Näin upealta Unreal 5 -pelimoottori näyttää Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta Unreal 5 -pelimoottori näyttää Playstation 5 -konsolilla

Unreal Engine 5

on julkaissut ensimmäisen videon 5 -pelimoottorin demosta, jota käytetään -konsolilla.

Video auttaa ymmärtämään kuinka paljon tehokkaampia seuraavan sukupolven konsolit oikein ovat. Videolla nähdään uskomattoman tarkkoja mallinnuksia, joissa yhdessä patsaassa yksinään on miljardeja kolmioita. Myös dynaamiset valoefektit näyttävät erittäin vaikuttavilta.

Kaikki videolla nähtävä on tullut suoraan reaaliaikaisena nauhoituksena Playstation 5 -konsolista. Mitään ennalta mallinnettua ei videolla nähdä.

Unreal 5 -pelimoottori tulee ennakkoon saataville vuoden 2021 alussa ja se tulee tukemaan nykyisiä ja seuraavan sukupolven konsoleita, :tä, :ää, sekä ja mobiililaitteita.

tulee olemaan yksi ensimmäisistä peleistä, joka käännetään Unreal Engine 5 -pelimoottorille.

Kommentoi

Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft on tänään julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailunsä. Samalla se on myös tarjonnut vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy täältä.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X ja S, Xbox One, Nintendo Switch, ja PlayStation 4 -konsoleille että :lle Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin

Kovasti odotettua Cyberpunk 2077 -peliä päästään vihdoin pelaamaan ensi viikon torstaina joulukuun 10. päivä. Päästäksesi pelaamaan mahdollisimman nopeasti, pelin voi ladata ennakkoon ja nyt tiedämme milloin näin voi tehdä.

Ennakkoon pelin pääsee lataamaan:

  • Playstation -konsoleilla klo 00.00 joulukuun 8. päivä.
  • Xbox -konsoleilla joulukuun 3. päivä klo 17.00.
  • PC:lle Steam ja Store -kauppojen kautta joulukuun 7. päivä klo 17.00.
  • PC:lle GOG -palvelun kautta joulukuun 7. päivä klo 12.00.

Peliä pääsee pelaamaan konsoleilla ja PC:llä klo 00.00 joulukuun 10. päivä.

Kommentoi