N64 klassikko Shadow Manista ilmestyy remasteroitu versio ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa N64 klassikko Shadow Manista ilmestyy remasteroitu versio ensi vuoden puolella

Acclaimin kehittämästä ja julkaisemasta Shadow Manista ilmestyy remasteroitu versio ensi vuoden puolella. Alkuperäinen Valiant’s Shadowman -sarjakuvaan perustuva Shadow Man julkaistiin 1999. Remasteroidun version kehittämisestä vastaa puolestaan ja se tullaan julkaisemaan Nintendo Switchille, Windowsille, :lle ja Xbox Onelle.

Juoni lyhyesti molemmissa versioissa menee näin: Shadow Man on yliluonnollinen sankari, joka suojelee ihmiskuntaa demoneilta jotka pyrkivät meidän maailmaamme Deadsiden puolelta.

Remasteroidusta versiosta tulee kehittäjän mukaan löytymään parannuksia niin grafiikan kuin äänimaailman puolella, mutta myöskin pelimekaniikkaa ollaan viilattu parempaan suuntaan ja jonkinlaista alkuperäisestä pelistä pois jätettyä sisältöä tullaan näkemään. Parannellun pelin lisäksi luvassa on myös uusi sarjakuvakirjasarja ja niistä ensimmäinen Shadowman #1 julkaistaan 20.5.

Alkuperäisen 1999 julkaistun Shadow Manin peliarvostelun englanniksi voit käydä lukemassa esimerkiksi täältä.

Kommentoi

Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla

Superhot: Mind Control Delete

Suositun Superhot VR-pelin jatko-osa Superhot: Mind Control Delete ilmestyy ensi viikolla heinäkuun 16. päivä konsoleille ja PC:lle.

Edeltäjästään poiketen se ei vaadi lainkaan VR-laitteistoa ja tulee olemaan täysin ilmainen niille, jotka jo omistavat Superhot -pelin entuudestaan.

Superhot: Mind Control Delete on neljä kertaa laajempi kuin edeltäjänsä ja siitä löytyy tutut ajantaivutusominaisuudet ja hidastetut taistelut. Keräät matkallasi tiedonrippeitä tarkoituksestasi ja kasvat edetessäsi vahvemmaksi.

Superhot: Mind Control Delete heinäkuun 16. päivä ja -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi

Warhammer: Chaosbane saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer: Chaosbane saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille

Warhammer: Chaosbane

Bigben Gamesin julkaisema Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli on saamassa julkaisun myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille.

Alunperin viime vuonna ja -konsoleille sekä PC:lle ilmestynyt peli vie Warhammer -maailman Diablo-henkiseen toimintaroolipeliin. Pelissä olet Empire of Manin viimeinen toivo Chaosta vastaan. Yhteensä neljä pelaajaa voi liittyä samaan peliin lokaalisti tai verkon välityksellä.

Warhammer: Chaosbane on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy myös Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille, mutta tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi