Nintendo Switch Pro ei ilmesty – ainakaan tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch Pro ei ilmesty – ainakaan tänä vuonna

Internetissä kiertää jatkuvasti huhuja Switch Pro -mallin mahdollisesta julkaisusta lähitulevaisuudessa. Nintendon omassa talousraportissa kuitenkin todetaan lyhyesti ja suorasanaisesti, että minkäänlaista uutta Nintendo Switch -mallia ei ole tämän vuoden puolella tulossa. Samassa raportissa kuitenkin todetaan, että Animal Crossing: New Horizons -teemalla varustettu Switch julkaistaan vielä maaliskuun aikana.

Tämä julkaisu ei varmastikaan lohduta parempia tehoja ja resoluutiota kaipaavia Nintendon faneja. Toki kaikkien tiedossa on se, että nämä eivät ole vuosikausiin olleet Nintendon kilpailuvaltteja vaan laitteet myyvät hauskuudella, hyvällä brändillä ja tietty Switch omassa luokassaan kannettavuudellaan.

Tosiasia kuitenkin on, että Switchin 1080p resoluutio alkaa kuulostamaan aika ankealta esimerkiksi tulevan PlayStation 5:n 8K -resoluutioon verrattuna. Nintendon jatkaessa omalla linjallaan – ja miksei jatkaisi kun laitteet myy, tähän ei mahdollisesti 2021 julkaistava Switch Pro varmasti taitu. Eikä varmaan tarvitsekaan, koska siinä alkaa ihmissilmän erottelukyky jo olemaan rajoilla, mutta mielestäni 4K -resoluutio kuulostaisi jo ihan kivalta seuraavaan Switch -malliin, jonka julkaisuilmoitusta odotellaan edelleen kuumeisesti, huonoista uutisista huolimatta.

Huhu: Uusi Nintendo Switch Pro -konsoli paljastetaan perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Uusi Nintendo Switch Pro -konsoli paljastetaan perjantaina

Nintendo Switch

Nintendo Pro -käsikonsolista on huhuiltu jo pitkään ja sen odotetaan saapuvan markkinoille syksyllä. Nyt kuitenkin huhujen mukaan konsoli paljastettaisiin tänä perjantaina.

Aiempien tietojen perusteella konsolin odotetaan olevan kalliimpi kuin nykyinen Nintendo Switch -malli ja se tulee korvaamaan nykyisen Switch -perusmallin. -konsoli tulee olemaan saatavilla Pro -mallin rinnalla.

Alkuperäinen Nintendo Switch -käsikonsoli lanseerattiin vuonna 2017. Kevyempi ja vähemmän virtaa kuluttava Nintendo Switch Lite -versio puolestaan ilmestyi vuonna 2019. Kyseisessä konsolimallissa JoyCon -ohjaimet ovat integroituna suoraan konsoliin.

Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch Pro ilmestynee syyskuussa – tulee korvaamaan perusmallin

Nintendo Switch

-käsikonsolista on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt Bloomberg ja Eurogamer -sivustojen julkaisemien artikkeleiden mukaan konsoli saattaisi ilmestyä jo syyskuussa.

Konsolin kerrotaan olevan kalliimpi kuin nykyinen Nintendo -malli ja tulee olemaan saatavilla -mallin ohella. Nykyinen Nintendo Switch -malli tulee korvautumaan Pro mallilla.

Laitteesta tullaan mahdollisesti kuulemaan jo ennen -messuja, jotka järjestetään kesäkuun 12. päivä. Näin kehittäjät pystyvät esittelemään tulevat pelinsä uudelle konsolille messuilla.

Alkuperäinen Nintendo Switch -käsikonsoli lanseerattiin vuonna 2017. Kevyempi ja vähemmän virtaa kuluttava Nintendo Switch Lite -versio puolestaan ilmestyi vuonna 2019. Kyseisessä konsolimallissa JoyCon -ohjaimet ovat integroituna suoraan konsoliin.