Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Final Fight

jakaa parhaillaan ilmaiseksi SNES-klassikkopeliä :lle Steamin kautta. Peli on osa -kokoelmaa.

Peli ilmestyi alunperin -konsolille vuonna 1989 ja siinä Mad Gear Gang niminen jengi hallitsee Metro Cityn kaupunkia. Kolme kostonhimoista kansalaista aloittaa kuitenki taistelun pahuutta vastaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Voit ladata Final Fight -pelin PC:lle ilmaiseksi täältä.

Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

High On Life

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän erinomaista peliä kuten hullunkurisen räiskintäpelin High Life sekä kattavan Atari-pelikokoelman.

  • on humoristinen seikkailupeli, jossa pelaaja taistelee puhuvien aseiden kanssa avaruuspahiksia vastaan.
  • Atari 50: The Anniversary Celebration on interaktiivinen matka läpi 50-vuotisen pelihistorian. Pääset pelaamaan yli 90 klassista peliä ja tutustumaan haastatteluihin, dokumentteihin ja pelihistorian kulmakiviin.
  • Revival: Recolonization on post-apokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa ja johtaa yhteiskuntaa muuttuvassa maailmassa. Jokainen pelikerta on erilainen!
  • MechWarrior 5: Mercenaries sijoittuu vuoteen 3015. Pelaaja ohjaa jättiläismäistä taistelurobottia ja johtaa omaa palkkasoturijoukkoaan eeppisissä taisteluissa. Voit pelata myös yhteistyössä jopa neljän pelaajan kanssa.
  • Soulslinger: Envoy of Death on nopeatempoinen roguelike-FPS peli, joka sijoittuu synkkään länkkäri-fantasiamaailmaan. Pelaat kuoleman lähettiläänä, joka taistelee sieluja keräilevää kartellia vastaan.
  • Bread & Fred on haastava tasohyppelypeli, jossa kaksi pelaajaa joutuu tekemään yhteistyötä selviytyäkseen lumisen vuoren huipulle.
  • Grindstone on pulmanratkaisupeli, jossa tehtävänäsi on louhia hiomakiviä vuoren yli 250 eri tasolta. Joudut selviytymään sokkeloista ja erilaisista vaaroista.
  • -25% High on Life: High on Knife -lisäosan alennuskuponki: Lisäosa sijoittuu kahden vuoden päähän G3-kartellin kukistamisesta. Knifey tarvitsee apua mystisen paketin jäljittämisessä kotimaailmastaan. Luvassa on avaruusmatkailuja, hulluja hahmoja ja räiskintää. Luvassa on myös lisää puhuvia aseita!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.

Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä

Dino Crisis 2

Capcomin äskettäinen kysely paljasti, että fanit haluavat eniten jatko-osan klassiselle dinosaurusseikkailupelisarjalle Dino Crisis. Kyselyssä sai yli 80 000 ääntä, ja Mega Man ja Devil May Cry seurasivat perässä.

Kyselyssä kysyttiin myös uusintaversioista, mutta fanit olivat jakautuneempia. Yksikään peli ei noussut selkeäksi suosikiksi, ja monet äänestivät ”Ei kiinnosta” -vaihtoehtoa kokonaan. Onimusha ja Breath of Fire saivat kuitenkin eniten ääniä potentiaalisia uusintaversioita varten.

Koko kyselyn tulokset voi katsoa täältä. Devil May Cry V kruunattiin kyselyssä suosituimmaksi peliksi ja Dante fanien suosikkihahmoksi Capcomin peleissä.

järjesti kyselyn 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Capcom Town -verkkosivustollaan. Kyselyssä kysyttiin faneilta, mitä pelejä he haluaisivat nähdä uusintaversiona tai jatko-osana Capcomin klassisesta pelikirjastosta.

Kysely on jo päättynyt, mutta se antaa meille mielenkiintoisen katsauksen siitä, mitä pelejä fanit kaipaavat eniten. Dino Crisisin ja Mega Manin selkeä suosio viittaa siihen, että nämä pelisarjat voisivat olla erinomaisia ehdokkaita tuleville uusille peleille tai uusintaversioille.