Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla helmikuussa

Star Trek: Picard

Suoratoistopalvelu Prime Video on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa helmikuussa 2023. Mukana on mm. rakastetun Harlem sarjan toinen kausi, draamaelokuva Somebody I Used To Know sekä fantasiasarja Carnival Row:n toinen kausi.

Harlem kausi 2

3.2.2023

Kirjailija Tracy Oliverin (Girls Trip) rakastettu Harlem tekee paluun. Neljän tyylikkään ja kunnianhimoisen ystävättären matka jatkuu amerikkalaisessa monimuotoisuuden mekassa New Yorkin Harlemissa. Uudella kaudella Camille (Meagan Good) keräilee rikkoutuneita palasia katkenneen uransa ja romuttuneen rakkauselämänsä jäljiltä, Tye (Jerrie Johnson) hakee elämässään uutta suuntaa, Quinn (Grace Byers) lähtee puolestaan matkalle etsimään itseään ja Angien (Shoniqua Shandai) uralla tapahtuu lupaava käänne. Yhteistuumin kaverukset pääsevät suurkaupunkiunelmiensa seuraaviin vaiheisiin.

Somebody I Used To Know

10.2.2023

Somebody I Used to Know -elokuvassa TV-tuottajana työskentelevä työnarkomaani Ally (Alison Brie) kohtaa suuren ammatillisen takaiskun, jonka seurauksena hän palaa takaisin kotikaupunkiinsa. Viettäessään tunnerikasta iltaa muistellen ensirakkauttaan Seania (Jay Ellis), Ally kyseenalaistaa kaiken, mitä hänestä on tullut. Tunnelma tiivistyy, kun Sean menee naimisiin Cassidyn (Kiersey Clemons) kanssa, jonka itseluottamus ja luovuus muistuttavat Allya henkilöstä, joka hän joskus oli. Dave Francon ohjaama ja Franco & Brien käsikirjoittama Somebody I Used to Know on poikkeuksellinen rakkaustarina kolmesta ihmisestä, jotka odottamattomasti auttavat toisiaan löytämään heidät, joita he joskus olivat.

Carnival Row kausi 2

17.2.2023

Carnival Rown toisella ja viimeisellä kaudella palataan tutun fantasiamaailman tapahtumiin. Eläköitynyt komisario Rycroft Philostraten, alias Philon (Orlando Bloom), tutkii raakojen murhien sarjaa, jotka nostattavat yhteiskunnallisia jännitteitä. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) ja Black Raven hautovat kostoa The Burguen ihmisjohtajille Jonah Breakspearille (Arty Froushan) ja Sophie Longerbanelle (Caroline Ford) takaisinmaksuna epäoikeudenmukaisuudesta ja sorrosta. Tourmaline (Karla Crome) perii yliluonnollisia voimia, jotka uhkaavat hänen ja koko Carnival Row’n tulevaisuutta. Paettuaan Burguen kaupungista ja kostonhimoiselta veljeltään Ezralta (Andrew Gower), Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) ja hänen kumppaninsa Agreus Astrayon (David Gyasi) kohtaavat suuresti muuttuneen yhteiskunnan, joka laittaa heidän suunnitelmansa uusiksi. Kun ihmiset ja keijukaiset jakautuvat leireihinsä vapauden ollessa vaakalaudalla, joutuu jokainen sarjan hahmo kohtaamaan mahdottomia ongelmia ja sielua raastavia haasteita Carnival Row’n eeppisellä päätöskaudella.

Star Trek: Picard kausi 3

17.2.2023

Patrick Stewart palaa Star Trek: Picard -sarjan kolmannella ja viimeisellä kaudella tuttuun Jean-Luc Picardin rooliin, jota hän tähditti seitsemän kauden ajan Star Trek – uusi sukupolvi -sarjassa. Hänen rinnallaan kaudella nähdään näyttelijät LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan ja Michelle Hurd.

The Consultant kausi 1

24.2.2023

The Consultant on kiero komedia-trillerisarja, joka kertoo esimiehen ja työntekijän synkästä suhteesta. Sarjassa konsultti Regus Patoff (Christoph Waltz) palkataan tehostamaan mobiilipeliyhtiö CompWaren liiketoimintaa. Tehostamisen myötä työntekijöille asetetaan uusia vaatimuksia ja haasteita, jotka asettavat koko toiminnan – ja työntekijöiden oman elämän kyseenalaiseksi.

Muita tulevia sarjoja ja leffoja:

  • Venom: let There be Carnage, 7.2.2023
  • The Hurt Locker, 7.2.2023
  • Clarkson’s Farm kausi 2, 10.2.2023
  • Kick Ass, 12.2.2023
  • Die Hart, 24.2.2023
  • Zombieland (2009), 27.2.2023

Kommentoi

Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa

The Power

Kirjailija Naomi Aldermanin New York Timesin bestseller-romaaniin perustuva vallankumouksellinen scifitrilleri The Power saa ensi-iltansa Prime Videolla 31. maaliskuuta. Sarja on Studiosin ja SISTER-studion (Chernobyl) yhteistuotantoa, jonka showrunnerina toimii Raelle Tucker (True Blood).

