No Man’s Sky -pelin taistelut ja vastustajat päivittyivät – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky -pelin taistelut ja vastustajat päivittyivät – katso uusi traileri

No Man's Sky

Hello Gamesin avaruusseikkailupeli No Man’s Sky on saanut uuden Sentinel -päivityksen, jonka myötä pelin taistelut ja vastustajat saavat muutoksia.

Päivityksen myötä vastustajat tuovat uudenlaisen haasteen ja jännittävämmän pelikokemuksen. Pelissä tullaan näkemään täysin uusi mech-vastustaja.

Päivitys tuo myös parannuksia aseiden ulkonäköön, parannuksia aseisiin sekä mahdollisuuden luoda omia tekoälyrobotteja taistelemaan pelaajan rinnalle.

Alunperin vuonna 2016 PlayStation 4 -konsolille ja :lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia. Vuonna 2018 peli saapui One -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man’s Sky on saatavilla Playstation 5, Playstation 4,  Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi