Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla tammikuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla tammikuussa 2024

Expats

on julkistanut tammikuun tulevat elokuva- ja sarjauutuudet. Mukana on muun muassa draamajännäri Foe, jonka pääosissa loistavat Oscar-ehdokkaat Saoirse Ronan ja Paul Mescal. Valikoimasta löytyy myös James Mayn ylistetyn matkailuohjelman kolmas kausi, James May: Our Man in India sekä toiminnalla ladatut nimikkeet, Role Play -elokuva ja Twisted Metal -sarjan ensimmäinen kausi. Tammikuussa alkaa viimein myös Nicole Kidmanin tähdittämä draamasarja Expats. Pääset tutustumaan tarkemmin tammikuun uutuuksiin alapuolelta.

Jouluspesiaali – Candy Cane Lane

Joko huomasit Eddie Murphyn tähdittämän hulvattoman -jouluelokuvan, joka on nyt katsottavissa Prime Videolla? Elokuvassa Murphy tähdittää Chrisiä, naapuruston asukasta, joka tavoittelee voittoa vuotuisessa joulukoristelukilpailussa. Kaikki menee kuitenkin naapurustossa pieleen, kun hän tekee ennalta-arvaamattoman sopimuksen ilkikurisen Pepper-tontun kanssa.

Lue myös: ”Kun Isäni On Turbomieskin tarjoaa laadukkaampaa jouluviihdettä” – arvostelussa Candy Cane Lane

FOE

5. tammikuuta 2024

Oscar-ehdokkuuksilla palkittujen näyttelijöiden tähdittämässä Foe-elokuvassa tutkitaan avioliiton ja identiteetin rakentumisen monimutkaisia kysymyksiä epävarmassa maailmassa. Elokuva seuraa Henrietan (Saoirse Ronan) ja Juniorin (Paul Mescal) elämää syrjäseudun pienellä maatilalla, joka on kuulunut Juniorin suvulle sukupolvesta toiseen. Heidän rauhallinen arkensa kuitenkin järkkyy, kun kutsumaton vieras (Aaron Pierre) ilmaantuu heidän ovelleen hätkähdyttävän ehdotuksen kanssa. Ovatko he valmiita asettamaan suhteensa ja mahdollisesti koko identiteettinsä vaakalaudalle saadakseen tilaisuuden selviytyä uudessa maailmassa?

James May: Our Man In India

5. tammikuuta 2024

James May on aloittamassa suurinta seikkailuaan tähän mennessä: hän suuntaa 3 000 mailin matkalle ympäri Intian rannikon kokeakseen maailman väkirikkaimman ja ehkä poikkeuksellisimman valtion todellisen luonteen kaikkine sävyineen. Matka käynnistyy Arabianmereltä ja päättyy Bengalinlahteen, ja sen varrella May kohtaa Intian uskomattomat nähtävyydet aina Rajasthanin paahteisista aavikoista Himalajan vuoriston dramaattisiin rinteisiin sekä Sundarbansin monimuotoisiin mangrovemetsiin ja maailman suurimpiin kaupunkeihin, kuten Mumbaihin, Delhiin ja Kalkuttaan.

Role Play

12. tammikuuta 2024

Emmalla on ihana aviomies, kaksi lasta ja koti New Jerseyn esikaupunkialueella – hänellä on myös salainen elämä palkattuna salamurhaajana. Tämä on salaisuus, jonka hänen aviomiehensä David saa selville, kun pariskunta päättää piristää avioliittoaan pienellä roolileikillä.

Twisted Metal – kausi 1

19. tammikuuta 2024

Twisted Metal on adrenaliinin täyteinen toimintakomediasarja, joka perustuu Rhett Reesen ja Paul Wernickin (Deadpool, Zombieland) omaperäiseen alkuperäisteokseen. Sarjan on käsikirjoittanut Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Post-apokalyptisessa tarinassa seurataan introverttia, yhteiskunnan ulkopuolella elävää John Doea, joka saa tilaisuuden parempaan elämään – edellyttäen, että hän kykenee toimittamaan salaperäisen paketin menestyksekkäästi halki maailmanlopun jälkeisen autiomaan.

Expats – kausi 1

26. tammikuuta 2024

Expats-sarja vie katsojat Hongkongin eläväiseen, mutta myrskyisään sykkeeseen, jossa kolmen amerikkalaisnaisen elämät risteävät äkillisen perhetragedian seurauksena. Sarja avaa näiden päähenkilöiden etuoikeuksia laajemmin ja pohtii, mitä tapahtuu, kun raja uhriuden ja syyllisyyden välillä hämärtyy.

Emmy-palkittu hittisarja The Boys tekee paluun kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Emmy-palkittu hittisarja The Boys tekee paluun kesäkuussa

The Boys

Suoratoistopalvelu on paljastanut Emmy-palkitun -hittidraamasarjan neljännen kauden ensi-iltapäivän. Maailmanlaajuiseksi hitiksi noussut, rajoja rikkova draamasarja palaa Prime Videolle 13. kesäkuuta kolmen tajunnanräjäyttävän jakson voimin. Ensi-illan jälkeen uusia jaksoja julkaistaan viikoittain, ja kausi huipentuu eeppiseen finaalijaksoon 18. heinäkuuta. Kahdeksan jakson tuotantokausi julkaistaan yksinomaan Prime Videossa yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Neljännen kauden alkaessa maailma on edelleen sekasorron partaalla. Victoria Neuman on lähempänä Oval Officea kuin koskaan, mutta samalla tukevasti Homelanderin talutusnuorassa. Butcher, jolla on vain joitakin kuukausia elinaikaa, on menettänyt Beccan pojan sekä paikkansa The Boys -ryhmän johtajana, sillä muut jäsenet ovat kyllästyneitä hänen valheisiinsa. Koska panokset ovat nyt korkeammat kuin koskaan, heidän on löydettävä uusi tapa työskennellä yhdessä ja pelastaa maailma ennen kuin on liian myöhäistä.

The Boysin neljännen kauden päärooleissa nähdään tähtinäyttelijät Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ja Cameron Crovetti. Neljännellä kaudella nähdään myös näyttelijät Susan Heyward, Valorie Curry ja Jeffrey Dean Morgan.

TV-sovitus pohjautuu The New York Timesin bestseller-sarjakuvaan, jonka luojat, Garth Ennis ja Darick Robertson, toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina. Ohjauksesta on vastuussa vastaava tuottaja Eric Kripke, joka toimii myös sarjan showrunnerina. Sarjan muita tuottajia ovat Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin ja Jason Netter. The Boysin tuotannosta vastaavat Amazon MGM Studios, Sony Pictures Television, Kripke Enterprises, Original Film ja Point Gray Pictures.

The Boys -sarjan neljäs kausi käynnistyy Prime Videolla kesäkuun 13. päivä.

Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla

Ferrari

Koskettava elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa Prime Videolla 24. helmikuuta. Elokuvan pääosissa nähdään huippunäyttelijät Adam Driver, Penelope Cruz ja Shailene Woodley. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

On vuosi 1957, ja entinen Formula 1 -kilpa-autoilija, ikoninen Enzo on kriisin partaalla. Konkurssi uhkaa autotehdasta, jonka Enzo Ferrari ja hänen vaimonsa Laura rakensivat tyhjästä kymmenen vuotta aiemmin.

Samalla heidän intohimoista, mutta myrskyisää avioliittoaan varjostaa heidän poikansa Dinon menetys vuotta aiemmin. Ferrari myös kamppailee toisen, avioliiton ulkopuolella syntyneen poikansa, Pieron virallisen tunnustamisen kanssa. Samaan aikaan kiihkeä intohimo kilpa-ajamista kohtaan ajaa Enzo Ferrarin äärirajoille, kun hän suuntaa kohti Mille Migliaa, vaarallista liki 1 000 mailin kilpailua Italian halki.

Kovasti odotettu elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa 24. helmikuuta.