The Power -sarjan maailma on kuin omamme, mutta pienellä erolla: yhtäkkiä ja täysin odottamatta teini-ikäisille tytöille kehittyy sähköinen voima, jonka he voivat suunnata muihin ihmisiin. Sarjassa seurataan hahmoja maailman kaikista kolkista aina Lontoosta Seattleen ja Nigeriasta Itä-Eurooppaan – samalla kun teini-ikäisten solisluista kehittyvä voima kääntää maailman valtasuhteet täydellisesti päälaelleen.

“Tarinassa tarkastellaan mahdollista ja jokseenkin välitöntä voimatasapainoa sukupuolten välillä. Olemme kaikki syntyneet maailmaan, jossa on yhteiskunnallista sukupuolten välistä epätasa-arvoa. Tässä [sarjassa] asetelmat kääntyvät päälaelleen.”

“Margot on tasapainoinen, suoraviivainen, rehellinen, älykäs ja intohimoinen nainen. Hän on myös kolmen lapsen äiti, jonka tukena on elämään yhtä intohimoisesti suhtautuva aviomies. Molemmat uskovat sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon. Margot on myös Seattlen pormestari, ja koska hän on totuudenetsijä ja -kertoja, asettaa hän epävarmoina aikoina itsensä ja työnsä alttiiksi paljastaakseen sen, mitä todella tapahtuu.”

kertoo Toni Collette, joka nähdään Seattlen pormestarin Margot Cleary-Lopezin roolissa

Sarjan päärooleissa nähdään lisäksi John Leguizamo (Rob Lopezin roolissa), Auli’i Cravalho (Jos Cleary-Lopezin roolissa), Toheeb Jimoh (Tunde Ojon roolissa), Josh Charles (Daniel Dandonin roolissa), Eddie Marsan (Bernie Monken roolissa), Ria Zmitrowicz (Roxy Monken roolissa), Zrinka Cvitešić (Tatiana Moskalevin roolissa), Halle Bush (Allie Montgomeryn roolissa) sekä monia muita huippunäyttelijöitä.

The Power sarja saapuu Prime Videolle 31. maaliskuuta.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla

Suoratoistopalvelu Prime Video on paljastanut uusia sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa huhtikuussa 2023. Mukana on mm. Redefined: J.R. Smith -dokumenttisarja NBA-pelaajasta, tositarinaan perustuva On a Wing and a Prayer -elokuva sekä The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan päätöskausi.

Redefined: J.R. Smith

4.4.2023

Redefined: J.R. Smith on neliosainen dokumenttisarja entisestä NBA-pelaajasta J.R. Smithistä, jonka tarina on muistutus siitä, että päättäväisyydellä ja sitkeydellä voi voittaa vaikeimmatkin takaiskut ja menestyä elämässä. Vain 19-vuotiaana NBA:han suoraan lukion jälkeen valittu J.R. huomaa yhtäkkiä olevansa ilman NBA-sopimusta, jonka myötä hän joutuu palaamaan takaisin lähtöruutuun ja määrittelemään elämänsä suunnan uudelleen. Sarja kuljettaa katsojaa J.R:n matkassa, kun hän asettaa itselleen uudet tavoitteet, hankkii koulutuksen ja lähtee tavoittelemaan uutta urheilullista intohimoaan golftiimin jäsenenä North Carolina A&T:ssä, maan suurimmassa etnisessä yliopistossa.

On a Wing and a Prayer

7.4.2023

On a Wing and a Prayer on tositarinaan pohjautuva elokuva uskosta ja selviytymisestä, jossa seurataan amerikkalaisperheen painajaismaista lentomatkaa yksityislentokoneella. Kun lentokapteeni menehtyy yllättäen sairauskohtaukseen, on perheen isän Dougin (Dennis Quaid) otettava ohjat käsiinsä saadakseen lentokoneen turvallisesti maihin ja perheensä pelastetuksi.

kausi 5.

14.4.2023

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennellä ja viimeisellä tuotantokaudella Midge on lähempänä unelmiensa täyttymistä kuin koskaan. Samalla hän huomaa, että niiden toteutuminen ovat vielä kaukana edessäpäin.

Greek Salad

14.4.2023

Tom, 26, ja hänen sisarensa Mia, 22, ovat Xavierin ja Wendyn (L’Auberge Espagnole) lapsia, ja kun heidän isoisänsä kuolee, he perivät hänen maatilansa Ateenasta. New Yorkissa startup-alalle kouluttautunut Tom matkustaa sisarensa luokse Kreikkaan, mutta paikalle päästyään huomaa, että sisko, jonka hän on uskonut opiskelevan Erasmus-ohjelmassa, onkin oikeasti kapinallisaktivisti. Sisarusten erimielisyydet ja erilaiset elämäntavat tekevät perinnön jakamisesta monimutkaista, mutta pian he huomaavat asuvansa kollektiivisesti joukon nuoria kanssa, jotka ovat tulleet kaikkialta Euroopasta – kuten heidän vanhempansakin 25 vuotta aiemmin. Samalla kollektiivinen elämä auttaa heitä pääsemään lähemmäksi toisiaan. Greek Salad käsittelee terävähuomioisesti eurooppalaisten nuorten elämää ja heidän kokemuksiaan nyky-yhteiskunnasta niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Alex Borstein: Corsets & Clown Suits

