NACON julkisti useita uusia pelejä ja pelitarvikkeita digitapahtumassaan Kommentit pois päältä artikkelissa NACON julkisti useita uusia pelejä ja pelitarvikkeita digitapahtumassaan

Steelrising

PAN Vision Finlandin edustama pelijulkaisija ja lisälaitemerkki esitteli kattavasti tulevaa tuotantoaan eilisiltaisessa NACON CONNECT -digitapahtumassaan. Voit katsoa tapahtuman taltionnin alta.

Useiden jo aiemmin julkistettujen tulossa olevien pelien lisäksi NACON kertoi ensimmäistä kertaa muutamasta täysin uudesta pelistä. Näitä ovat Ad Infinitum, Clash: Artifacts of Chaos, RoboCop: Rogue City, Session ja Rugby 22. Nämä uutuudet ovat odotettavissa kauppoihin seuraavien kahden vuoden aikana.

NACON kertoi myös viimeisimmät kuulumiset aiemmin julkistetuista tulevista peleistään. Näitä ovat , , , , , , , ja -pelisarja.

NACON julkisti myös tulevia pelitarvikkeitaan. Näitä ovat RIG-pelikuulokkeet ja -mikrofonit sekä MG-X- ja Revolution-peliohjaimet.

Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan

Test Drive Unliimited Solar Crown

ja tarjoavat nyt ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla tulevaa -ajopeliä ilmaiseksi. Steamistä ladattava demoversio on pelattavissa 17. kesäkuuta asti ja se antaa pelaajille kattavan maistiaisen pelikokemuksesta. Samalla myös pelin julkaisuajankohta on paljastattu, se ilmestyy syyskuun 12. päivä.

Demo sisältää runsaasti sisältöä, joka avaa oven Hong Kongin saaren ainutlaatuiseen pelimaailmaan. Pelaajat voivat tutustua yhdeksään pelin 14 alueesta, kokeilla 15 ensimmäistä etenemistasoa ja ajaa 16 ostettavalla autolla. Koeajettavissa on lisäksi 22 autoa kuudessa autoliikkeessä, ja pelattavissa on 27 erilaista kilpailua. Demoversion avulla pelaajat pääsevät myös tutustumaan Streets- ja Sharps-klaanien päämajoihin.

Unlimited Solar Crown tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän vauhdikasta ajoa ja luksusautojen ihailua. Se ei ole pelkkä kilpapeli, vaan antaa pelaajille mahdollisuuden uppoutua Hong Kongin saaren lumoavaan tunnelmaan ja nauttia ensiluokkaisesta elämäntyylistä. Peli sisältää vaikuttavan valikoiman arvostettuja autoja, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, ja pelaajat voivat muokata niitä omien mieltymystensä mukaisiksi.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy syyskuun 12. päivä ja sekä S -pelikonsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Nacon julkaisi tietoja tulevista peleistään – mukana GreedFall II ja uusi Test Drive Kommentit pois päältä artikkelissa Nacon julkaisi tietoja tulevista peleistään – mukana GreedFall II ja uusi Test Drive

Pelinkehittäjä paljasti hiljattaisesssa virtuaalitapahtumassaan tulevia pelejään, joiden joukossa on mm. sekä .

GreedFall II: The Dying World

GreedFall II: The Dying World saapuu vihdoin tänä vuonna! Se sijoittuu edeltäjänsä maailmaan ja tarjoaa entistäkin enemmän valinnanvapautta ja tarinankerrontaa. Taistelujärjestelmä on uudistettu taktisempana ja strategisempana. Peli on ennakkotilattavissa :lle Steamissa jo tänä kesänä, ja konsoliversioiden julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown julkaistaan 12. syyskuuta! Tämä MMO-ajopeli vie sinut Hong Kongin kaupunkiin, jossa voit nauttia ajamisen riemusta ja urheiluautojen ilosanomasta. Peli on entistä laajempi ja monipuolisempi, ja tarjoaa lukemattomia tapoja tutustua pelimaailmaan.

TIEBREAK

on ATP- ja WTA-tennisliittojen virallinen videopeli, ja se julkaistaan 22. elokuuta. Pelin kansikuvassa nähdään tennismaailman huippunimet Novak Djokovic ja Coco Gauff, ja pelissä on mukana yli sata ammattilaispelaajaa – enemmän kuin missään aiemmassa tennispelissä!

LIFE-pelisarja

LIFE-pelisarja saa jatkoa tänä vuonna kahdella uutuudella: ja Ambulance Life. Nämä simulaatiot seuraavat sarjan aiempia pelejä , , ja .