Näin tehtiin hiljattain ilmestynyt Resident Evill Village -peli – katso video kulissien takaa Kommentit pois päältä artikkelissa Näin tehtiin hiljattain ilmestynyt Resident Evill Village -peli – katso video kulissien takaa

Resident Evil Village

Pelinkehitys on hidasta ja työlästä, eivätkä edes kiehtova tarina, laadukas pelimoottori ja hyvä pelattavuus tee pelistä nautittavaa, ellei viimeistely ole kohdallaan. Resident Evil Village -kauhupeli ei ollut tasapainossa ja nautittava ennen tarvittavia muutoksia, joten pelintekijät ottivat haasteen vastaan tehdäkseen pelistä nautittavan mahdollisimman monelle pelaajalle.

Kauhupelistä ja sen tekemisestä kertova taustavideo selventää, miten pelin pelattavuutta hiottiin palautteen ja laadunvalvonnan avulla erinomaiseksi.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan.

Resident Evil Village on saatavana sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille että :lle. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Series X ja S sekä Xbox One -konsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xboxin mukaisesti.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä Runbow sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

Runbow

Runbow on värikäs tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri

The Entropy Centre

Portal -pelien innoittama ilmestyy vihdoin PC:lle ja konsoleille marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyy pulmanratkonta, ajan manipulointi sekä mielen taivuttaminen. Pelaajat voivat ajatella käänteisesti ja päihittää mahdottomalta tuntuvat esteet.

Pelissä pelaajat omaksuvat Arian roolin, joka herää valtavalta avaruusasemalta. Maapallo on tuhoutunut ja avaruusasema tuntuu hajoavan käsiin. Pelaajien tehtävänä on korjata avaruusasema ja selvittää mitä Maalle tapahtui.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 3. päivä.

Kommentoi