Mustaa ja valkoista minuutti kerrallaan – arvostelussa Minit Kommentit pois päältä artikkelissa Mustaa ja valkoista minuutti kerrallaan – arvostelussa Minit

Minit (PC/Steam)

9 / 10
Hyvää Pelattavuus, tarina, huumori, hauskat hahmot. Musiikit ovat hyviä, varsinkin jukeboxin black metal. Huonoa Peli olisi saanut olla pidempi. Full screen tahmaa välillä. Yleisesti Yksi vuoden 2018 parhaista peleistä, jossa kaikki pelattavuudesta hauskoihin hahmoihin ja uuteen ideaan tekevät mustavalkoisesta game boy -henkisestä grafiikasta vain viehättävää.

tunnetaan suuren yleisön keskuudessa ehkä näyttävistä ja hyvin verisistä E3 -esittelyistään. Devolverin tarina alkoi jo vakiintuneen yleisön saavuttaneen -pelisarjan julkaisusta, jonka jälkeen se on ottanut siipensä alle monia hyvin kiinnostavia indiepelejä. Niihin lukeutuu myös härskin humoristisia tuotoksia, kuten deittisimulaattori puluille () ja taistelupeli, jossa vastakkain ovat luikertelevat kikkelit (). Julkaisijan katalogissa on myös lukuisia moderneja indieklassikoita, joihin myös lukeutuu.

Minit on mustavalkoinen pikselitaidepeli, jossa miekan poiminut pääjalkainen saa miekasta ikävän kirouksen; tämä elää elämänsä jatkossa minuutti kerrallaan. Voimakkaan yksinkertaisen visuaalisuuden ja minuutteina pelaamisen tekee omalla kohdalla pelistä pahimman esimerkin sitten rimworldin siitä, miten kirjaa ei kannata arvioida kannen perusteella. Luotettavat tahot ovat kehuneet peliä, ja Devolver osaa poimia helmet indiemerestä, joten otin riskin pelin suhteen. Riski palkitsi ja läpipeluu oli yksi vuoden miellyttävimmistä kokemuksista. Minuuteissa pelaaminen ei tunnu lisäävän toistoa ja grindauksen makua ei tule missään vaiheessa. Käsikirjoitus on persoonallinen ja pelin surrealistinen huumori jaksaa viihdyttää.

Hyvä tunnelma, ohjattavuus ja huumori tekevät Minitin visuaalisesta yksinkertaisuudesta lähinnä viehättävää. Vaikka pelin idea on uusi, jokainen pelikerta on kuin vanhan tutun tapaaminen. Ainoa mitä peli jättää toivomaan on se, että pelattavaa olisi vähän enemmän. Pelin pääjuonen pelaa läpi parilla istumalla ja toisella kerralla vielä nopeammin.

Loop Hero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Loop Hero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Loop Hero

jatkaa ilmaispelien jakoa loppuvuoden ajan. Tällä kertaa vuorossa on päättymätön roolipeli .

Loop Hero on venäläisen -studion kehittämä ja Devolver Digitalin julkaisema roolipeli. Siinä pelaajat asetetaan sattuman varaan luotuun maailmaan, jossa pelaajat vaikuttavat siihen ja liikkuvat ympäriinsä kortteja valitsemalla.

Voit ladata Loop Hero -pelin ilmaiseksi täältä aina klo 18.00 asti.

A Plague Tale: Innocence ja Minit -pelit saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Innocence ja Minit -pelit saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storesta

A Plague Tale: Innocence

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kauhuhiippailupeliä sekä seikkailua ja pulmanratkontaa yhdistelevää indie-peliä .

A Plague Tale: Innocence

Vuonna 2019 alunperin ilmestynyt A Plague Tale: Innocence -peli vie pelaajat keskelle maailman synkintä aikaa, jossa sisarukset Amicia ja Hugo joutuvat selviytymään hiippailemalla rottaparvien ja inkvisition ohi. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin asti.

Minit

Minit on puolestaan vuonna 2018 ilmestynyt pikseligrafiikkainen indie seikkailupeli, jossa pelaajia vaivaa kirous joka rajoittaa elämän ainoastaan yhteen minuuttiin. Matkaa kotisi suojista ja tapaa epätavallisia hahmoja ja selvitä mysteerejä. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin asti.