18.4.2023

Kolminkertainen Emmy-voittaja ja Marvelous Mrs. Maisel -hittisarjan tähtinäyttelijä Alex Borstein saa ensimmäisen Original -komediajaksonsa. Jaksossa Borstein yhdistelee henkilökohtaisia ja fiktiivisiä elementtejä samalla pilaillen leikkisästi katsojien havainnointikyvyn kustannuksella. Ainutlaatuinen erikoisjakso tarjoaa pirskahtelevaa komedian ja musiikin vuoropuhelua, samalla johdattaen yleisön Borsteinin mielen syvyyksiin, jossa korsetit ja klovniasut ovat samaan aikaan sekä provosoivia että vilpittömän humoristisia.

Dead Ringers

21.4.2023

Dead Ringers -sarja on moderni versio David Cronenbergin vuoden 1988 Erottamattomat-trilleristä, jonka pääosassa nähtiin tuolloin näyttelijä Jeremy Irons. Nyt näyttelijä Rachel Weisz luotsaa Dead Ringers -sarjaa tuplaroolissa eläytyen lääkärikaksosten Elliot ja Beverly Mantlen hahmoihin. Sarjassa kaksoset jakavat keskenään kaiken, niin huumeet, rakastajat kuin häpeilemättömän asenteenkin tehdä mitä huvittaa – samalla kun he venyttävät lääketieteen eettisiä rajoja tavoitteenaan haastaa vanhentuneet käytännöt ja tuoda naisten terveydenhuoltokysymykset suurempaan tietoisuuteen.

Judy Blume Forever

21.4.2023

Jo vuosikymmenten ajan Judy Blumen radikaali rehellisyys on lohduttanut ja kiehtonut lukijoitaan – ja nostanut hänet julkisen debatin keskipisteeseen murrosikään ja seksiin liittyvissä monimutkaisissa kysymyksissä. Nyt rakastettu amerikkalainen kirjailija jakaa avoimesti tarinansa. Emmy-palkitut elokuvantekijät Davina Pardo ja Leah Wolchok kuvaavat elokuvassaan Blumen matkaa pelokkaasta, mielikuvituksellisesta lapsesta tarinankertojapioneeriksi, joka antoi äänen lasten ja teini-ikäisten fyysiselle ja henkiselle elämälle ja nousi mielipiteitä jakavaksi kirjailijaksi, joka edelleen taistelee sensuuria vastaan. Judy Blume Forever kertoo huumorin ja herkkyyden keinoin – sekä sopivassa määrin murrosikäisten mielenmaisemasta ammentaen – naisesta, jonka uraauurtavat kirjat muuttivat miljoonien lukijoiden tavan ymmärtää itseään, seksuaalisuuttaan ja sitä, mitä aikuiseksi kasvaminen tarkoittaa.

Citadel kausi 1.

28.4.2023

Sarjan alkaessa on kulunut kahdeksan vuotta siitä, kun keskeisiä maailmantapahtumia manipuloiva, varjoissa toimiva Manticore-järjestö onnistui kaatamaan globaalin Citadel-vakoojaverkoston, jonka perimmäinen tehtävä oli taata ihmisten turvallisuus kaikkialla. Citadelin kaatumisen jälkeen eliittiagentit Mason Kane (Richard Madden) ja Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) onnistuivat niukasti pakenemaan, minkä aikana heidän muistonsa pyyhkiytyivät. Autuaan tietämättöminä menneisyydestään, he elävät tahoillaan uusien identiteettiensä turvin, kunnes eräänä yönä Masonin entinen agenttikollega Bernard Orlick (Stanley Tucci) saapuu ja pyytää apua estääkseen Manticoren tavoitteet luoda uusi maailmanjärjestys.

Muita uusia julkaisuja huhtikuussa 2023:

Carlito’s Way – 1.4.2023
Warcraft – 1.4.2023
The Purge: Election Year – 1.4.2023
Kung Fu Panda 3 [Dub] – 1.4.2023
Nocturnal Animals – 1.4.2023
Central Intelligence – 1.4.2023
Fifty Shades of Grey – 1.4.2023
Home (2015) – 1.4.2023
Trolls [Dub] – 1.4.2023
Escape from Pretoria – 1.4.2023
How to Train Your Dragon – 1.4.2023
The Witch – 1.4.2023
Angels & Demons – 1.4.2023
About Time – 1.4.2023
Men in Black – 2.4.2023
Song to Song – 2.4.2023
The Imitation Game – 2.4.2023
Their Finest – 3.4.2023
American Underdog – 9.4.2023
Manchester by the Sea – 15.4.2023
Resident Evil: Welcome to Raccoon City – 16.4.2023
Silver Linings Playbook – 22.4.2023
The Amazing Spider-man 2 – 30.4.2023

Kommentoi