Näin upealta Unreal 5 -pelimoottori näyttää Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta Unreal 5 -pelimoottori näyttää Playstation 5 -konsolilla

Unreal Engine 5

on julkaissut ensimmäisen videon 5 -pelimoottorin demosta, jota käytetään -konsolilla.

Video auttaa ymmärtämään kuinka paljon tehokkaampia seuraavan sukupolven konsolit oikein ovat. Videolla nähdään uskomattoman tarkkoja mallinnuksia, joissa yhdessä patsaassa yksinään on miljardeja kolmioita. Myös dynaamiset valoefektit näyttävät erittäin vaikuttavilta.

Kaikki videolla nähtävä on tullut suoraan reaaliaikaisena nauhoituksena Playstation 5 -konsolista. Mitään ennalta mallinnettua ei videolla nähdä.

Unreal 5 -pelimoottori tulee ennakkoon saataville vuoden 2021 alussa ja se tulee tukemaan nykyisiä ja seuraavan sukupolven konsoleita, :tä, :ää, sekä ja mobiililaitteita.

tulee olemaan yksi ensimmäisistä peleistä, joka käännetään Unreal Engine 5 -pelimoottorille.

Kommentoi

Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman Kommentit pois päältä artikkelissa Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman

Trove

Vokseligrafiikalla varustettu MMO-peli Trove on saamassa uuden tapahtuman nimeltään Lunar Plunge. Tapahtuma tuo peliin uusia tehtäviä, tavaroita ja paljon muuta.

Tapahtuman aikana Invasionit vaihtuvat Starfallseiksi, joissa pelaajat keräävät tähtiä. Saatavilla on myös uusi kuusivaiheinen tehtävä, jossa Qubeslyn ja Moon Goddessin täytyy löytää tiensä kotiin.

Alunperin vuonna 2015 :lle ilmestyneessä pelissä pelaajat voivat luoda oman luolastonsa muokkaamalla pelimaailmaa ja kutsua sinne kavereitaan. Kerätä voi erilaisia aseita ja taravaroita sekä pelaajat voivat myös tehdä omia ratsujaan ja asusteita.

Trove on parhaillaan saatavilla PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin

Crusader Kings III

Keskiaikaan sijoittuva roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä Crusader Kings III on saanut uuden trailerin, jolla keskitytään pelin hahmoihin.

Videolla esitellään kuinka pelin keskeisessä roolissa olevat hahmot saavat persoonallisuutensa ja taitonsa. Se millainen hahmostasi tai lapsistasi tulee, siihen vaikuttavat mm. koulutus, ihmissuhteet, terveys, taidot ja elämäntyyli.

Suositun pelisarjan kolmas osa jatkaa siitä mistä edelliset jäivät. Tehtävänäsi on laajentaa ja kehittää valtakuntaasi. Käytössäsi on diplomatia, sota tai vaikkapa kuninkaallinen avioliitto. Alueet ulottuvat aina Espanjasta Intiaan ja Skandinaviasta Keski-Afrikkaan.

Hallitsijan täytyy suojella henkeään niin ulkomaalaisten kuin omien alaisten kateudelta. Palkkaa vakoojia ja palkkamurhaajia, liity poliittisiin ryhmiin ja rankaise vääräuskoisia säilyttääksesi paikkasi valtaistuimella.

Crusader Kings III ilmestyy yksinoikeudella :lle ja Xbox Game Pass -tilauspalveluun syyskuun 1. päivä 2020.

Kommentoi