Näin tehtiin Dying Light -pelin Switch -versio – katso video kulissien takaa Kommentit pois päältä artikkelissa Näin tehtiin Dying Light -pelin Switch -versio – katso video kulissien takaa

Dying Light

Dying Light -zombieselviytymispeli sai hiljattain Platinum Edition -kokoelmaversion konsoleille ja :lle. Nyt pelin kehityksestä Switch -käsikonsolille on saatu video.

Video avaa mitä kaikkea teknisiä haasteita kehitystiimi joutui kohtaamaan peliä kehittäessään. Videolla myös luvataan korjauksia mahdollisiin ongelmiin kuten kuvataajuuden rajoitukseen.

Dying Light: Platinum Edition nivoo peruspelin lisäksi The Following -lisäosan, Bozak Horde -pelitilan, Cuisine & Cargo -karanteenialueet, Ultimate Survivor -sisällöt, Crash Test Skin Packin sekä 15 skinejä ja aseita sisältävää bundlea.

Uutisoimme hiljattain myös siitä miksi Dying Light: Platinum Edition ei ole digtaalisesti saatavilla Nintendon eShopista Euroopassa.

Dying Light: Platinum Edition on parhaillaan saatavilla 4, ja Switch -konsoleille sekä :lle.

Tulevan 2 -jatko-osan julkaisu siirrettiin hiljattain ensi vuoden puolelle helmikuun 4. päivälle 2022.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi