Nacon julkaisi tietoja tulevista peleistään – mukana GreedFall II ja uusi Test Drive Kommentit pois päältä artikkelissa Nacon julkaisi tietoja tulevista peleistään – mukana GreedFall II ja uusi Test Drive

Pelinkehittäjä paljasti hiljattaisesssa virtuaalitapahtumassaan tulevia pelejään, joiden joukossa on mm. sekä .

GreedFall II: The Dying World

GreedFall II: The Dying World saapuu vihdoin tänä vuonna! Se sijoittuu edeltäjänsä maailmaan ja tarjoaa entistäkin enemmän valinnanvapautta ja tarinankerrontaa. Taistelujärjestelmä on uudistettu taktisempana ja strategisempana. Peli on ennakkotilattavissa PC:lle Steamissa jo tänä kesänä, ja konsoliversioiden julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown julkaistaan 12. syyskuuta! Tämä MMO-ajopeli vie sinut Hong Kongin kaupunkiin, jossa voit nauttia ajamisen riemusta ja urheiluautojen ilosanomasta. Peli on entistä laajempi ja monipuolisempi, ja tarjoaa lukemattomia tapoja tutustua pelimaailmaan.

TIEBREAK

on ATP- ja WTA-tennisliittojen virallinen videopeli, ja se julkaistaan 22. elokuuta. Pelin kansikuvassa nähdään tennismaailman huippunimet Novak Djokovic ja Coco Gauff, ja pelissä on mukana yli sata ammattilaispelaajaa – enemmän kuin missään aiemmassa tennispelissä!

LIFE-pelisarja

LIFE-pelisarja saa jatkoa tänä vuonna kahdella uutuudella: ja . Nämä simulaatiot seuraavat sarjan aiempia pelejä , , ja .

Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan

Test Drive Unliimited Solar Crown

ja tarjoavat nyt ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla tulevaa Unlimited Solar Crown -ajopeliä ilmaiseksi. Steamistä ladattava demoversio on pelattavissa 17. kesäkuuta asti ja se antaa pelaajille kattavan maistiaisen pelikokemuksesta. Samalla myös pelin julkaisuajankohta on paljastattu, se ilmestyy syyskuun 12. päivä.

Demo sisältää runsaasti sisältöä, joka avaa oven Hong Kongin saaren ainutlaatuiseen pelimaailmaan. Pelaajat voivat tutustua yhdeksään pelin 14 alueesta, kokeilla 15 ensimmäistä etenemistasoa ja ajaa 16 ostettavalla autolla. Koeajettavissa on lisäksi 22 autoa kuudessa autoliikkeessä, ja pelattavissa on 27 erilaista kilpailua. Demoversion avulla pelaajat pääsevät myös tutustumaan Streets- ja Sharps-klaanien päämajoihin.

tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän vauhdikasta ajoa ja luksusautojen ihailua. Se ei ole pelkkä kilpapeli, vaan antaa pelaajille mahdollisuuden uppoutua Hong Kongin saaren lumoavaan tunnelmaan ja nauttia ensiluokkaisesta elämäntyylistä. Peli sisältää vaikuttavan valikoiman arvostettuja autoja, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, ja pelaajat voivat muokata niitä omien mieltymystensä mukaisiksi.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy syyskuun 12. päivä ja sekä S -pelikonsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Tenniksen suurnimet tähdittävät uutta Tiebreak -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Tenniksen suurnimet tähdittävät uutta Tiebreak -peliä

Tiebreak

Tennispeli on nyt testattavissa :llä early access -versiona. Peli on ATP- ja WTA-tennisliittojen virallinen videopeli ja sen kansikuvassa komeilevat huipputähdet Novak Djokovic ja Coco Gauff.

Peli sisältää yli sata ammattilaispelaajaa, mikä on enemmän kuin missään aiemmassa tennispelissä. Mukana on myös muita lajin suuruuksia kuten Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Alexander Zverev ja Iga Swiatek.

Peli tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea huipputason tennistä. He voivat pelata omilla suosikki pelaajillaan ja kilpailla joko yksinpeliä tai moninpeliä verkossa. Peli on erittäin realistinen ja sen grafiikka on upea. Pelaajat voivat jopa suunnitella omia kenttiään.

Tiebreak on täydellinen peli kaikille tenniksen ystäville, olipa kyseessä sitten kokenut pelaaja tai vasta-alkaja. Se on hauska ja jännittävä tapa pelata peliä ja samalla oppia uusia taitoja.

Tiebreak -pelin early access -versio on nyt saatavilla Steamistä PC:lle hintaan 29,99 euroa. Peli julkaistaan myöhemmin tänä vuonna myös PlayStation 4, , /S, Xbox Onelle ja Nintendo -konsoleille.