NBA pelaaja päästi antisemitistisen kirosanan Call of Duty: Warzone -striimissä Kommentit pois päältä artikkelissa NBA pelaaja päästi antisemitistisen kirosanan Call of Duty: Warzone -striimissä

Call of Duty: Warzone

Miami Heatissa pelaava FaZe Clanin jäsen Meyers Leonard päästi juutalaisvastaisen kike-kirosanan suustaan -striimissään maanantai-iltana.

Meyersin Twitch-kanavalta kyseinen lähetys on poistettu, joten uteliaimmat eivät voi suoraan sieltä nähdä missä tilanteessa rumat sanat pääsivät suusta.

on ottanut kantaa tilanteeseen alla näkyvällä -julkaisulla. Siinä he ilmaisevat olevansa pettyneitä Meyersin käytökseen ja tekevät selväksi ettei FaZe-järjestönä salli minkäänlaista syrjivää kielenkäyttöä tai vihapuhetta.

Meyers Leonard on myös antanut lausuntonsa samaisella alustalla. Meyers kertoo siinä olevansa hyvin pahoillaan siitä, että käytti tietämättään antisemitististä kirosanaa.

Asiasta raportoi Kotaku.

Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin

Vs Chat Pack

-striimaajat voivat nyt pelata suoraan katsojiensa kanssa Vs Chat Packin kautta. Tanskalaisen kehittäjän KevDK Gamesin luomat neljä innovatiivista peliä on juuri julkaistu Steamissa.

on maailman ensimmäinen pelipaketti, jonka avulla Twitch-striimaajat voivat pelata yleisönsä kanssa chat-vuorovaikutuksen kautta. Katsojat voivat kirjoittaa erilaisia komentoja Twitch-chatissa vaikuttaakseen pelikokemukseen.

”Kokemusten jakaminen ja hienojen yhteisöjen rakentaminen on iso osa Twitch-striimausta. Uskon, että Vs Chat Pack voi auttaa monia Twitch-striimaajia tekemään juuri näin. Tämän pelipaketin avulla katsojat saavat harvinaisen tilaisuuden pelata suosikkistriimeriaan vastaan, ja se antaa striimaajille mahdollisuuden olla suoraan vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Olen keskittynyt venyttämään vuorovaikutteisen pelattavuuden rajoja ja luomaan näin jännittäviä uusia kokemuksia sekä striimaajille että katsojille. Ihmisten yhteen tuominen ja ikimuistoisten hetkien luominen on sitä, mitä Vs Chat Pack tekee parhaiten.”

Casper Friis Farsøe, Vs Chat Packin luoja

Vs Chat Pack sisältää neljä peliä neljässä eri genressä – jokaiselle striimaajalle ja jokaiselle mielialalle löytyy jotain! Vs Chat Packin neljä peliä ovat:

Predicting vs Chat

Strategiaennustuspeli – Sphere Fighters -taistelijat taistelevat areenalla, mutta kuka suoriutuu parhaiten? Ennen jokaista kierrosta esitellään Sphere Fighters -taistelijat, joilla on satunnaiset ominaisuudet ja kyvyt. Sinä ja jokainen katsoja valitsette erikseen Spheren. Saatte pisteitä jokaisesta eliminoinnista, jonka valitsemanne Sphere Fighter tekee, ja jos se on viimeinen pystyssä oleva Sphere. Tietyn määrän kierroksia jälkeen se, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa pelin! Sinä ja jopa 5000 katsojaa voitte pelata Predicting vs. Chat -peliä.

Running vs Chat

Loputon juoksu, jossa katsojasi muodostavat kaikki esteet – kuinka pitkälle pääset, ja kuka on se, joka pysäyttää sinut? Katsojat voivat myös tehdä yhteistyötä tiettyinä aikoina luodakseen sinulle erityisiä yllätyksiä. Nämä voivat vaikeuttaa juoksua, joten pidä silmällä, mitä tahansa katsojat heittävätkin tiellesi!

Typing vs Chat

Kirjoita selviytyäksesi! Katsojiesi spawnaamat zombit ympäröivät sinua joka puolelta tässä zombiapokalypsissä. Sinun on ammuttava zombeja kirjoittamalla niiden nimet – jokainen zombi on nimetty sen katsojan mukaan, joka on lähettänyt ne. Muista kirjoittaa 'reload', jotta voit ladata aseesi uudelleen, kun luodit loppuvat. Katsojat voivat myös luoda erilaisia zombeja, joten ole varovainen!

Drafting With Chat

Tee yhteistyötä katsojiesi kanssa tässä pakanrakennuskorttipelissä. Kymmenen yhä vaikeampaa vastustajaa on tielläsi, ja ennen jokaista kohtaamista katsojasi luovat sinulle uusia kortteja. Poista pakastasi vanhat kortit, laadi ja aseta uusia sekä katso, onko pakastasi vastusta haasteelle! Jokainen kortti on myös nimetty sen luoneen katsojan mukaan. Pitävätkö katsojasi puoliasi ja toimittavat sinulle hyödyllisiä kortteja vai sabotoivatko he sinua niin paljon kuin voivat?

[ item=”2154090″]

DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla Kommentit pois päältä artikkelissa DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla

Doom

Klassinen -peli on nyt pelattavissa Twitterin välityksellä twiittaamalla tai videoiden avulla. Alla yksi taidonnäyte nopeudesta ja komentojen vähäisyydestä.

Tweet2Doom on -botti, joka toimii erityisten komentojen avulla, jotka käännetään botin toimesta ja palautetaan videon muodossa. Ohjeet pelaamiseen löytyy tästä twiitistä.

DOOM toimii innokkaiden modaajien toimesta melkein millä tahansa laitteella, jonka voi vain kuvitella. Sitä on nähty aina kassakoneista raskaustesteihin, sekä tulostimista retrokonsoleihin. Aiheen ympärille on myös kasvanut oma blogi.