NBA pelaaja päästi antisemitistisen kirosanan Call of Duty: Warzone -striimissä Kommentit pois päältä artikkelissa NBA pelaaja päästi antisemitistisen kirosanan Call of Duty: Warzone -striimissä

Call of Duty: Warzone

Miami Heatissa pelaava FaZe Clanin jäsen Meyers Leonard päästi juutalaisvastaisen kike-kirosanan suustaan -striimissään maanantai-iltana.

Meyersin -kanavalta kyseinen lähetys on poistettu, joten uteliaimmat eivät voi suoraan sieltä nähdä missä tilanteessa rumat sanat pääsivät suusta.

FaZe Clan on ottanut kantaa tilanteeseen alla näkyvällä -julkaisulla. Siinä he ilmaisevat olevansa pettyneitä Meyersin käytökseen ja tekevät selväksi ettei FaZe-järjestönä salli minkäänlaista syrjivää kielenkäyttöä tai vihapuhetta.

Meyers Leonard on myös antanut lausuntonsa samaisella alustalla. Meyers kertoo siinä olevansa hyvin pahoillaan siitä, että käytti tietämättään antisemitististä kirosanaa.

Asiasta raportoi Kotaku.

Kommentoi

DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla Kommentit pois päältä artikkelissa DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla

Doom

Klassinen DOOM -peli on nyt pelattavissa Twitterin välityksellä twiittaamalla tai videoiden avulla. Alla yksi taidonnäyte nopeudesta ja komentojen vähäisyydestä.

Tweet2 on Twitter -botti, joka toimii erityisten komentojen avulla, jotka käännetään botin toimesta ja palautetaan videon muodossa. Ohjeet pelaamiseen löytyy tästä twiitistä.

toimii innokkaiden modaajien toimesta melkein millä tahansa laitteella, jonka voi vain kuvitella. Sitä on nähty aina kassakoneista raskaustesteihin, sekä tulostimista retrokonsoleihin. Aiheen ympärille on myös kasvanut oma blogi.

Kommentoi

Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman

Dr. Disrespect

Suosittu striimaaja Dr. Disrespect, oikealta nimeltään Guy Beahm, on perustamassa omaa pelistudioaan ja etsii parhaillaan avukseen sen vetäjää. Näin käy ilmi miehen sivustolla julkaistussa työpaikkailmoituksessa.

Ilmoituksen mukaan peli tullaan kehittämään yhdessä suurien somevaikuttajien kanssa. Beahm kertoo myös tarkoituksen päästä tekemään unelmiensa peliä.

Vielä ei ole varmaa millainen kyseinen peli tulee olemaan, mutta sen lupaillaan tulevan :lle ja konsoleille.

Beahm on toiminut striimauksen ohella myös yhteisön vetäjänä Sledgehammer Gamesille sekä tehnyt myös tasosuunnittelua Call of Duty: Advanced Warfare -peliin. Viime vuonna Beahm sai pysyvät bännit Twitch -palvelusta edelleen tuntemattomasta syystä.

Kommentoi