Mortal Kombat 12 nollaa koko pelisarjan aikajanan? Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 12 nollaa koko pelisarjan aikajanan?

-sarjan 30-vuotisjuhlavideolla on mahdollisesti vihjattu, että seuraava peli voisi nollata aikajanan. Mortal Kombatin Twitter-tili julkaisi maanantaina videon, jossa kiitetään pelaajia siitä, että he ovat tukeneet sarjaa 30 vuoden ajan, mutta todetaan myös: ”Olemme vasta alussa.”

Video on lähinnä kooste ”kiitos”-viesteistä kehittäjiltä, jotka ovat työskennelleet sarjan parissa viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Sen jälkeen se kuitenkin päättyy lyhyeen klippiin, jossa vihjataan, että tuleva Mortal Kombat 12 saattaa pyyhkiä tarinan pois ja aloittaa uudella universumilla.

Videolla sarjan toinen luoja Ed Boon sanoo:

”Kiitos Mortal Kombatin faneille 30 vuoden uskomattomasta tuesta.” Sitten hän lisää: ”Emme ole vielä aivan valmiita.”

Sitten video leikataan kohtaukseen, jossa näytetään hiekkaa putoamassa tiimalasista. Kun viimeinen hiekanjyvä putoaa, se räjähtää, luoden Big Bang -tyylisen efektin. Erikoinen tiimalasi, johon joskus viitataan nimellä Kronika's Hourglass (Kronikan tiimalasi), oli avainasemassa Mortal Kombat 11:n juonessa.

Erityisesti sen Aftermath-laajennus pyörii Liu Kangin ja hänen tiimalasinsa käytön ympärillä, jolla on mahdollisuus kelata ja kirjoittaa aikaa ja historiaa uudelleen. Kuva hiekan räjähtämisestä ja twiitti, jossa väitetään, että ”olemme vasta alussa”, on saanut jotkut fanit uskomaan, että Mortal Kombat 12:ssa nähdään jonkinlainen pelin aikajanan nollaus.

Kommentoi

Mortal Kombat -pelisarja palaa ajassa taaksepäin – katso tulevan pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat -pelisarja palaa ajassa taaksepäin – katso tulevan pelin traileri

Mortal Kombat 1

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin. Voit katso 1 -pelin trailerin alta.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, milloin jatko-osan kuvaukset alkavat ja yleisen sijainnin, jossa tuotanto toteutetaan.

Kuvausten on määrä alkaa kesäkuussa ja kamerat liikkuvat kohti Australiaa. Tämä ei ole yllättävää, sillä myös Mortal Kombat kuvattiin useissa paikoissa Etelä-Australiassa. Lisäksi kuvaukset kestivät noin kolme kuukautta, mikä tarkoittaa sitä, että jos Mortal Kombat 2 noudattaa tätä aikataulua, sen kuvaukset voisivat olla purkissa syksyyn mennessä.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.


Kommentoi