Näin FIFAn pelimekaniikka tulee muuttumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Näin FIFAn pelimekaniikka tulee muuttumaan

on valottanut tulevan FIFA-pelin mekaniikkaa ja asioita jotka tulevat muuttumaan edellisestä versiosta. Syyskuussa 2018 ilmestyneessä oli monia ongelmia, mutta monet näistä tullaan nyt korjaamaan seuraavaan installaatioon. Monet muutoksista ovat FIFA-yhteisön toivomia.

  • Puolustaminen: Puolustamismekaniikka tullaan muuttamaan niin, että pelaajat jotka puolustavat itse eikä AI:n avustuksella saavat siitä enemmän irti. Contain ja Second Man Press -ominaisuuksia heikennetään.
  • 1v1 ja ajoitetut laukaukset: 1v1 -tilanteissa laukaukset tulevat onnistumaan helpommin. Pelaajilla tulee olemaan myös enemmän hallintaa laukauksen korkeuden ja voiman suhteen.
  • Volleypotkut ja laukaukset: FIFA 19 -pelikauden lopulla suosioon nousseet pallon kauhaukset ja El Tornado/Bolasie Flick -keskitykset parantuvat tarkkuudeltaan.
  • Linkitetyt taitoliikkeet: Tulevassa pelissä vain kaksi peräkkäistä taitoliikettä sallitaan. Myös monimutkaisempien taitoliikkeiden onnistumisprosentti on pienempi.
  • Erikoistilanteet ja sijoittuminen: Pelaajat hakeutuvat paikoillensa erikoistilanteissa paremmin: Pitkät pääpelaajat hakeutuvat paremmin boxiin ja lyhyet pelaajat eivät vartioi pidempiä pelaajia.
  • Maalivahdin liikkuminen: Maalivahti liikkuu entistä hitaammin mikäli pelaaja on itse ohjaksissa. Maalivahdin liikkeitä hidastettiin jo FIFA 19:ta.
  • Syöttäminen: Syöttöjen tarkkuudessa on enemmän järkeä. Vaikemmat syötöt ovat heikompia tai menevät harvemmin perille. Helpommat syötöt luonnollisesti onnistuvat paremmin. L1+R1+X -syöttö poistuu ja tämän tilalle tulee uusi samankaltainen syöttö. Tulossa on myös uusi syöttö jonka avulla puolustajien jalkojen väistäminen on helpompaa.
  • Pelaajan vaihtaminen: Ongelma jossa väärä pelaaja valikoituu ja lukittuu kohti palloa on työn alla. Aktiivisen pelaajan automaattista ja manuaalista valintaa tullaan parantamaan.

EA Sports kertoi näistä aiheista Pitch Notes -blogissaan. Mielekiintoisena seikkana oli se että EA ei käyttänyt FIFA 19 seuraajasta nimeä , vaan puhui yleisesti vain FIFAsta. Se että tarkoittaako tämä pelin siirtymisestä pelipalveluksi vuosittaisen pelijulkasun sijaan on vielä mysteeri

Kommentoi

EA Sports PGA Tour sai yksinoikeuden The Masters -turnaukseen Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports PGA Tour sai yksinoikeuden The Masters -turnaukseen

EA Sports PGA Tour

EA on ilmoittanut, että sen tuleva PGA Tour -peli tulee sisältämään The Masters -turnauksen yksinoikeudella.

Tämän johdosta EA Sports PGA Tour tulee olemaan ainoa peli, jossa pelaajat pääsevät kokemaan golfin kaikki neljä major-turnausta The Masters, PGA Championship, U.S Open sekä The Open.

EA kertoi viime kuun lopulla, että peli tullaan rakentamaan seuraavan sukupolven tekniikalla Frostbite -pelimoottorille. Pelin kansikuvassa komeilee puolestaan jälleen kerran Tiger Woods.

Vielä ei ole varmaa mille alustoille EA Sports PGA Tour -peli ilmestyy, mutta oletettavasti uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille sekä PC:lle. Myös pelin julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi

EA aikoo julkaista seuraavan sukupolven golf-pelin EA Sports PGA Tour Kommentit pois päältä artikkelissa EA aikoo julkaista seuraavan sukupolven golf-pelin EA Sports PGA Tour

EA Sports PGA Tour

on julkaisemassa uutta PGA Tour -peliä. Peli tullaan rakentamaan Frostbite -pelimoottorille ja seuraavan sukupolven tekniikalla.

Tiger Woods nähtiin suosittujen PGA Tour -pelien kansissa yli kymmenen vuotta sitten. Hiljattain Woods allekirjoitti sopimuksen 2K Gamesin kanssa. Viimeisin PGA Tour 2K21 -peli ilmestyi elokuussa 2020.

Viimeisimmän kerran Tiger Woods nähtiin EA:n PGA Tour -pelin kannessa vuonna 2013 jolloin Tiger Woods PGA Tour 14 -ilmestyi. Viimeisin pelisarjan peli on vuonna 2015 ilmestynyt Rory McIlroy PGA Tour -peli.

Lisää EA Sports PGA Tour -uutisia on luvassa lähiviikkoina ja tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan lähikuukausina.

Kommentoi