Nintendo on tuomassa Switchille erikoisen uuden liikeohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo on tuomassa Switchille erikoisen uuden liikeohjaimen

Nintendo Switch -liikeohjain

on lanseeraamassa uudenlaista liikeohjainta -konsolilleen. Tällä hetkellä ohjaimesta ei ole muuta tiedoissa kuin esittelyvideo, jolla nähdään vain ohjain eikä itse peliä jota sillä pelataan.

Videon perusteella kyseessä on bilepeliohjain, joka viittaa vahvasti :lle tyypillisiin liikkeeseen perustuviin peleihin kuten Jooga. Itse ohjain on kaksiosainen ja niihin liitetään Switchin Joy-Con -ohjaimet. Toinen ohjaimista on vanteen kaltainen, jotain heilutellaan ympäriinsä. Toinen ohjaimista puolestaan kiinnitetään esimerkiksi reiteen hihnan avulla.

Nintendo aikoo paljstaa lisää mysteeriohjaimestaan ensi viikon torstaina syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Microsoftin Xbox Game Pass -palvelu sai uuden nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin Xbox Game Pass -palvelu sai uuden nimen

Game Pass

Microsoft on nimennyt Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass For PC -palvelunsa uudelleen pudottaen molemmista nimistä Xbox -osuuden pois.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että palvelu olisi saapumassa kilpaileville alustoille, kuten esimerkiksi -konsolille. Vaikka aiemmin Microsoftin tahtotila oli tuoda palvelu muille alustoille, ei kuitenkaan näillä ole ollut halua ottaa palvelua käyttöön.

Samalla Microsoft on poistanut vuoden jäsenyyden Xbox Live Gold -palvelustaan. Jäljellä on kuitenkin vielä yhden ja kolmen kuukauden jäsenyydet. Elokuun Xbox Live Gold ilmaispelit julkaistiin viime viikolla.

Kommentoi

Kafkan insipiroima Metamorphosis -seikkailupeli ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kafkan insipiroima Metamorphosis -seikkailupeli ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri

Metamorphosis

Franz Kakfan samannimiseen novelliin perustuva Metamorphosis -kerrontaseikkailu on saanut julkaisuajankohtansa. Peli ilmestyy elokuun 12. päivä konsoleille ja PC:lle.

Pelissä pelaaja omaksuu Gregorin roolin. Miehen, joka on muuttunut pieneksi hyönteiseksi. Peli seuraa tämän tarinaa hänen etsiessään syitä muuntumiselle.

Pelaaminen tapahtuu ensimmäisen persoonan kuvakulmasta ja siinä ratkaistaan erilaisia ympäristöön perustuvia pulmia hyppimällä, kiipeämällä ja etsimällä johtolankoja.

Metamorphosis ilmestyy elokuun 12. päivä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille sekä PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta.

Kommentoi