksi palveluksistaan. Chi hallitsee nekromantian voimat ja valjastaa luurangot sekä Netherrealmin demonit tuhoaviin hyökkäyksiinsä.

Trailerilla vilahtaa myös Khameleon, joka saapuu peliin osana Kombat Pack -lisäosaa tammikuussa 2024. Lisäksi peliin saapuu helmikuussa 2024 John Cenan näyttelemä .

Mortal Kombat 1 on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.