Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki 118

Suurimmat konsolivalmistajat , ja ovat yhteistuumin ajamassa uusia menettelytapoja joiden avulla loot boxien todennäköisyydet tulisivat kaikille nähtäväksi. on kertonut säännösten tulevan voimaan ensi vuoden puolella.

Monet pelifirmat ovat jo luvanneet tuoda loot boxien todennäköisyydet esille. Yritysten joukossa on mm. , , , , , sekä .

Loot boxit ovat jo pitkään olleet suurennuslasin alla ja monet maat ovat aktivoituneet loot boxien uhkapelimaisen luonteen vuoksi. teki linjauksen loot boxien todennäköisyyksistä -peleille jo vuonna 2017 ja seurasi myöhemmin perässä Play -kaupassa olevia pelejä koskien.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle 26

Trials Rising

Suomalainen Trials Rising -taitopeli on julkaissut neljännen pelikautensa, joka käynnistyy tulevana torstaina 12. joulukuuta. Tällä kaudella pelaajat matkustavat pohjoisnavalle kokemaan nipun uusia ratoja, neljä uutta asua, kymmenen uutta kypärätarraa ja paljon muuta! Mukana on myös lumiolosuhteisiin sopiva uusi Scarab-moottoripyörä.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin.

Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen 40

Rune 2

Uutisoimme hiljattain kuinka juuri julkaistun Rune II -pelin kehittäjä Human Head Studios ilmoitti yllättäen sulkevansa yrityksen. Nyt pelin julkaisija Ragnarok Game, LLC on haastanut Human Headin oikeuteen pelin hylkäämisen vuoksi.

Viikinkiaiheinen Rune II julkaistiin marraskuun 12 päivä ja Human Head Studios ilmoitti lopettavansa vain päivä sen jälkeen. Ragnarok sai tietää sulkemisesta samaan aikaan kuin kaikki muutkin, median kautta. Sittemmin selvisi myös, että oli palkannut yrityksen työntekijät uudeksi Roundhouse Studioksi.

Human Headilla oli sopimus Ragnarokin kanssa jatkaa pelin kehitystä julkaisun jälkeen, mutta Ragnarok on sittemmin joutunut kasaamaan oman tiimin jatkokehittämään peliä. Firma ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut pelin kehitysmateriaaleja Human Headilta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

CD Projekt Red lopettaa Gwent -korttipelin tuen konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt Red lopettaa Gwent -korttipelin tuen konsoleilla 48

Gwent

The Witcher -aiheinen ilmaispelattava Gwent -korttipeli ei tule saamaan enää päivityksiä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla ensi viikona maanantaista 9. joulukuuta lähtien.

Konsoleilla peliä pelaavat voivat kuitenkin siirtää edistymisensä, korttipakkansa ja muut saavutukset PC:lle tai mobiiliversioille. Peli tulee olemaan edelleen pelattavissa PC:llä sekä ja Android -laitteilla.

Syyksi tuen loppumiselle CD Projekt Red on kertonut vaikeudet ylläpitää yhdenvertaisuutta eri pelialustojen välillä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi