Nimetön miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen Kommentit pois päältä artikkelissa Nimetön miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen

Nimettömänä pysyttelevä miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen. Pelien kuten PUBG, Fortnite ja Apex Legends menestyksen inspiroimana hän haluaa ostaa saaren ja kutsua sinne 100 ihmistä kamppailemaan 100 000 punnasta.

Tosielämän battle royalessa kukaan ei kuitenkaan menetä henkeään. Kilpailijoilla on kosketusherkät suojukset ja ampuminen tapahtuu Airsoft -aseilla. Kilpailu kestäisi kolme päivää ja jokainen päivä sisältäisi 12 tuntia kisaamista. Muuna aikana kilpailijat voisivat levätä, saaden ruokaa ja majapaikan järjestäjiltä.

Miljonääri etsii parhaillaan pelinrakentajaa luksusverkkokauppa Hush Hushin kautta. Palkaksi pelinrakentaja saa 1 500 puntaa per päivä kuuden viikon ajan rakentaessaan kilpailua.

Virtuaalinen Holokaustimuseo tulossa Fortniteen Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen Holokaustimuseo tulossa Fortniteen

Uusimman Holokaustimuseon sijainti saattaa tulla yllätyksenä kaikille, jotka eivät tunne yhtä historian menestyneimmistä videopeleistä. Alunperin – tyylisenä online-taistelupelinä lanseeratusta Epic Gamesin Fortnitesta on tullut uskomattoman suosittu sen pelin sisäisen rakennus -ominaisuuksien myötä.


Nyt peliin on tulossa holokaustimuseo, jonka on suunnitellut Luc Bernard, mies The Light in the Darknessin takana, jota pidetään ensimmäisenä holokaustia käsittelevänä opetuspelinä. The Light in the Darkness julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Se antaa pelaajille mahdollisuuden pelata puolalaisena juutalaisperheenä, joka yritti – ja epäonnistui – paetessaan holokaustin kauhuja Ranskassa. Se on tuskallinen kokemus.

”Ihmiset itkevät usein pelin lopussa”, pelin ohjaaja kertoo Euronews Culturelle.

Light in the Darkness -peli on saatavilla ilmaiseksi ja se on ladattu ympäri maailmaa.

Bernardille suuri motivaattori on löytää tapoja edistää opetusta Holokaustista. Joten avasi ovensa idealle kehittää projekti Holocaust Museum -pelin sisälle.


”80 % amerikkalaisista ei ole käynyt museossa. Okei, tehdään sitten digitaalinen yhden suurimman videopelin kanssa.”, Bernald kertoo.

Kun tarkastellaan holokaustimuseoiden valtavia budjetteja, hän ei voinut kyseenalaistaa museoiden tehokkuutta opetusvälineenä.

Holokaustikoulutuksen parantaminen on erityisen tärkeää, koska viimeiset eloonjääneet todistajat kuolevat. Kauheiden tapahtumien selittäminen seuraavalle sukupolvelle on ratkaisevaa, sillä on olemassa kasvavaa huolta siitä, että monet nuoremmat pelaajat kasvavat usein ympäristössä, jossa he kieltävät holokaustin tapahtuneen.

Fortniteen tulevalla Holokaustimuseolla ei ole vielä julkaisupäivää.

Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä

Spellbreak

Tänään suljettuun betatestiin ilmestynyt roolipelaamista ja battle royalea yhdistelevän -pelin hahmoluokat ovat saaneet tarkemmat esittelyt.

Pelissä on valittavana kuusi eri hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli ja erityiset taidot.

The Pyromancer

Pyromancer luottaa nimensä mukaan tuleen ja pyrkii aiheuttamaan keskialueen tuhoa taistelukentällä. Taitoina on Fireball, joka jättää palavia lammikoita jälkeensä. Flamewall taitoa voi käyttää puolustaakseen tiettyä aluetta. Firefly taito puolestaan mahdollistaa pidempien hyppyjen tekemisen yhdistettynä Flamewall taitoon.

 

Stoneshaper

Stoneshaper on maata hyväkseen käyttävä puolustava maagi, joka voi murtaa maata taistellakseen lähietäisyydellä tai viskoa kivenmurikoita etäisempiä vihollisia vastaan. Taitoina Shockwave joka repii maata ja sinkoaa sen kohti vastustajia. Samalla pelaaja saa myös suojaa itselleen. Alla olevassa kuvassa Stoneshaper käyttää Boulderfall taitoa.

 

Toxicologist

Jos hiippailu kiinnostaa on valintasi Toxicologist. Pelaajan käytössä on myrkkypulloja, jotka aiheuttavat tahmeita alueita taistelukentälle. Voit myös viljellä taistelukentälle isoja kaasupilviä, jotka voi sytyttää, sähköistää tai pelaaja voi muuttua itse näkymättömäksi menemällä kaasupilven läpi. Näkymättömyys myös lisää samalla tuhovoimaa.

 

Conduit

Conduit valjastaa myrskyn ja salamat käyttöönsä. Lightning Bolt taito aiheuttaa vastustajalle sätkyt, jonka seurauksena vastahyökkäys on mahdotonta. Conduit hallitsee myös manan käytön paremmin, joka mahdollistaa hyökkäämisen taidoilla useammin kuin muilla hahmoilla.

 

Tempest

Tempest puolestaan hallitsee tuulen ja aiheuttaa tuhoa yläilmoista. Wind Shear taito mahdollistaa pitkien lentomaisten hyppyjen teon seiniltä ja maasta. Tornado taito puolestaan vetää viholliset mukaansa tai lennättää pelaajan vieläkin korkeammalle. Yläilmoissa Tempest aiheuttaa enemmän tuhoa kuin maassa.

 

Frostborn

Frostborn puolestaan on jäätä hyväkseen käyttävä tarkka-ampuja. Hahmo voi luoda jäisiä reittejä, joita pitkin joukkue voi edetä nopeammin. Ice Lance taito aiheuttaa suurta vahinkoa, mutta vaatii tarkkuutta. Pahaan tilanteeseen joutuessa Flash Freeze taito jäädyttää vastustajat ympäriltä.

 

Spellbreak -pelin suljettu beta alkoi tänään 3. maaliskuuta -konsolilla. Peli tulee olemaan saatavilla myös :lle Storen kautta.