NBA 2K20 kärsii arvostelupommituksesta – syynä mikromaksut Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K20 kärsii arvostelupommituksesta – syynä mikromaksut

Hiljattain ilmestynyt koripallopeli NBA 2K20 on saanut lokaa niskaansa erityisesti käyttäjien arvosteluiden muodossa. Peli on saanut osakseen arvostelupommitusta (review bombing), erityisesti Steam -palvelussa. Käyttäjät ottavat kantaa antamalla pelille huonoja arvosteluita, laskien näin pelin arvosanoja ja mahdollisesti myyntilukuja.

NBA 2K20 -pelillä on tällä hetkellä Steam palvelussa erittäin kielteiset arvosanat
NBA 2K20 -pelillä on tällä hetkellä palvelussa erittäin kielteiset arvosanat

Syyksi tähän on peleissä yleistyvän trendin mukaan nähtävät mikromaksut. NBA 2K20 -pelissä mikrotransaktiot on kuitenkin viety pelisarjallekkin uudelle tasolle – fanien mukaan peli alkaa muistuttamaan enemmän kasinoa. Oikean maailman rahaa voi käyttää mm. korttipakkoihin ja ja itse pelissä pelattavaan pachinko -pelikoneeseen.

Tämä ei suinkaan ensimmäinen kerta ole kuin kyseinen pelisarja kohtaa arvostelupommitusta – myös ja NBA 2K18 -peleillä on ”Enimmäkseen kielteiset” -arvosanat Steam -palvelussa.

Nähtäväksi jää miten pelin julkaisija ja kehittäjä reagoi tähän fanien mielenosoitukseen, vai reagoiko ollenkaan. NBA 2K19 -pelistä poistettiin loot boxit Belgiassa maan asettamien lakien vuoksi. Samainen voi tapahtua myös Yhdysvalloissa, jossa ajetaan samantyyppistä lakia.

NBA 2K20 on parhaillaan saatavilla Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi