Näin syntyi kotimaisen Noita -pelin ääniraita – dokumentin toinen osa katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Näin syntyi kotimaisen Noita -pelin ääniraita – dokumentin toinen osa katsottavissa

Noita

Kotimaisen -pelikollektiivin ilmestyi viime vuoden syyskuussa ja nyt pelin ääniraidan tuotannosta kertova dokumentti on saanut toisen osansa. Maineikkaan pelin ääniraidan tuotannosta on vastannut From Grotto yhtye ja tuottaja Niilo Takalainen.

Pelin musiikki syntyi Sipoossa E-Studiolla, jossa ääniraitaa hiottiin improvisoiden ja jamitellen 19 studiopäivän ajan. Ääniraita elää pelin tilanteiden mukaan, yltyen vihollisten läsnäollessa ja rauhoittuen vaaran ollessa ohi. Monitasoinen musiikki vaihtelee myös tyyleiltään pelin tasojen mukaan. Ääniraidan toisen osan voit kuunnella alta:

Dokumentin ensimmäinen osa ja ääniraidan ensimmäinen osa on julkaistu aiemmin.

Sivulta kuvatussa pelissä seikkaillaan velholla erilaisissa luolastoissa. Vihollisia vastaan taistellaan erilaisten loitsujen avulla ja hyödyksi voi myös käyttää pelimaailmassa olevia nesteitä, kaasuja ja tulta. Jokainen pikseli on simuloitu ja pelimaailma reagoi esimerkiksi räjähdyksiin varsin vaikuttavasti. Pelialueet ovat myös proseduraalisesti luotuja joten jokainen pelikerta on erilainen.

Noita on saatavilla :lle , ja -palveluiden kautta.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO päivittyy isosti uuden rundownin myötä torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO päivittyy isosti uuden rundownin myötä torstaina

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven moninpeli kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden rundownin tämän viikon torstaina lokakuun 22. päivä.

Järjestyksessään pelin neljäs rundown kantaa nimeä Contact ja se tuo peliin kehittäjän mukaan merkittäviä muutoksia. Muutoksien odotetaan miellyttävän sekä pelin veteraaneja, että uusia pelaajia. Uusien aseiden ja tavaroiden lisäksi Contact tuo myös peliin täysin uuden aluetyypin nimeltään Datacenter sekä uuden vihollistyypin.

Kolmannen Vessel -rundownin pelaajat joutuvat läpäisemään tavoitteensa piakkoin, sillä torstaina ilmestyvä rundown pyyhkii aiemman kartan tyystin.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

Rundow 004: Contact ilmestyy lokakuun 22. päivä. GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi