NACON julkisti useita uusia pelejä ja pelitarvikkeita digitapahtumassaan Kommentit pois päältä artikkelissa NACON julkisti useita uusia pelejä ja pelitarvikkeita digitapahtumassaan

Steelrising

Finlandin edustama pelijulkaisija ja lisälaitemerkki NACON esitteli kattavasti tulevaa tuotantoaan eilisiltaisessa NACON CONNECT -digitapahtumassaan. Voit katsoa tapahtuman taltionnin alta.

Useiden jo aiemmin julkistettujen tulossa olevien pelien lisäksi NACON kertoi ensimmäistä kertaa muutamasta täysin uudesta pelistä. Näitä ovat Ad Infinitum, Clash: Artifacts of Chaos, RoboCop: Rogue City, Session ja Rugby 22. Nämä uutuudet ovat odotettavissa kauppoihin seuraavien kahden vuoden aikana.

NACON kertoi myös viimeisimmät kuulumiset aiemmin julkistetuista tulevista peleistään. Näitä ovat Vampire: The Masquerade – Swansong, The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, 3, Roguebook, RiMS Racing, WRC 10, Unlimited Solar Crown ja -pelisarja.

NACON julkisti myös tulevia pelitarvikkeitaan. Näitä ovat RIG-pelikuulokkeet ja -mikrofonit sekä MG-X- ja Revolution-peliohjaimet.

Kommentoi

WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli

WRC 10

Virallisen WRC-rallipelikokemuksen tarjoava WRC 10 -ajopeli on laajentunut ilmaisella lisäsisällöllä. Se tuo mukanaan tämänvuotisen Belgiassa kisattavan Ypresin rallin. Sen erikoisuutena ovat kapeat ja mutkittelevat tiet, jotka tarjoavat runsaasti risteyksiä ja vaihtelevia ajo-olosuhteita. WRC 10 -pelissä kisa koostuu yhteensä seitsemästä erilaisesta erikoiskokeesta sekä testierikoiskokeesta eli shakedownista.

Lisäksi sisältöpäivitys tuo mukanaan kolme historiallista tapahtumaa, joista jokaiseen sisältyy kuljettajapari alkuperäisissä autoissaan. Näitä ovat vuoden 1980 Portugalin rallin Walter Röhrl ja Christian Geistdörfer Fiat 131 Abarthillaan, vuoden 1981 Suomen-rallin Ari Vatanen ja David Richards Ford Escort MkII 1800 -autollaan ja vuoden 2017 Portugalin rallin Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia Ford Fiesta WRC -mallillaan.

Lisäksi päivitys tarjoaa peliin hienoisia päivityksiä muun muassa kartanlukijan toimintoihin.

Errorin arvostelussa pelin runsasta sisältöä, ratoja, pelimuotoja ja vaivatonta pelaamista kehuttiin, mutta viimeistely, bugit ja realismin puute sai kritiikkiä. Lue koko arvostelu täältä.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Pelin Switch -versio ilmestyy marraskuun 30. päivä.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipeli tuo pelaajan osaksi vampyyrien valtataistelua Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipeli tuo pelaajan osaksi vampyyrien valtataistelua

Vampire: The Masquerade – Swansong

1990-luvun alussa ensimmäisen versionsa saanut Vampire: The Masquerade -roolipeli oli yksi ensimmäisistä lajityypin peleistä, jossa pääosassa olivat vampyyrit. Sen sijaan, että nämä elokuvista ja kirjallisuudesta tutut verta imevät hirviöt olisivat vain tuhottavien pahisten roolissa, ne olivatkin pelaajien ohjaamia inhimillisiä hahmoja. Jokaisella vampyyrilla oli oma identiteettinsä, taustansa ja sidosryhmänsä, jotka yhdessä määrittivät vampyyrihahmojen aseman näiden maailmassa. Kiehtovaksi pelaamisen teki vampyyrina olemisen haastavuus. Vaikka vampyyreillä oli keskeisiä valtataisteluita ja klaanien välisiä yhteenottoja, myös ihmisiltä piilottelu oli keskeinen osa pelaamista ja myös hengissä selviytymistä.

Vampire: The Masquerade – Swansong -videopeli jalostaa pöytäroolipeleistä tuttua asetelmaa omalla tarinallaan. Se vie pelaajan Yhdysvaltojen Bostoniin ja sen myrskyisään nykyhetkeen. Siinä missä monet vampyyrit haluavat jatkaa salaista rinnakkaiseloaan ihmisten kanssa, osa valtaa janoavista hahmoista haluaa haastaa vallitsevan tilanteen ja suistaa sen kaaokseen. Pelaajan ohjastamat kolme yli satavuotiasta vampyyria joutuvat juonittelun, valtataistelun ja murhien keskelle trillerinomaisessa tarinassa.

Jokaisella pelihahmolla on omat kohtalonsa, taitonsa ja ominaisuutensa. Eri taustoista tulevien vampyyrien voimat ja kyvyt myös määrittelevät millaisia kunkin hahmon erikoiskyvyt ja voimavarat ovat. Pelaaja voi itse valita, mitä vahvuuksia ja taitoja hän korostaa, ja millaisia lähestymistapoja suosii pelin edetessä. Viettelys, uhkailu ja salakavala hiiviskely ovat kaikki erilaisia tapoja tavoitteiden saavuttamiseen. Eikä unohtaa tule taisteluita tai vampyyrille luontaista verenhimoa, joka vaikuttaa pelihahmon käytökseen.

Vampire: The Masquerade -roolipelin viidenteen sääntölaitokseen perustuva on upea ja syvällinen videopelisovitus maineikkaan pelijärjestelmän säännöistä, maailmankuvasta ja sen hahmoista juonitteluineen ja salaliittoineen. Peli tarjoaa jännitysnäytelmän täynnä kiehtovia käänteitä, mielenkiintoisia hahmoja ja roolipelille ominaista hahmonkehitystä.

julkaistaan 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille ja PC:lle Storen kautta helmikuussa 2022.

Kommentoi