Nioh 2 saa avoimen betan marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nioh 2 saa avoimen betan marraskuussa

Nioh 2

Toimintaroolipeli 2 on saamassa avoimen beta-testijakson, joka kestää aina marraskuun 1. päivästä 10. päivään. Peli tulee siis kaikkien kokeiltavaksi Playstation Storen kautta. Pelin suljettu alpha-testi järjestettiin jo aiemmin touko-kesäkuussa.

Alkuperäisen vuonna 2017 ilmestyneen Nioh -pelin esiosana toimiva paljastettiin ensimmäisen kerran viime vuoden E3-messuilla, joissa Sony oli vielä mukana. Pelissä alkuperäisen William -pelihahmon sijaan pelaaja voi luoda oman hahmon.

Nioh 2 ilmestyy vuoden 2020 alussa Playstation 4 -konsolille. Pelin kehittäjänä toimii tuttuun tapaan japanilainen ja julkaisijana .

Kommentoi

Toimintaroolipeli Nioh 2 ilmestyy maaliskuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli Nioh 2 ilmestyy maaliskuussa 2020

Nioh 2

Toimintaroolipelin jatko-osa on vihdoin saanut julkaisuajankohdan ja se ilmestyy Playstation 4 -konsolille maaliskuun 13. päivä 2020. Pelin avointa beta versiota päästään kuitenkin pelaamaan jo huomenna marraskuun 1. päivä. Avoin kokeilujakso päättyy marraskuun 10. päivä.

Odotettu jatko-osa noudattaa ensimmäisen pelin elementtejä. Pelaaminen tapahtuu kolmannesta persoonasta ja siinä yhdistyvät toiminta ja kevyt roolipelaaminen. Taistelumekaniikkaa on paranneltu ja peliin on tuotu uusia aseita. Pelissä on myös mahdollista luoda täysin oma pelihahmo.

Kokeilujakson suorittaneille on luvassa palkintona Kamaitachi -kypärä, jonka saa käyttöön pelin lopullisen version ilmestyessä. PS Plus tilaajien kannattaa napata alkuperäinen -peli talteen ensi viikon tiistaina marraskuun 5. päivä, kun se ilmestyy PS Plus -ilmaispeleihin.

Kommentoi

Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2

Nioh

Marraskuun PS Plus -pelit on luonnolliseen tapaan julkaistu ja luvassa on toimintaroolipeli sekä kauhupelin jatko-osa Outlast 2.

Mainetta niittänyt Nioh on Team Ninjan kehittämä toimintaroolipeli, jota pääsee kokeilemaan sopivasti ennen jatko-osa julkaisua. Ensimmäistä peliä pelanneet saavat -peliin pelattavaksi hahmoksi ensimmäisen osan päähenkilön Williamin.

Toinen ilmaispeleistä on ensimmäisen persoonan kauhupeli Outlast 2. Jatko-osa sijoittuu samaan maailmaan kuin ensimmäinen, mutta on varustettu uusilla hahmoilla ja uudella tarinalla.

Pelit tulevat latdattavaksi Playstation 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina marraskuun 5. päivä.

Kommentoi