Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin Kommentit pois päältä artikkelissa Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin

on vahvistanut, että WWE-tähti Cody Rhodes liittyy tulevan Naked Gun-elokuvan uudelleenfilmatisoinnin näyttelijäkaartiin. Elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa 2025.

Rhodesin rinnalle elokuvaan on kiinnitetty myös näyttelijä Liza Koshy (Transformers: Bumblebeen nousee, Work It), rap-artisti Busta Rhymes ja (The Shield, Avatar). He liittyvät aiemmin julkistettuun näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat (Frank Drebin), , Paul Walter Hauser, ja Danny Huston.

Uusien näyttelijöiden rooleista ei ole vielä yksityiskohtaista tietoa. Aiempien huhujen mukaan Rhodesilla olisi elokuvassa merkittävä cameorooli, mutta Deadline-sivuston lähteet viittaavat pienempään esiintymiseen.

Neeson astuu edesmenneen Leslie Nielsenin saappaisiin Frank Drebininä. Elokuvan uudelleenfilmatisointi julkistettiin vuoden 2024 alussa, ja vauhtia ei ole hidastettu. Pamela Anderson liittyi näyttelijäkaartiin vain kuukautta myöhemmin.

Elokuvan ohjaa ja tuottaa Akiva Schaffer, joka tunnetaan The Lonely Island -komediaryhmästä. Käsikirjoituksesta vastaavat Dan Gregor ja (Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, 2022). Family Guysta tunnettu ja Ted-elokuvan tuottaja toimivat tuottajina -yhtiönsä kautta. Daniel M. Stillman on myös mukana tuottajana.

Uusi saapuu elokuvateattereihin 18. heinäkuuta 2025. Lisätietoja elokuvasta odotetaan vielä.

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace sai uusitun trailerin 25-vuotisjuhlansa kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Episode I – The Phantom Menace sai uusitun trailerin 25-vuotisjuhlansa kunniaksi

Star Wars

-fanien iloksi on julkaissut uudistetun version elokuvan Star Wars: Episode I – The Phantom Menace alkuperäisestä trailerista.

Vuonna 1999 ensi-illan saanut elokuva, joka ilmestyi lähes 16 vuotta Jedin paluun jälkeen, on erityisen tärkeä monelle Star Wars -fanille. Tämä alla ja vielä paremmalla laadulla YouTubessa nähtävä uusittu traileri tarjoaa nostalgisen paluun prequel-trilogian julkaisua ympäröineeseen innostukseen.

Vaikka loppukohtauksessa ei näykään ikonista nimeä The Phantom Menace, traileri on silti täynnä nostalgiaa. Näemme väläyksiä podracing-kilpailuista, eeppisestä valomiekkailtelusta ja jopa Jar Jar Binksin kommelluksista (klassikko!). Pääteemana on Anakin Skywalkerin (nuori ) löytäminen ja hänen yhteys Voimaan, jonka Liam Neesonin esittämä aistii.

, joka vastaa Lucasfilmillä franchisen videoarkistosta ja ohjasi Star Wars: Visions -lyhyelokuvan , paljasti Twitterissä kiehtovan uudelleenmasterointiprosessin. Lucasfilm skannasi trailerin alkuperäisen 35mm-filminegatiivin ja paransi sen upeaksi -versioksi. Thomas huomautti myös mielenkiintoisesti, että The Phantom Menace on edelleen ainoa prequel-trilogian elokuva, joka on kuvattu oikealle filmille.

Episode I oli prequel-trilogian alku, jota seurasivat (2002) ja (2005). Sequel-trilogia, joka alkoi -elokuvalla (2015) ja päättyi The Rise of Skywalkeriin (2019), jatkoi Skywalkerin saagaa.

LÄHDE

O.J. Simpson on kuollut 76-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa O.J. Simpson on kuollut 76-vuotiaana

O.J. Simpson, entinen NFL- tähti joka, tunnettiin myös legendaarisesta roolistaan Mies ja Alaston Ase -elokuvissa, on menehtynyt 76-vuoden iässä.

Simson, joka vapautettiin syytteistä hänen ex-vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja tämän ystävän Ron Goldmanin murhista vuonna 1995, menehtyi keskiviikkona illalla Las Vegasissa. Simpsonin asianajaja vahvisti kuoleman TMZ:lle

Väitteiden mukaan Simpson oli taistellut eturauhassyöpää vastaan viime vuosina. Hänen terveytensä oli raporttien mukaan heikentynyt merkittävästi, mikä johti hänen siirtymiseensä saattohoitoon viime kuukausina.