Neljä uutta pohjoismaista Prime Video sarjaa tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä uutta pohjoismaista Prime Video sarjaa tulossa

julkisti tänään Suomea ja Pohjoismaita koskettavan merkittävän sijoituksensa, joka sisältää valikoiman tulevia paikallistuotantoja ja usean markkina-alueen kattavan Nordisk Film -elokuvasopimuksen.

“Kasvava paikallinen ohjelmatuotanto ja Nordisk Filmin mukanaan tuoma sisältövalikoima on osoitus pitkän aikavälin sitoutumisestamme Suomeen ja Pohjoismaihin. Pyrimme tarjoamaan Prime Video -asiakkaille laajan ja kattavan valikoiman kansainvälistä sisältöä Amazon Original -sarjoista ja -elokuvista aina uusimpiin elokuvajulkaisuihin, ja nyt myös paikallisesti tuotettua ja hankittua sisältöä, mikä on osoitus investoinneistamme Suomeen.”

sanoo Martin Backlund, Head of UK and Nordics content,

Uusiin paikallistuotantoihin lukeutuvat Antti Reinin juontama The Bridge -selviytymissarja, Henny Harjusolan juontama Lemmenlöylyt -sarja, Saara Aallon juontama Saara Aalto pränkkää Suomea -sarja, käsikirjoittamaton ruotsalainen komediasarja LOL: Last One Laughing sekä Jukka Hildénin juontama Good Luck Guys -sarja, jossa kilpailijoina nähdään sosiaalisesta mediasta tutut suomalaisvaikuttajat Muhamed, Sofia, Sergey, Linda, Mikael, Mattu, Kira, Sara, Patrick, Ilona, Keinaan ja Iba. Julkistuksessa kerrottiin myös yhdestä kaikkien aikojen suurimmista elokuvasopimuksista Pohjoismaiden johtavan elokuvastudion Nordisk Filmin kanssa. Tämä on osoitus Prime Videon sitoutumisesta ja investoinnista korkeatasoisiin, kotimaisiin tuotantoihin ja vahvoihin paikallisiin kumppanuuksiin, joissa yhteistyö suomalaisten tuottajien ja luovien toimialojen kanssa nostaa esiin aitoja kotimaisia tarinoita ja paikallisia esiintyjiä Prime Videon asiakkaille.

Tänään julkistetut suomenkieliset Original-sarjat täydentävät Prime Videon kansainvälistä Amazon Original -sarjojen laajaa valikoimaa, johon lukeutuvat muun muassa Taru Sormusten Herrasta: Valtasormukset, The Boys, The Terminal List, The Peripheral, Reacher, The ja The Marvelous Mrs. Maisel, sekä suositut Amazon Original -elokuvat, kuten Coming2America ja The Tomorrow War. Lisäksi valikoimaan ovat tulossa myös globaali Amazon Original -sarja ’s Season Three (21.12), James Cordenin tähdittämä European Original -sarja Mammals (11.11) ja Harry Stylesin tähdittämä Amazon Original -elokuva My Policeman (4.11).

on piilokameran tyylinen sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” sekä ystäviään että kaduilta poimittua suomalaisyleisöä. Katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään suomalaisia julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta ja Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat pilailun kohteeksi. Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta.

Lemmenlöylyt

Henny Harjusolan juontamasta Lemmenlöylyt -treffisarjasta julkaistiin ensimmäisiä kuvapaljastuksia. Sarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun “superdeittailija” joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Treffeillä on kolme kierrosta, joihin sisältyy erilaisia haasteita, kuten kysymyskortit tai fyysisiä tehtäviä. Jokaisella kierroksella jännitys lisääntyy ja tunnelma kuumenee, kunnes kierrosten jälkeen on aika tehdä päätös. “Superdeittailijan” on valittava kenet sinkuista hän haluaa pitää, ja valitun sinkun on päätettävä, lähteäkö vai jäädä. Deittaileminen voi olla hankalaa, mutta Lemmenlöylyt -sarja tekee kokemuksesta helpomman lisäämällä kuvioihin saunomisen elementin, minkä ansiosta vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Sarjan ovat tuottanut Moskito, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 26. joulukuuta.

Good Luck Guys

Jukka Hildénin juontama Good Luck Guys seuraa kuuden vaikuttajakaksikon jännittävää seikkailua, jossa he etsivät sisäistä sankariaan Thaimaan viidakossa. Mukana nähdään sosiaalisesta mediasta tutut suomalaisvaikuttajat: Muhamed, Sofia, Sergey, Linda, Mikael, Mattu, Kira, Sara, Patrick, Ilona, Keinaan ja Iba. Vaikka kaikki kilpailijat ovat tottuneet kaupunkilaiselämän ylellisyyteen, tietämättään jokainen heidän tekonsa ja päätöksensä on johtanut tähän pisteeseen, jossa he lähtevät testaamaan fyysistä ja henkistä kestävyyttään. Mutta kuka pareista seisoo viimeisenä maalissa? Kun voittajapari onnistuu löytämään kauan kadonneen aarteen, he ansaitsevat mainetta ja kunniaa sekä oikeuden kutsua itseään “todellisiksi seikkailijoiksi”. Good Luck Guys -sarjan on tuottanut Banijay, ja formaatin takana on Banijay Productions, Ranska. Sarja ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 20. tammikuuta.

LOL: Last One Laughing

LOL: Last One Laughing -sarjan juontajana nähdään arvostettu ruotsalainen näyttelijä ja tv-juontaja Eva Röse. Ohjelmassa kymmenen Ruotsin hauskinta viihdyttäjää asettuvat toisiaan vastaan nähdäkseen ketkä heistä onnistuvat pitämään pokkansa, samalla kun vastustajat yrittävät saada heidät nauramaan — ja lopulta häviämään. Panokset ovat todella korkealla, sillä nämä koomikot kilpailevat 500 000 kruunun pääpalkinnosta, joka lahjoitetaan voittajan valitsemaan hyväntekeväisyysjärjestöön. Tämä käsikirjoittamaton komediasarja tarjoaa aitoa komediaa ruotsalaisilta viihdyttäjiltä, kuten Robert Gustafsson, Per Andersson, Anders “Ankan” Johansson, Anders Jansson, Clara Henry, Sussie Eriksson, Vanna Rosenberg, Edvin Törnblom, Louise Nordahl ja Özz Nûjen.

osoitti jatkuvan sitoutumisensa uusimpiin elokuvajulkaisuihin tekemällä sopimuksen johtavan elokuvastudion Nordisk Filmin kanssa. Osana kolmen vuoden sopimusta, Prime Videon asiakkaat saavat syksystä 2023 alkaen katseluoikeuden satojen kansainvälisten ja pohjoismaisten tähtielokuvien valikoimaan sekä lapsille suunnattuun laajaan sisältövalikoimaan. Tuleviin teoksiin lukeutuvat Keanu Reevesin ja Bill Skarsgårdin tähdittämä John Wick: Chapter 4 -elokuva, Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -esiosaelokuva, sekä Steven Spielbergin The Fabelmans -elokuva. Pohjoismaisiin teoksiin lukeutuvat tanskalaiset elokuvat Hunting Season 2 ja Kysset (The Kiss), suosittu norjalainen perhe-elokuva Den Första Julen I Skomakergata sekä ruotsalaiset Bamse and The World’s Smallest Adventure. Tämänpäiväisellä julkistuksella Prime Videon sisältövalikoima täydentyy, Amazon Original -elokuvien lisäksi, myös MGM:n ja muiden johtavien Hollywood-studioiden elokuvilla.

The Bridge-, Saara Aalto pränkkää Suomea-, Good Luck Guys- ja Lemmenlöylyt-sarjoista on tuotettu paikalliset versiot kaikkiin neljään Pohjoismaahan ja Prime Video -asiakkaille Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

Saara Aalto pränkkää Suomea on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi