Mortal Kombat 11 pelattavissa ilmaiseksi konsoleilla tulevana viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 11 pelattavissa ilmaiseksi konsoleilla tulevana viikonloppuna

Mortal Kombat 11

Juuri Terminatorilla ja muutamalla muullakin uudella pelattavalla hahmolla laajentunut -taistelupeli tulee olemaan pelattavissa ilmaiseksi tulevana viikonloppuna lokakuun 11. aina lokakuun 14. päivään asti.

Peli tulee olemaan pelattavissa ainoastaan ja -konsoleilla ja vaatii Playstation Plus tai Xbox Live Gold -tilin verkkopelaamista varten. Mikäli näitä ei omista voit tutustua pelin offline-sisältöön.

Ilmaiskokeilu sisältää pelin tarinan kaksi jaksoa sekä lokaali ja verkossa pelattavat 1 vastaan 1 -ottelut. Pelaajilla on myös pääsy Kryptaan, Fatality -harjoitteluun sekä Towers of Time -tilaan, jossa voit kokeilla Terminator, Nightwolf sekä Shang Tsung -hahmoja.

Kommentoi

Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä

Project CARS 3

Simply Mad Studios on julkaisemassa seuraavaa Project CARS 3 -peliä tänä kesänä. Peli on ensimmäinen, jonka yritys julkaisee uuden omistajansa Codemastersin kautta.

Ensimmäisen trailerin ja kehittäjien antaman haastattelun GamesRadarille perusteella pelisarjan uusin vedos on viemässä sitä enemmän Forzan tai jopa Need For Speedin suuntaan. Kehittäjien mukaan tarkoituksena on tuoda peli houkuttelevammaksi uusille pelaajille.

Vannoutuneet pelisarjan fanit saattavat tässä vaiheessa nostaa kulmakarvojaan, mutta Simply Madin toimitusjohtaja Ian Bell kuitenkin vakuuttaa, että pelistä löytyy edelleen simulaatio-ominaisuudet.

Muina uusina ominaisuuksina ovat autojen entistä parempi muokattavuus. Myös pelin tekoälyä on parannettu ja uratila on täysin uudistettu. PC:llä peli tulee myös virtuaalilaseja ja jopa 12K:n resoluutioita.

Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä PC:lle sekä ja -konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa

Elite Dangerous: Odyssey

Avaruussimulaatio Elite Dangerous on saamassa neljännen kautensa nimeltään Odyssey ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sitä myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi