Nimetön miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen Kommentit pois päältä artikkelissa Nimetön miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen

Nimettömänä pysyttelevä miljonääri haluaa järjestää tosielämän battle royalen. Pelien kuten PUBG, ja menestyksen inspiroimana hän haluaa ostaa saaren ja kutsua sinne 100 ihmistä kamppailemaan 100 000 punnasta.

Tosielämän battle royalessa kukaan ei kuitenkaan menetä henkeään. Kilpailijoilla on kosketusherkät suojukset ja ampuminen tapahtuu Airsoft -aseilla. Kilpailu kestäisi kolme päivää ja jokainen päivä sisältäisi 12 tuntia kisaamista. Muuna aikana kilpailijat voisivat levätä, saaden ruokaa ja majapaikan järjestäjiltä.

Miljonääri etsii parhaillaan pelinrakentajaa luksusverkkokauppa Hush Hushin kautta. Palkaksi pelinrakentaja saa 1 500 puntaa per päivä kuuden viikon ajan rakentaessaan kilpailua.

Kommentoi

Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä

Spellbreak

Tänään suljettuun betatestiin ilmestynyt roolipelaamista ja battle royalea yhdistelevän Spellbreak -pelin hahmoluokat ovat saaneet tarkemmat esittelyt.

Pelissä on valittavana kuusi eri hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli ja erityiset taidot.

The Pyromancer

Pyromancer luottaa nimensä mukaan tuleen ja pyrkii aiheuttamaan keskialueen tuhoa taistelukentällä. Taitoina on Fireball, joka jättää palavia lammikoita jälkeensä. Flamewall taitoa voi käyttää puolustaakseen tiettyä aluetta. taito puolestaan mahdollistaa pidempien hyppyjen tekemisen yhdistettynä Flamewall taitoon.

 

Stoneshaper

Stoneshaper on maata hyväkseen käyttävä puolustava maagi, joka voi murtaa maata taistellakseen lähietäisyydellä tai viskoa kivenmurikoita etäisempiä vihollisia vastaan. Taitoina Shockwave joka repii maata ja sinkoaa sen kohti vastustajia. Samalla pelaaja saa myös suojaa itselleen. Alla olevassa kuvassa Stoneshaper käyttää Boulderfall taitoa.

 

Toxicologist

Jos hiippailu kiinnostaa on valintasi Toxicologist. Pelaajan käytössä on myrkkypulloja, jotka aiheuttavat tahmeita alueita taistelukentälle. Voit myös viljellä taistelukentälle isoja kaasupilviä, jotka voi sytyttää, sähköistää tai pelaaja voi muuttua itse näkymättömäksi menemällä kaasupilven läpi. Näkymättömyys myös lisää samalla tuhovoimaa.

 

Conduit

Conduit valjastaa myrskyn ja salamat käyttöönsä. Lightning Bolt taito aiheuttaa vastustajalle sätkyt, jonka seurauksena vastahyökkäys on mahdotonta. Conduit hallitsee myös manan käytön paremmin, joka mahdollistaa hyökkäämisen taidoilla useammin kuin muilla hahmoilla.

 

Tempest

Tempest puolestaan hallitsee tuulen ja aiheuttaa tuhoa yläilmoista. Wind Shear taito mahdollistaa pitkien lentomaisten hyppyjen teon seiniltä ja maasta. Tornado taito puolestaan vetää viholliset mukaansa tai lennättää pelaajan vieläkin korkeammalle. Yläilmoissa Tempest aiheuttaa enemmän tuhoa kuin maassa.

 

Frostborn

Frostborn puolestaan on jäätä hyväkseen käyttävä tarkka-ampuja. Hahmo voi luoda jäisiä reittejä, joita pitkin joukkue voi edetä nopeammin. Ice Lance taito aiheuttaa suurta vahinkoa, mutta vaatii tarkkuutta. Pahaan tilanteeseen joutuessa Flash Freeze taito jäädyttää vastustajat ympäriltä.

 

Spellbreak -pelin suljettu alkoi tänään 3. maaliskuuta Playstation 4 -konsolilla. Peli tulee olemaan saatavilla myös PC:lle Storen kautta.

Kommentoi

Civilization VI -strategiapeli sai battle royale -tilan Kommentit pois päältä artikkelissa Civilization VI -strategiapeli sai battle royale -tilan

Civilization VI Red Death

Strategiapeli on saanut oman Red Death nimisen battle royale -tilansa.

Moninpelitila muuttaa aiemmin säyseän ja hidastempoisen valloittamisen hektiseen viimeinen elossa ryntäykseen. Eloisa pelimaailma muuttuu post-apokalyptiseksi joutomaaksi tuhoutuneine kaupunkeineen, syövyttävien vesien ja hiljalleen etenevän radioaktiivisen alueen siivittämäksi.

Red Death -pelimuotoa voi pelata aina kahdesta kahteentoista pelaajaa samanaikaisesti. Selviytymisestä kamppailevat lukuiset eri ryhmät kuten tiedemiehet, merirosvot, mutantit sekä gootit.

Civilization VI Red Death
Tuhoisa Red Death -alue häämöttää.

Red Death on saatavilla parhaillaan VI -peliin ilmaisen päivityksen muodossa.

Kommentoi