Neljä uutta hahmoa hyppää Street Fighter 6:n toisen pelivuoden areenalle Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä uutta hahmoa hyppää Street Fighter 6:n toisen pelivuoden areenalle

Street Fighter 6

Capcomin kehittämä ja PAN Visionin Suomessa jakelema saa neljä uutta hahmoa osana pelin toista pelivuotta. Ensimmäisenä uutena taistelijana rintamalle astuu legendaarinen M. Bison, joka saapuu rytinällä 26. kesäkuuta 2024.

Viimeksi Street Fighter V:ssä Ryu:n käsittelemänä nähty Bison palaa nyt kostamaan ja tavoittelemaan entistä valtaansa. Hänen liikkeensä ovat tutun aggressiivisia ja hyödyntävät Psyko-voimaa, mutta mukana on myös uusia yllätyksiä. M. Bison on saatavilla pelin toisen vuoden Hahmo- ja Ultimate-passien ostajille.

Myöhemmin toisena pelivuotena pelattavaksi hahmoiksi saapuvat myös Capoeira-mestari Elena sekä kaksi ensimmäistä vierailijahahmoa Street Fighter -pelisarjassa: Terry Bogard ja Mai Shiranui. Fatal Fury -sarjan konkari Terry Bogard hyppää taisteluun syksyllä 2024 rennossa tyylillään. Toinen Fatal Fury -hahmo, Mai Shiranui, seuraa perässä talvella 2025. Viimeisenä keväällä 2025 areenalle palaa iloinen Capoeira-taistelija Elena, joka nähtiin viimeksi Street Fighter IV:ssä.

Ylistetty ja pelaajien rakastama Street Fighter 6 on tällä hetkellä kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turnausten ykkösvalinta. Se tarjoaa viihdyttävän pelikokemuksen sekä yksinpeliin että moninpeliin hiotulla ohjauksellaan, upealla grafiikallaan, mukaansatempaavalla äänimaailmallaan ja monipuolisella hahmogalleriastaan. Pelistä löytyy jokaiselle sopiva ottelija ja pelityyli, ja tarinapelin lisäksi tarjolla on useita haaste- ja ottelutiloja sekä sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla :lle, :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle

The Crew Motorfest

on paljastanut -ajopelin toisen pelivuoden ensimmäiset sisällöt ja ne vievät pelaajan upealle Mauin saarelle. Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tarjonnut pelaajille monenlaisia jännittäviä päivityksiä, ja viimeisen päivityksen saapuessa 3. heinäkuuta heillä on edessään uusi soittolista ja huikeita räätälöintimahdollisuuksia. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Mutta todellinen kohokohta on marraskuussa 2024 alkava viides pelikausi, jolloin kaikki pelaajat pääsevät tutustumaan kiehtovaan Mauin saareen ilmaiseksi! Tämä lisää peliin yli 100 neliökilometriä upeita ajokokemuksia teillä ja maastossa. Pelaajat voivat tutkia uusia maisemia, kokea Kahuluin kaupungin sykkivän elämän, ajaa Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittää legendaariset Ohe'o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Uusissa maisemissa peli tarjoaa myös uusia jännittäviä kokemuksia. ”The Chase Squad” on upea PvE-kokemus, jossa pelaajat liittyvät eliittikuljettajien tiimiin, jonka tehtävänä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat oppivat hallitsemaan takaa-ajon taidetta ja ryhtyvät jännittävään tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

The Division 2 juhlii kuudetta pelivuotta uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 juhlii kuudetta pelivuotta uusilla ominaisuuksilla

The Division 2

on ilmoittanut Tom Clancy's -toimintapelin kuudennen pelivuoden alkaneen. Viime vuoden massiivisen Project Resolven -uudistuksen jälkeen kuudes pelivuosi tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja sisältöä kaikille pelaajille.

Yksi merkittävimmistä muutoksista on, että kaikki Division 2 -pelaajat voivat nyt nostaa hahmonsa 40. tasolle ilman Warlords of New York -laajennusta. Tämä avaa kaiken loppupelisisällön, mukaan lukien aseet, varusteet, kausittaiset ajojahdit ja pelitilat.

Kuudes pelivuosi sisältää myös kolme uutta kautta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja tarinansa. Ensimmäinen ”First Rogue” -kausi vie pelaajat takaisin Washington DC:hen tutkimaan agentti Kelson katoamista. Toinen kausi esittelee uuden etenemisjärjestelmän, kun taas kolmannessa kaudessa keskitytään pelaajien mukautusmahdollisuuksien parantamiseen.

Ubisoft Forward -tapahtuman kunniaksi 2 on pelattavissa ilmaiseksi 13.-17. kesäkuuta.

Tulevaisuus näyttää valoisalta The Division -faneille

Ubisoft on myös paljastanut tietoa tulevista The Division -peleistä. Uusi mobiilipeli, , on tulossa myöhemmin tänä vuonna, ja se sijoittuu Heartlandin maaseudulle. Uusi konsoli- ja -peli, , on myös kehitteillä, ja sen on tarkoitus tarjota ainutlaatuisen kokemuksen yhteistyöhön keskittyen.

Tom Clancy's The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa.