Nintendolta jälleen uusia aluevaltauksia – CS:GO, sekä mm. yhteistyö Microsoftin kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendolta jälleen uusia aluevaltauksia – CS:GO, sekä mm. yhteistyö Microsoftin kanssa

astuu vahvalla jalalla mukaan pelialustoiden väliselle crossplay-tanssilattialle. Ensimmäisenä tanssiliikkeenään Nintendo tuo Switch-konsolilleen Counter-Strike: Global Offensive () -pelin täydellä crossplay-tuella. Kilpapeleissäkin Nintendo-pelurit saavat helpotukseksi tähtäysavustuksen, ja osa pelaajapaikoista täytetään Luigi-boteilla, jotta peliin olisi vaivattomampaa saada tuntumaa ilman ylimääräistä turhautumista. Nintendolla pelaavat voivat valita hahmokseen pelissä mm. Kirbyn ja Pikachun.

Tämän lisäksi Nintendo on hieman yllättäen vahvistanut yhteistyön Microsoftin kanssa. Super Mario Bros. -pelisarjan 35-vuotisjuhlan kunniaksi remasteroidut klassikkopelit ilmestyvät myös tulevalle Xbox Series X -konsolille. Vastapainoksi on luvannut tarjota sekä Halo -pelisarjan että Forza Horizon 4 -pelin julkaistavaksi Switchille. Kaikkien pelien verkkopelitilat tulevat mahdollistamaan crossplayn konsoleiden välillä.

Ruokakulttuurista innostunut Shigeru Miyamoto sen sijaan on yhdessä Saarioisten kanssa luvannut tuoda Mario-hahmonsa kotimaisiin maksalaatikkopakkauksiin.

Turtlesit palaavat uudessa roguelike-toimintapelissä ensi kuussa – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Turtlesit palaavat uudessa roguelike-toimintapelissä ensi kuussa – ensimmäinen traileri nyt julki

Julkaisija ja kehittäjä ilmoitti huhtikuun Indie World -esittelyssä julkaisevansa roguelike-toimintapelin Switchille heinäkuussa. Entinen Apple Arcade -yksinoikeus julkaistaan 17. heinäkuuta 2024.

Virallinen YouTube -kanava on jakanut upouuden trailerin. pelistä Ennakkotilaukset ovat myös käynnissä eShopissa, ja pelin hinta on 29,99 euroa..

Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä

No nyt mennään! paljasti uuden -pelin, : Echoes of Wisdom, jossa Linkin sijaan sankarin viittaa kantaa itse prinsessa Zelda. Fanit ovat haltioituneita ajatuksesta, että Zeldaa saa vihdoin pelata aggressiivisena hahmona.

Pelissä Zelda puolustaa Hyrulea Triforce of Wisdomin voimien avulla. Hänen aseena toimii Tri Rod, jolla Zelda voi ratkaista ongelmia enemmän pulmia ratkaisemalla kuin vihollisia silpomalla.

Fanit ovat jo ehtineet luoda hauskoja meemejä ja kuvia, joissa Zelda on luotu kylmäveriseksi soturiksi. Twitterissä @kurdupl julkaisi kuvan synkän näköisestä Zeldasta murskaamassa huolista moblinia. Toinen käyttäjä, @Stoic_Miiverse, kuvasi Zeldan hyppäävän taitavasti päällikön päälle Linkin innostaessa taustalla.

Tämä innostus on ymmärrettävää, sillä kyseessä on ensimmäinen Zelda-peli, jossa pelataan itse Zeldaa päähenkilönä. Echoes of Wisdom julkaistaan 26. syyskuuta 2024, ja Nintendo Directissä paljastettiin myös muita toimintoja. Zelda voi esimerkiksi kopioida esineitä ja olentoja Tri Rodin avulla luoden uusia strategisia mahdollisuuksia.

Julkistuksen yhteydessä Nintendo ilmoitti myös Zelda-aiheisesta, erikoisvärisestä Lite -pelikonsolista, joka julkaistaan samana päivänä pelin kanssa. Peli lupaa ainutlaatuisen kokemuksen, sillä jokainen läpipeluu voi olla erilainen riippuen siitä, mitä esineitä Zelda kopioi matkallaan.

Lähde: IGN