Näin Elden Ring toimii Nintendon Ring Fit -ohjaimella Kommentit pois päältä artikkelissa Näin Elden Ring toimii Nintendon Ring Fit -ohjaimella

Elden Ring

Eräs tubettaja on kokeillut miten hiljattain ilmestyneen Elden Ring -pelin pelaaminen Nintendon Ring Fit -ohjaimella onnistuu.

Liikkuminen onnistuu Joy-Con ohjaimella ainoastaan jos pelaaja liikkuu itse. Hyökkäykset tapahtuvat ohjainta liikuttamalla tai puristamalla. Hahmon parantaminen tapahtuu puolestaan kyykkäämällä.

Samainen tubettaja on aiemmin käyttänyt samaa ohjainta mm. Souls 3, Final Fantasy 14 sekä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peleihin. Hän on myös pelannut Dark Soulsia käyttäen banaaneja ohjaimina.

on saatavilla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

esitteli uutta pelikuvaa tulevasta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelistö. Kauan odotettu jatko-osa julkaistaan ​​12. toukokuuta, ja se on ensimmäinen Nintendo-published Switch -peli, joka myydään 70 dollarin hintaan.

Pelisarjan tuottajana häärivä Eiji Aonuma esittelee alla olevassa videossa pelin päähenkilön Linkin kykyjä.

Pelin standardiversion lisäksi tarjolle tulee useita muita Tears of the Kingdom -tuotteita, joita voi yrittää tilata ennakkoon, mukaan lukien uutena ilmoitettu erikoispainos Zelda OLED -konsolista, joka näyttää melko mellevältä.

Kommentoi

Onko sinulla Wii U pölyttymässä hyllyssäsi? – tarkista, ettei se ole mahdollisesti kuollut Kommentit pois päältä artikkelissa Onko sinulla Wii U pölyttymässä hyllyssäsi? – tarkista, ettei se ole mahdollisesti kuollut

Useampi kuin yksi :n omistaja on kironnut internetissä, että on vaarassa tulla toimintakyvyttömäksi, jos sitä ei kytketä päälle pitkään aikaan. Näiden kertomusten mukaan NAND-levyjen vioittuminen voi tehdä konsolista palaneen, eikä sitä voi korjata, jos NAND-levyistä ei ole tehty varmuuskopiota ennen vioittumista.

Onneksi tähänkin on pureuduttu myös ongelmanratkaisun näkökulmasta ja tarjolla onkin useita videoita, joiden kautta kuolleeseen :hun on saatu jälleen uutta eloa. Kokenut elektroniikkainsinööri ja modaaja Voultar on tutkinut tätä ongelmaa, ja on havainnut, että siihen on suhteellisen helppo ratkaisu. Video katsottavissa alta:

Kommentoi