Nintendo on tuomassa Switchille erikoisen uuden liikeohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo on tuomassa Switchille erikoisen uuden liikeohjaimen 36

Nintendo Switch -liikeohjain

on lanseeraamassa uudenlaista liikeohjainta -konsolilleen. Tällä hetkellä ohjaimesta ei ole muuta tiedoissa kuin esittelyvideo, jolla nähdään vain ohjain eikä itse peliä jota sillä pelataan.

Videon perusteella kyseessä on bilepeliohjain, joka viittaa vahvasti :lle tyypillisiin liikkeeseen perustuviin peleihin kuten Jooga. Itse ohjain on kaksiosainen ja niihin liitetään Switchin Joy-Con -ohjaimet. Toinen ohjaimista on vanteen kaltainen, jotain heilutellaan ympäriinsä. Toinen ohjaimista puolestaan kiinnitetään esimerkiksi reiteen hihnan avulla.

Nintendo aikoo paljstaa lisää mysteeriohjaimestaan ensi viikon torstaina syyskuun 12. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Sega Genesis Minin puuttuvan kolmen napin ongelma on korjattu ulkopuolisen tahon puolelta Kommentit pois päältä artikkelissa Sega Genesis Minin puuttuvan kolmen napin ongelma on korjattu ulkopuolisen tahon puolelta 9

Sega Genesis/Mega Drive Mini on uusin konsoli nyt suositussa trendissä, missä vanhat konsolit saavat uuden elämän miniversiosta itsestään ladattuna täyteen klassikkopelejä (sivuhuomautus, mistä jokainen on eri mieltä mitä olisi kuulunut olla mukana ja mitkä eivät ansaitsisi olla mukana laisinkaan). Autenttisen näköisessä Mega Driven ensimmäistä konsolimallia matkivassa pakkauksessa oli kuitenkin yksi ongelma; myös ohjaimet matkivat alkuperäisiä.

Saatat kysyä, miten tämä on ongelma, että paketti on samanlainen kuin silloin joskus. Ongelma tulee esimerkiksi Street Fighter 2 -pelin kanssa, mikä käyttää kuuttaa näppäintä. Kolme eri lyöntiä, kolme eri potkua. Kolmen napin perusohjaimella piti painaa ”start-näppäintä” samaan aikaan, että lyöntinappien funktiot muuttuivat potkuksi. Ja siitähän ei tullut yhtään mitään. Comix Zonessa taasen tarvikkeiden valinta nopeutui, sillä kuusinappisessa niihin pääsi käsiksi suoraan näppäimestä, kun kolmenappisella piti selata tarvikkeet läpi ja siten aktivoida haluamansa.

Alkuperäiseen konsoliin saikin kuusinappisia ohjaimia, ja 8Bitdo tuo sellaisen nykykonsolille. USB:n kautta langatonta signaalia käyttävä ohjain toimii Segan Mini konsolin lisäksi myös Switchillä.

Tällä hetkellä konsolia myy ainakin Amazon.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen satunnaisesti: mixer.com/Thaumiel_Nerub

Kommentoi

Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon 45

The Outer Worlds

Lokakuussa ilmestyvä scifi toimintaroolipeli The Outer Worlds on saanut 20-minuuttisen uuden pelivideon Tokion pelimessuilla kuluneen viikonlopun aikana.

Videolla pureudutaan varsinkin pelin alkuvaiheisiin ja taistelutilanteeseen. Videolla pelin käyttöliittymä ja tekstit ovat japaniksi, mutta dialogit on englanniksi puhuttuja.

Pelin on kehittänyt Obsidian Entertainment ja sen julkaisijana toimii Take-Two Interactiven alaisuudessa oleva Private Division. Obisidian ja pelin kehittäjät ovat tuttuja muun muassa Fallout: New Vegas ja Neverwinter Nights 2 -peleistä.

The Outer Worlds ilmestyy lokakuun 25. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. version julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimainen Trials Rising sai uuden lisäosan ja ilmaisen demoversion Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Trials Rising sai uuden lisäosan ja ilmaisen demoversion 40

Trials Rising

Suomalaista tekoa oleva Trials Rising -taitopeli on saanut uuden Crash & Sunburn -lisäosansa. Sen myötä pelaaja matkustaa eteläiselle pallonpuoliskolle kokemaan valtavan määrän erilaisia ratoja ja haasteita, jotka pistävät pelaajan kuvaannollisesti maistamaan mutaa ja puremaan turvetta. Teemat vaihtelevat polttavasta laavasta hyytäviin jääolosuhteisiin. Vauhtia ja vaaroja piisaa enemmän kuin ehtii hetkessä ymmärtää ja uudenlaiset maisemat tuovat paljon koettavaa sekä uusille että kokeneille Trials-kuljettajille.

Samalla alkoi uusi pelikausi, Welcome to the Future, joka sisältää kaksi uutta ratapakettia, uusia räätälöintiosia ja Halloween-teemaisen pelitapahtuman. Lisäksi pelistä on julkaistu myös ilmainen kokeiluversio eli pelidemo, jonka avulla jokainen voi tutustua Trialsin kutkuttavaan maailmaan.

Crash & Sunburn -lisäosassa päästään eteläisen pallonpuoliskon lämpöön.
Crash & Sunburn -lisäosassa päästään eteläisen pallonpuoliskon lämpöön.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin. Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4, Xbox One ja -pelikonsoleille että PC:lle

Mikäli pelin ilmainen demoversio kiinnostaa niin voit ladata konsoleille ja PC:lle täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi