Nacon osti Lord of the Rings: Gollum -pelin kehittäjän Daedalic Entertainmentin Kommentit pois päältä artikkelissa Nacon osti Lord of the Rings: Gollum -pelin kehittäjän Daedalic Entertainmentin

The Lord of the Rings: Gollum

Ranskalainen pelijulkaisija Nacon on ostanut saksalaisen pelinkehitys ja -julkaisufirma Daedalic Entertainmentin 53 miljoonalla eurolla.

Daedalic tunnetaan parhaiten Deponia -pelisarjasta, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, ja tulevasta Lord of the Rings: Gollum -pelistä, jonka Nacon julkaisee.

Daedalicin nykyinen toimitus- ja operatiivinen johtaja jatkavat pesteissään ja Daedalic jatkaa melko itsenäisesti kehityksen ja julkaisujen osalta.

Daedalic liittyy Naconin aiempaan studiokatraaseen, johon kuuluvat Spiders (Greedfall, Mars: War Logs), Big Ant Studios (Cricket 22) sekä Cyanide ( Bowl 3, Tour de France 2021).

Kommentoi

Junasimulaatio Train Life vie pelaajan rautateiden kiehtovaan maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Junasimulaatio Train Life vie pelaajan rautateiden kiehtovaan maailmaan

Train Life

Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Train Life -junasimulaatio tuo raiteilla kulkevan julkisen liikenteen ilon pelaajalle sekä junan kuljettajan että yrityksen johtajan silmin.

Junat ja raideliikenne ovat kiehtoneet ihmisiä jo yli kahden sadan vuoden ajan. Moni onkin varmasti haaveillut junan kuljettamisesta tai jopa oman junaradan hallitsemisesta. Train Life -pelissä pelaajalle tarjotaan mahdollisuus sekä junan ohjastamiseen että oman junayhtiön hallintaan. Peli simuloikin hauskalla tavalla eri juna-alan ammattien roolissa toimimista ja antaa pelaajalle monipuoliset työkalut näiden hallintaan.

Junan ohjaimissa pelaaja pääsee kuljettamaan matkustaja- tai tavarajunaa jopa kymmenessä eri Euroopan maassa. Raiteilla nähdään maisemia niin maaseudulta, vuoristosta ja metsistä kuin kaupungeistakin, joiden asemille juna pysähtyy purkamaan lastinsa. Jokaisella junalla on omat ominaisuutensa, kuten voimantuotto, jarrutusteho ja kiihtyvyys. Lisäksi kuljettajan roolissa täytyy oppia erilaisten raideviittojen merkitys ja tärkeys sekä sopeutuminen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Junayhtiön hallituksessa pelaajalta vaaditaan erilaisia taitoja. Junia ostetaan ja huolletaan, työvoimaa palkataan ja junille määritellään erilaisia reittejä sopimusten mukaan. Pelaaja joutuu punnitsemaan rahti- ja henkilöliikenteen etuja ja vaatimuksia, kuten hintoja, etäisyyttä ja muita merkittäviä asioita. Oikeilla valinnoilla rautatieyhtiö kukoistaa ja rahavirrat aukenevat, mikä mahdollistaa erilaisten lisäinvestointien tekemisen.

Peliin on mallinnettu upealla tavalla ikonisia junia, kuten ICE 3, ICE 4 ja NEWAG Griffin. Myös omia junia voi luoda ja räätälöidä aina ulkoasua ja sisustusta myöden. Pelaaja voi myös palkata konduktöörejä sekä suunnitella omaa raideverkostoaan.

Kaikkiaan peli kattaa raiteita yli 10 000 kilometrin edestä ympäri Eurooppaa. Mukana on läntisen ja itäisen Euroopan alueet sekä Alpit. Peliin on myös mallinnettu tarkasti oikean maailman tunnettuja juna-asemia eri kaupungeista, kuten Berliinistä ja Pariisista. Kiehtova junien ohjaaminen, ylläpito ja huoltaminen tekevät junailusta jännittävää, etenkin lumimyrskyn tai odottamattoman onnettomuuden iskiessä.

ilmestyy 22. syyskuuta sekä PlayStation 5, ja Xbox One -konsoleille että :lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -pelikonsolien kanssa. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Terminator -aiheinen selviytymispeli tulossa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator -aiheinen selviytymispeli tulossa – katso ensimmäinen traileri

Terminator

Julkaisija ja sen milanolainen kehitystiimi ovat julkaisemassa Terminator -aiheista selviytymispeliä. Voit katsoa ensimmäisen trailerin alta.

Toistaiseksi nimetön peli tulee olemaan ensimmäisen persoonan avoimen maailman peli. Peli tapahtumat sijoittuvat Dayn jälkeiseen aikaan ja ennen vuonna 2019 ilmestyneen Terminator: Resistance -pelin tapahtumia.

Pelistä ei vielä sen koommin tiedetä enempää, muuta kuin että se ilmestyy :lle ja joillekkin konsoleille.

Kommentoi