NBA 2K20 kärsii arvostelupommituksesta – syynä mikromaksut Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K20 kärsii arvostelupommituksesta – syynä mikromaksut 135

Hiljattain ilmestynyt koripallopeli on saanut lokaa niskaansa erityisesti käyttäjien arvosteluiden muodossa. Peli on saanut osakseen arvostelupommitusta (review bombing), erityisesti -palvelussa. Käyttäjät ottavat kantaa antamalla pelille huonoja arvosteluita, laskien näin pelin arvosanoja ja mahdollisesti myyntilukuja.

NBA 2K20 -pelillä on tällä hetkellä Steam palvelussa erittäin kielteiset arvosanat
NBA 20 -pelillä on tällä hetkellä Steam palvelussa erittäin kielteiset arvosanat

Syyksi tähän on peleissä yleistyvän trendin mukaan nähtävät mikromaksut. NBA 2K20 -pelissä mikrotransaktiot on kuitenkin viety pelisarjallekkin uudelle tasolle – fanien mukaan peli alkaa muistuttamaan enemmän kasinoa. Oikean maailman rahaa voi käyttää mm. korttipakkoihin ja ja itse pelissä pelattavaan pachinko -pelikoneeseen.

Tämä ei suinkaan ensimmäinen kerta ole kuin kyseinen pelisarja kohtaa arvostelupommitusta – myös ja -peleillä on ”Enimmäkseen kielteiset” -arvosanat Steam -palvelussa.

Nähtäväksi jää miten pelin julkaisija 2K ja kehittäjä reagoi tähän fanien mielenosoitukseen, vai reagoiko ollenkaan. NBA 2K19 -pelistä poistettiin loot boxit Belgiassa maan asettamien lakien vuoksi. Samainen voi tapahtua myös Yhdysvalloissa, jossa ajetaan samantyyppistä lakia.

NBA 2K20 on parhaillaan saatavilla , ja -konsoleille sekä :lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Maaliskuun ilmaiset PS Plus pelit: Shadow of the Colossus ja Sonic Forces Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun ilmaiset PS Plus pelit: Shadow of the Colossus ja Sonic Forces 7

Ensi kuussa PS Plus -jäsenet voivat ladata ilmaiseksi Shadow of the Colossus ja Sonic Forces -pelit.

Shadow of the Colossus (HD remake) on Bluepoint Gamesin 2018 kehittämä ja Sonyn julkaisema toimintaseikkailupeli jossa taistellaan jättimäisiä vihollisia vastaan. Kyseessä on alunperin Playstation 2:lle tehdyn pelin uusintaversio. Uudessa versiossa ei onneksi puututtu varsinaiseen pelimekaniikkaan vaan päivitettiin pääasiassa grafiikkaa, suorituskykyä sekä ohjausta joten eeppinen seikkailutunnelma on taattu.

 

Sonic Forces on Sonic Teamin 2017 kehittämä ja SEGAn julkaisema tasohyppely. Peli eroaa muista Soniceista ainakin siinä, että voit pelisarjalle epätyypillisesti luoda oman hahmon. Muuten meno on totutun vauhdikasta, kuten arvata saattaa.

Molemmat pelit on ladattavissa ilmaiseksi PS Plus -jäsenille 3.3.-6.4. välisellä ajalla.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä 30

Cartoon Networkilla ja Adult Swimillä pyörineestä suositusta animaatiosarjasta julkaistaan uusi peli vuoden 2020 aikana. Samurai Jack: Battle Through Time on pelisarjan kolmas julkaisu. Kaksi aiempaa julkaisua tapahtuivat jo 2003 ja 2004.

Julkaisutrailerin perusteella ei pysty pelistä paljoakaan kertomaan, mutta nimen perusteella pelin tehtävänä lienee löytää taistelujen välistä portaali jonka avulla Jack voisi matkustaa takaisin omaan aikaansa kukistaakseen Akun. Animaatiosarjassa Aku, joka alkoi vallata maailmaa vankilasta vapauduttuaan, lähetti Jackin tulevaisuuteen turvatakseen oman selustansa.

Samurai Jack: Battle Through Time julkaistaan ilmestyessään :lle, :lle, :lle ja .

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin 44

The Division 2: Warlords of New York

The Division 2 -pelin Year 2 -sisältöön ja takaisin New Yorkiin vievä Warlords of New York on saanut varsin näyttävän animoidun trailerin, joka pureutuu tulevan lisäosan taustoihin. Lisäosa ilmestyy ensi viikon tiistaina maaliskuun 3. päivä.

Warlords of New Yorkissa nimensä mukaan palataan pelisarjan ensimmäisen osan maisemiin, jotka on kuitenkin muuttuneet hurrikaanin jäljiltä. Siinä metsästetään entistä Division -agenttia nimeltään Aaron Keener ja tämän kätyreitä.

Sopivasti ennen lisäosan ilmestymistä peli on ilmaispelattavissa tulevana viikonloppuna helmikuun 27. päivästä aina maaliskuun 2. päivään asti.

Tuleva lisäosa ei kuulu pelin Year 1 -sisältöön, vaan on erikseen ostettavissa. Pelistä on myös tulossa Ultimate Edition -versio, joka sisältää peruspelin ja uuden lisäosan lisäksi myös Year 1 -sisällöt.

The Division 2 on saatavilla ja -konsoleille sekä :lle, että Google Stadia -pelipalvelun kautta. Pelin perusversio on parhaillaan hyvässä alennuksessa ja sen saa ostettua konsoleille ja :lle n. 10€ hintaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi