Netflix tuo ruudulle uuden savukepolitiikan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix tuo ruudulle uuden savukepolitiikan 58

Muunmuassa nyt keskustelunaiheena olevassa -sarjassa poltetaan tupakkaa. Ja kyllähän sitä kessua sarjassa vedetäänkin. Yhteensä kolmanteen kauteen mennessä on ruudulla ollut 319 kessuttelutapausta, mistä yli puolet ensimmäisellä kaudella. Yleisestikin Netflixin ohjelmissa on tupakoinnin määrä triplaantunut, joten jotain ohjelmapalvelu päätti tehdä. Mutta ei se ainoa ole, missä savukkeita kuluu. Huipulla käryävät myös Orange Is The New Black sekä shokeeraavasti Fuller house.

TV-14 ja PG-13 ja alemmissa ikärajoituksissa ei tulla enää tupakkirullia näkemään tulevaisuudessa. Ainoastaan historiallisista tai faktasyistä saavat syöpäkääryleet savuta, eli dokumentteja rajoitus ei liene koskevan.

Siitä voidaan olla montaa mieltä, onko tällainen järkevää haitallisten asioiden näyttämisen rajoittamista nuoremmalle väestölle suunnatuissa ohjelmissa vaiko hirveää kukkahattuhyysäystä. Tupakoinnin vaarathan ovat hyvin tiedossa ja sen trendikkyyskin on ollut laskussa pidemmän aikaa.

Mutta mitä mieltä sinä olet?

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen satunnaisesti: mixer.com/Thaumiel_Nerub

Kommentoi