Nurglen armeijat saapuvat Total War: Warhammer III -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Nurglen armeijat saapuvat Total War: Warhammer III -peliin

Total War: Warhammer III

Ensi vuoteen viivästynyt Total War: III -peli on saamassa vielä yhden uuden ryhmittymän Nurglen armeijan myötä.

Nurgle tuo peliin tuo peliin ruttoisat demonit, myrkkyä sylkevät pedot sekä mätänevät monsterit. Rakennukset puolestaan ovat orgaanisia ja kasvavat ja kuolevat pois.

Yhteensä pelistä löytyy sen ilmestyessä kuusi eri ryhmittymää joihin kuuluvat mm. Tzeentch, Nurgle, Khorne, Slaanesh sekä Cathay ja Kislev.

Total War: III saapuu :lle Steamin, Games Storen sekä Game Pass -palvelun kautta helmikuun 17. päivä 2022.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi