Mortal Kombat 12 nollaa koko pelisarjan aikajanan? Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 12 nollaa koko pelisarjan aikajanan?

-sarjan 30-vuotisjuhlavideolla on mahdollisesti vihjattu, että seuraava peli voisi nollata aikajanan. Mortal Kombatin Twitter-tili julkaisi maanantaina videon, jossa kiitetään pelaajia siitä, että he ovat tukeneet sarjaa 30 vuoden ajan, mutta todetaan myös: ”Olemme vasta alussa.”

Video on lähinnä kooste ”kiitos”-viesteistä kehittäjiltä, jotka ovat työskennelleet sarjan parissa viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Sen jälkeen se kuitenkin päättyy lyhyeen klippiin, jossa vihjataan, että tuleva Mortal Kombat 12 saattaa pyyhkiä tarinan pois ja aloittaa uudella universumilla.

Videolla sarjan toinen luoja Ed Boon sanoo:

”Kiitos Mortal Kombatin faneille 30 vuoden uskomattomasta tuesta.” Sitten hän lisää: ”Emme ole vielä aivan valmiita.”

Sitten video leikataan kohtaukseen, jossa näytetään hiekkaa putoamassa tiimalasista. Kun viimeinen hiekanjyvä putoaa, se räjähtää, luoden Big Bang -tyylisen efektin. Erikoinen tiimalasi, johon joskus viitataan nimellä Kronika's Hourglass (Kronikan tiimalasi), oli avainasemassa Mortal Kombat 11:n juonessa.

Erityisesti sen Aftermath-laajennus pyörii Liu Kangin ja hänen tiimalasinsa käytön ympärillä, jolla on mahdollisuus kelata ja kirjoittaa aikaa ja historiaa uudelleen. Kuva hiekan räjähtämisestä ja twiitti, jossa väitetään, että ”olemme vasta alussa”, on saanut jotkut fanit uskomaan, että Mortal Kombat 12:ssa nähdään jonkinlainen pelin aikajanan nollaus.

Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, että jatko-osan kuvaukset ovat nyt purkissa.

Näyttää siltä, että jatko-osaan on selvästi sujunut nopeasti ja tuotteliaasti. Kuvausten pääosin aloittua marraskuussa 2023, elokuva on edennyt ripeästi, ottaen huomioon Hollywoodin laajat viivästykset suoranaisina seurauksina WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen aikana. Ohjaaja Simon McQuoid palasi ohjaamaan jatko-osaa yhdessä Moon Knight -käsikirjoittajan Jeremy Slaterin kanssa. Alkuperäinen elokuva osoittautui jonkinlaiseksi pettymykseksi, mutta The Boys -sarjan tähti Karl Urbanin liittyminen mukaan legendaarisen Johnny Cagen roolissa on antanut faneille enemmän toivoa siitä, että tällä kertaa asiat voisivat olla paremmin.

Hiroyuki Sanada palaa jatko-osassa Scorpionin rooliin, vaikka hän aluksi epäröi vahvistaa osallistumistaan. Kuitenkin viime kuussa julkaistu vilauksen antoi viitteitä siitä, että legendaarinen japanilainen tähti todellakin näyttelee jälleen roolinsa. Mukana ovat myös Shao Khan (Martyn Ford), prinsessa Kitana (Adeline Rudolph) ja fanien suureksi iloksi Quan Chi (Damon Herriman). Lisääntyneet rakastettujen hahmojen määrä vihjaa siitä, että elokuvan tiimi pyrkii tarjoamaan katsojille enemmän siitä, mitä nämä haluaisivat nähdä tällä kertaa.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.

Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa

Projekti nimeltään Arkade Edition, on ollut kehityksen alla jo jonkin aikaa. Se nousi kuitenkin laajempaan tietoisuuteemme vasta äskettäin, kun kehitystiimin jäsen Fox Cunning julkaisi pelistä videodemon YouTubessa.

Peli on parannettu versio Hummer Teamin NES/Famicom-portista Mortal Kombatista (joka sekoittavasti nimettiin Mortal Kombat II:ksi). Uusi versio tuo mukanaan uuden musiikin, grafiikan sekä mahdollisuuden pelata ilmataisteluja vihollisia vastaan.

Fox Cunningin julkaisemassa puolentoista minuutin videossa esitellään uusi aloitusnäyttö, hahmolista sekä akrobaattinen ottelu Scorpionin ja Sub-Zeron välillä.

Projekti kehitystä voi seurata romhacking.net -sivustolla.