Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin kaksi uutta traileria

Resident Evil / Netflix

on julkaissut kaksi uutta traileria tulevasta näytellystä Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Videolla nähdään toimintapainotteista kauhua ja suoratoistopalvelun tarjoaja onkin lupautunut uudistavansa legendaarisen kauhusaagan uudella sarjallaan.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Laajentunut Resident Evil Village on entistäkin karmaisevampi kauhupelikokemus Kommentit pois päältä artikkelissa Laajentunut Resident Evil Village on entistäkin karmaisevampi kauhupelikokemus

Resident Evil Village

PAN Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil Village -kauhupelistä on julkaistu Gold Edition -versio, joka tarjoaa lisää pelattavaa.

Resident Evil Village Gold Edition sisältää alkuperäisen pelin lisäksi tarinallisen Winters’ Expansion -lisäosan ja tuo pelaajien toiveesta mukaan odotetun kolmannen persoonan kuvakulman. Tämä tuo mukaan uudenlaisen tavan kokea pelin tapahtumat alkuperäisen ensimmäisen persoonan kuvakulman lisäksi. Molemmissa pelityyleissä on puolensa. Vaikka lähempää koettu ensimmäisen persoonan kuvakulma on ehkä jännittävämpi, kauempaa kuvattu vaihtoehtoinen näkemys on lähempänä pelisarjan perinteitä. Samalla tämä tuo ennennäkemätöntä toimintaa mukaan toiminnalla höystettyyn kauhukokemukseen, kun päähenkilö Ethan Winters pyrkii pelastamaan kaapatun Rose-tyttärensä.

Mukana on myös Shadows of Rose -tarinalaajennus, joka sijoittuu 16 vuotta alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tämä tarina syventää Winters-perheen saagaa ja kuvaa täysi-ikäiseksi kasvaneen Rosen kokemuksia. Kun hän yrittää löytää parannusta voimilleen, hän kohtaa uudenlaisia uhkia ja hirviöitä, jotka tuntuvat piinaavan häntä herkeämättä.

Kullatun pelikokemuksen täydentää Mercenaries-pelitilan hahmopäivitykset, jotka tuovat pelaajan saataville kokonaisen valikoiman uusia hahmoja. Näitä ovat legendaarinen BSAA-agentti Chris Redfield, salaperäinen lordi Karl Heisenberg ja luonnoton kreivitär Alcina Dimitrescu. Jokaisella näistä uusista hahmoista on omat erilaiset kykynsä, kuten Redfieldin voimakkaat nyrkiniskut, Heisenbergin magneettiset voimat ja kreivittären kyky hyödyntää heiteltäviä huonekaluja. Näin jokaisella hahmolla pelaaminen tuntuu erilaiselta ja toisistaan poikkeavalta.

Resident Evil Village -pelaajat pääsevät myös osaksi jännittävää Resident Evil Re:Verse -moninpeliä, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen hirviöuhan kanssa taistellessaan tietään ulos kammottavista tilanteista.

Resident Evil Village Gold Edition on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa ja S sekä Xbox One -konsoleilla.

Kommentoi