Noblechairs -valikoima laajenee Darth Vader -pelituolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Noblechairs -valikoima laajenee Darth Vader -pelituolilla

Noblechairs Darth Vader

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store tuo myyntiin STAR WARS -teemamallistoon kuuluvan Darth Vader -pelituolin.

HERO Darth Vader Edition -pelituolin avulla pelaaja voi uppoutua STAR WARS -universumiin Lord Vaderin tyylillä. Tuolin etupuolen tumma ulkoasu mukailee Darth Vaderin haarniskaa. Darth Vaderin hengityslaitetta muistuttava kuviointi tuo ripauksen väriä tuolin etupuolelle ja PU-keinonahka sekä veluuriset elementit muistuttavat rintapanssaria. Erikoisleveät tikkaukset tuolin sivuilla muodostavat ristikkäisen kuvion, joka on saanut inspiraationsa haarniskan jalka- ja käsipanssareiden tekstuureista.

Syvänmusta veluuri korostaa selkämystä ja täydentää tuolin ilmeen, joka todella on Mustan Sith Lordin arvon mukainen. Takaosaa koristaa suurikokoinen, veluurinen kohokuvio, joka esittää Darth Vaderin majesteettista kypärää. Takaa löytyvät lisäksi STAR WARS -tekstilogo sekä huomaamaton noblechairs -brändäys. Tämän pelituolin avulla pelaajan on helppo astua mukavuuden pimeälle puolelle.

c

noblechairs HERO -pelituolit on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa. noblechairs HERO -pelituolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta.

Jimm’s -Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

Noblechairs HERO Darth Vader Edition on saatavana välittömästi 489,90 euron kuluttajahintaan. Samaan noblechairs HERO STAR WARS -pelituolisarjaan kuuluvat myös aiemmin julkistetut noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition- ja noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett -pelituolit.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store ja EXEN Esports yhteistyöhön – vievät e-urheilun Ruisrockiin Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store ja EXEN Esports yhteistyöhön – vievät e-urheilun Ruisrockiin

Jimm's PC Store x EXEN Esports

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store aloittaa yhteistyön jyväskyläläisen EXEN Esports -kilpapeliorganisaation kanssa.

Jimm’s PC-Store tunnetaan suomalaisessa e-urheilussa erinomaisesti, sillä yritys on jo pitkään tehnyt yhteistyötä useiden alan organisaatioiden kanssa. Nyt alkava yhteistyö EXEN Esportsin kanssa tuo uudenlaisia mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Tulossa on muun muassa e-urheiluun keskittyvä pelipiste Ruisrock-festivaaleille sekä valmennus- ja pelikerhotoimintaa lapsille ja nuorille.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö tuomalla e-urheilu osaksi yhtä Suomen suurinta ja vanhinta rockfestivaalia. Uskomme, että festarikansa on kiinnostunut näkemään myös e-urheilua ja etenkin omat kotimaiset tähtemme. Näin saamme levitettyä e-urheilun ilosanomaa myös musiikkimaailmaan.”

toteaa EXEN Esportsin toimitusjohtaja Patrik Falck

Heinäkuussa Ruisrock-alueelle rakennettavaan Sisu Esports Lounge -pelipisteeseen tulee yhteistyön myötä paikalle muun muassa EXEN Esportsin huippustriimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen ja NHL-pelin Suomen mestari Arttu ”Artuzio” Mustila. Näin festarikansa pääsee haastamaan hallitsevan NHL-mestarin sekä seuraamaan livestriimiä ammattilaisen vetämänä.

Yhteistyön myötä EXEN Esportsin toimipisteeseen Jyväskylään luodaan huipputason puitteet ammattimaisen e-urheilutoiminnan harjoittamiseen. Kilpapelipisteiden lisäksi paikalle rakennetaan Jimm’s Stream Room, josta EXEN Esportsin sisällöntuottajat pääsevät tekemään huippusisältöjä.

Laitteet eivät suinkaan jää vain organisaation pelaajien ja striimaajien käyttöön. Myöhemmin syksyllä järjestettävät valmennukset, avoimet peli-iltamat sekä akatemia- ja kerhotoiminta antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua e-urheiluun ja pelaamiseen huippulaitteilla turvallisessa ympäristössä. Kerran kuukaudessa EXEN Esportsin toiminnassa mukana olevista pelaajista valitaan kuukauden Jimm’s -pelaajaksi nimetty henkilö, joka on osoittanut rehtiä e-urheiluhenkeä.

”Haluamme jatkaa e-urheilun saralla pitkäjänteistä työtämme paikallisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämisessä. Niin isot festivaalit kuin paikalliset pienemmät tapahtumatkin ovat aina olleet meille tärkeitä, joten jatkamme niiden tukemista tulevaisuudessakin. Festarikansa on myös pelaajakansaa, joten olemme taatusti oikeassa paikassa ja tapaamme festariviikonloppuna varmasti monia nykyisiä ja uusia fanejamme.”

kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula

Kommentoi

Noblechairs julkisti kaksi Star Wars -aiheista pelituolia Kommentit pois päältä artikkelissa Noblechairs julkisti kaksi Star Wars -aiheista pelituolia

Noblechairs x Star Wars

Suomalaisen tietotekniikan verkkokaupan pioneeri Jimm’s PC-Store tuo myyntiin Star Wars -aiheisia noblechairs-pelituoleja.

”noblechairs on aina ollut edelläkävijä pelituolien suunnittelussa, joten on luonnollista, että juuri heiltä tulee ensimmäiset STAR WARS -teemaiset mallit. Pelaajat istuvat tietokoneen ääressä tuntikausia, joten ergonomia on heille erittäin tärkeää. Monelle kuitenkin vielä tärkeämpää on pelituolin ulkoasu, josta kaikki tietävät fanituksen kohteen. STAR WARS on monille fanikulttuurin ykkönen enkä ole koskaan tavannut pelaajaa, joka ei pitäisi tästä scifimaailman ykkösbrändistä.”

kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula

noblechairs HERO -pelituolit on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa. noblechairs HERO -pelituolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta.

noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition

noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition -pelituolin avulla mikään ei voi estää pelaajaa etenemästä tehtävässään. Tuolin puhdaslinjaisesta, monokromaattisesta muotoilusta ja yksityiskohdista ei voi erehtyä. Ne osoittavat, että pelaaja on osa legioonaa. HERO ST tarjoaa täysin ainutlaatuisen istuinkokemuksen. Tämän tuolin avulla mikään STAR WARS -maailman osa ei tunnu liian pelottavalta eikä yksikään kapinallinen voi piiloutua pelaajalta. Tuolin takapuolelta löytyy ikoninen Galaktisen Imperiumin tunnus sekä STAR WARS -tekstilogo.

Tuolin etuosa mukailee Stormtrooper-iskusotilaan kypärää, joka on minimalistinen ja puhdaslinjainen. Niskatuen läpileikkaus muistuttaa visiiriä ja mustat tehosteraidat korostavat muuten puhtaanvalkoista tuolia. Yksinkertaistetut yksityiskohdat muistuttavat ikonisen Stormtrooper-iskusotilaan kypärän säleikköä ja hengityslaitteistoa.

Stormtrooper-iskusotilaan haarniska turvaa pelaajan selustaa ja sisäänrakennettu ristiselän tuki huolehtii ryhdistä. Musta Galaktisen Imperiumin kohokuviotunnus vangitsee katseen ja huomion.

noblechairs HERO Boba Fett Edition

noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett -pelituoli on kunnianosoitus STAR WARS -universumin tunnetuimmalle palkkiometsästäjälle. Tunnistettavine väreineen, logotunnuksineen ja leveine saumoineen tämä istuinkokemus on paljon mukavampi kuin jäätyminen karboniittiin. Yksityiskohtainen kuvitus saa istujan uppoutumaan avaruusseikkailuihin ja Boba Fettin alamaailmaan. Tuolin selkämyksessä on vaikuttava Fett-kypärägrafiikka sekä Boba Fett- ja STAR WARS -tekstilogot.

Tuolin etupuoli mukailee Boba Fettin panssaria. Tyyliteltyä rintapanssaria täydentää erikoisleveät saumatikkaukset sekä teemaan sopivat tehostevärit. Mandalorialaisten tunnukset on taidokkaasti kirjailtu ja ylävasemmalta löytyy ylväs mythosaur-symboli.

Sisäänrakennettu ristiselän tuki pitää huolen optimaalisesta ryhdistä, jolloin yksikään kohde ei pääse yllättämään.

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

Noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition ja noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett ovat saatavana välittömästi 489,90 euron kuluttajahintoihin.

Kommentoi