Näin FIFAn pelimekaniikka tulee muuttumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Näin FIFAn pelimekaniikka tulee muuttumaan

on valottanut tulevan -pelin mekaniikkaa ja asioita jotka tulevat muuttumaan edellisestä versiosta. Syyskuussa 2018 ilmestyneessä oli monia ongelmia, mutta monet näistä tullaan nyt korjaamaan seuraavaan installaatioon. Monet muutoksista ovat FIFA-yhteisön toivomia.

  • Puolustaminen: Puolustamismekaniikka tullaan muuttamaan niin, että pelaajat jotka puolustavat itse eikä AI:n avustuksella saavat siitä enemmän irti. Contain ja Second Man Press -ominaisuuksia heikennetään.
  • 1v1 ja ajoitetut laukaukset: 1v1 -tilanteissa laukaukset tulevat onnistumaan helpommin. Pelaajilla tulee olemaan myös enemmän hallintaa laukauksen korkeuden ja voiman suhteen.
  • Volleypotkut ja laukaukset: 19 -pelikauden lopulla suosioon nousseet pallon kauhaukset ja El Tornado/Bolasie Flick -keskitykset parantuvat tarkkuudeltaan.
  • Linkitetyt taitoliikkeet: Tulevassa pelissä vain kaksi peräkkäistä taitoliikettä sallitaan. Myös monimutkaisempien taitoliikkeiden onnistumisprosentti on pienempi.
  • Erikoistilanteet ja sijoittuminen: Pelaajat hakeutuvat paikoillensa erikoistilanteissa paremmin: Pitkät pääpelaajat hakeutuvat paremmin boxiin ja lyhyet pelaajat eivät vartioi pidempiä pelaajia.
  • Maalivahdin liikkuminen: Maalivahti liikkuu entistä hitaammin mikäli pelaaja on itse ohjaksissa. Maalivahdin liikkeitä hidastettiin jo 19:ta.
  • Syöttäminen: Syöttöjen tarkkuudessa on enemmän järkeä. Vaikemmat syötöt ovat heikompia tai menevät harvemmin perille. Helpommat syötöt luonnollisesti onnistuvat paremmin. L1+R1+X -syöttö poistuu ja tämän tilalle tulee uusi samankaltainen syöttö. Tulossa on myös uusi syöttö jonka avulla puolustajien jalkojen väistäminen on helpompaa.
  • Pelaajan vaihtaminen: Ongelma jossa väärä pelaaja valikoituu ja lukittuu kohti palloa on työn alla. Aktiivisen pelaajan automaattista ja manuaalista valintaa tullaan parantamaan.

EA Sports kertoi näistä aiheista Pitch Notes -blogissaan. Mielekiintoisena seikkana oli se että EA ei käyttänyt 19 seuraajasta nimeä FIFA 20, vaan puhui yleisesti vain FIFAsta. Se että tarkoittaako tämä pelin siirtymisestä pelipalveluksi vuosittaisen pelijulkasun sijaan on vielä mysteeri

Kommentoi

EA Sports julkaisi kaikkien aikojen FIFA -ääniraidan – mukana suosituimmat kappaleet Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports julkaisi kaikkien aikojen FIFA -ääniraidan – mukana suosituimmat kappaleet

FIFA 23

EA Sports on julkistanut yhdessä Spotifyn kanssa Ultimate FIFA Soundtrackin. Kokoelman kappaleet ovat valinneet pelaajat itse. Ultimate FIFA Soundtrack koostuu sadasta kappaleesta FIFA -peleistä viimeisten 25 vuoden ajalta.

”Viimeisen neljännesvuosisadan ajan EA SPORTS FIFA on ollut väylä uudelle musiikille niin nousevilta artisteilta kuin supertähdiltäkin. Jokaisella fanilla on omat suosikki FIFA-kappaleensa ja tämä soittolista on äärimmäinen juhla musiikille, joka on määritellyt löytämisen, monimuotoisuuden ja huippuosaamisen pelaajasukupolville. Alun perin FIFA-ääniraidat heijastivat maailmanlaajuista kulttuuria, sitten ne alkoivat vaikuttaa siihen. The Ultimate FIFA Soundtrack todistaa, miten ja miksi niistä on tullut osa kulttuuria.”

sanoo Steve Schnur, EA:n musiikista vastaava johtaja.

EA SPORTS teki yhteistyötä Spotifyn kanssa, jotta yli 1 000 FIFA -ääniraidan taustakatalogin kappaletta olisi soitettavissa yhdessä paikassa. Marraskuun 7. päivään mennessä suosituimmat kappaleet valittiin lopulliseen 100 kappaleen listaan. Tästä 100 kappaleesta seuraavat 40 kappaletta lisätään myös FIFA 23 -pelin sisäiseen soundtrackiin 9. marraskuuta 2022 ilmestyvän FIFA World Cup -päivityksen myötä.

Kommentoi

F1 22 -formulapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin viimeisin formulapeli F1 22 on pelattavissa ilmaiseksi PC:llä ja konsoleilla tulevana viikonloppuna.

Pelin voi ladata jo tänään lokakuun 20. päivä ja pelata voi aina maanantaihin lokakuun 24. päivään asti.

F1 2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu VR-tila, joka tukee Oculus Rift ja HTC Vive -laitteita.

F1 22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi